Скільки треба заробляти?

  • Автор теми Skar
  • Дата створення
Реєстрація
20.01.25
Місто
Odesa-Romania
Элика машинная лепка
Галя позиционирует как ручная, в некоторых магазинах живые люди стоят лепят за стеклом
Но может это показуха. И ручная это допустим пара процентов от общей лепки, а в промышленных масштабах может тоже машинная
 

Set

Реєстрація
28.10.10
Місто
Хмельницкий
но при этом пишешь про "нормальна у них націнка"
А що тобе бентежить у цій фразі? Ну нормально так собі націнили, на 100% (припускаючи що зі справжнього м'яса ліплять). Тут навели інший приклад, пельменного напівфабрикату по 100 грн/кг, ти як оцінюєш їхні витрати на виробництво?
Якщо припустити що це 100% вартості продуктів, то виходить що їм якось получається вкластися в 50 грн на кілограмі, а у Галі балуваної це чомусь виходить у 125 грн.

ну если ты реально веришь в "50 грн на килограмм" открывай производство и захватывай рынок, но ты ж продолжишь канючить что барыги лепят наценку
 
Реєстрація
22.02.25
Місто
Львів
ну если ты реально веришь в "50 грн на килограмм"
А ти в які конкретно цифри витрат на виробництво реально віришь за відпускної ціни кілограму пельменів-напівфабрикатів 100 грн?
Озвуч, будь ласка. Я так розумію що ти в темі і маєш власний бізнес з виробництва пельменів?
Бо, якщо ні, постарайся обійтися від недолугих напуттів типу "зроби сам", а також не приписуй мені власних проекцій про "бариг" та хамських обертів типу "скиглиш (канючиш)".

якщо самому перекрутити нормального м'яса, без жил, у вірній пропорції змішати, скільки вийде фарш?
Трохи дорожче, не набагато. Дружина відмовилася від того не з метою економії, а тому що віднедавна значно зросла якість готового фаршу у порівнянні з колишнім. До того, що на смак перестали відрізняти де страви з покупного, а де з саморобленого.
 

yahoo

username
Реєстрація
21.11.09
Місто
Kharkiv
Телефон
Nubia Neo, Poco M3 Pro
фаршу за 116 грн в Сільпі
А якщо самому перекрутити нормального м'яса,
трохи не розумію контекст обговорення, але в деяких супермаркетах можуть покупцю перекрутити на фарш свіжокуплене м"ясо.
Безкоштовно за 5-15 хвилин, поки ходиш збираєш інші товари у кошик.

До того, що з таким сервісом немає необхідності думати, як самостійно перекручувати м"ясо на фарш
 
Реєстрація
22.02.25
Місто
Львів
таким сервісом немає необхідності думати, як самостійно перекручувати м"ясо на фарш
Як на мене, сенс є. Бо вони там мелють занадто грубо і доводиться ще раз молоти домашньою електромясорубкою.
 
Реєстрація
20.01.25
Місто
Odesa-Romania
...в промышленных масштабах может тоже машинная
я про ті маштаби, якими вони продають
Они говорят что все что они продают это ручная лепка.
Что часть лепят в магазине, а часть лепят в цехах.
Но и то и то ручное
Где правда, не знаю
Часть в магазинах точно лепят вручную
А что там в цехах ...вопрос
але в деяких супермаркетах можуть покупцю перекрутити на фарш свіжокуплене м"ясо.
Вот это уже другое дело.
Бывает даже прямо сразу при тебе.
Чтобы исключить фактор того, что ты купил одно мясо, а пока пошел шататься по магазину эти 10-15 минут, тебе уже другой фарш дали

Они своими промышленными могут хоть в пыль перекрутить кости
 

yahoo

username
Реєстрація
21.11.09
Місто
Kharkiv
Телефон
Nubia Neo, Poco M3 Pro
таким сервісом немає необхідності думати, як самостійно перекручувати м"ясо на фарш
Як на мене, сенс є. Бо вони там мелють занадто грубо і доводиться ще раз молоти домашньою електромясорубкою.
Спробуй сходити в інший магазин з таким самим сервісом.
В моїх реаліях в одному супермаркеті робили фарш грубої порубки, в супермаркеті іншої мережі - робили дуже ніжний фарш

Бывает даже прямо сразу при тебе.
Саме так.
 
Реєстрація
20.01.25
Місто
Odesa-Romania
magodzec, ну да, на вкус и цвет
Мне наоборот в тех же котлетах нравится чувствовать мясо, а не когда оно уже пережитое до состояния пюре, которое таки во рту
Но тут уже либо подбирать магаз который мелет как надо, либо самому заниматься
 
Реєстрація
04.12.20
Місто
Germany
Ну с таким рассуждениями можно и крысиные хвостики сварить. Тоже ж тепловая обработка как никак

конечно можно и не только их, в определённых странах такое в пищу употребляют, что аж волосы дыбом встают, там где их нет...
 

Set

Реєстрація
28.10.10
Місто
Хмельницкий
А ти в які конкретно цифри витрат на виробництво реально віришь за відпускної ціни кілограму пельменів-напівфабрикатів 100 грн?
Озвуч, будь ласка.
нет, это так не работает

сначала разберемся с твоим утверждением, поскольку оно было высказано первым
Нормальна така в них націнка.
Поцікавився у дружини, на 1 кг пельменів, які вона досить часто ліпить, йде близько 600г фаршу за 116 грн в Сільпі на сьогоднішній день і борошно за якісь копійки, 10-15 грн.
 
Реєстрація
20.01.25
Місто
Odesa-Romania
Ну с таким рассуждениями можно и крысиные хвостики сварить. Тоже ж тепловая обработка как никак

конечно можно и не только их, в определённых странах такое в пищу употребляют, что аж волосы дыбом встают, там где их нет...
Я один ролик смотрел, так там говорили что вот то самое, в тех самых странах местные не особо то и употребляют в пищу. Это такое "шоу" для туристов придумали. Кто знает где правда
 

drmz

маниакально-депрессивный стэндап
Реєстрація
13.03.09
Місто
Гуляйполе
Riznychenko, за два часа, необходимые для лепки пельменей, можно напроходить опросов на стоимость 2 кг магазинных пельменей )
Если хорошо постараться )
А шо, ця фігня хіба дорого коштує?
 

Дюрі-бачі

ПТН ПНХ
Реєстрація
30.03.10
Місто
Ужгород
Телефон
OnePlus 6T
ИМХО колаген - це більше маркетинг, ніж реально діюча річ. Якщо їсти достатньо білкової їжі, то організм його сам синтезує.
Й так він розбирається, як і будь-який білок, до амінокислот в ШКТ
Post automatically merged:

роботодавці часто шахраї, які не платять за стажування, і в них на посаді постійно безкоштовні стажери
 
Зверху