Как это все связано с словом «Вкусно»?
Якщо ви не знали, то втаємничу. Якість, а значить і смак ковбас у дрібних місцевих виробників може трохи відрізнятися в кращу чи гіршу сторону в залежності від партії. Тому ковбасу з гіршої партії, якщо вже й брати, то виключно найсвіжішу, щойно привезену, про що продавчині і інформують дружину.
Килограмм хорошей колбасы априори не может стоить дешевле килограмма мяса
"Гуцульска" - це напівкопчена ковбаса, що смаком нагадує колишню "Московську", але в якій сала рази в три більше. І знов таки, якщо це сало найсвіжіше - то смакує бомбезно. Щоправда, розмітали її завжди як гарячі пиріжки, тому на старе сало ніколи не напорювався.
За рахунок цього й недорога була коли на ринок її виводили. Зараз вже подорожчала і якість дещо погіршилася.