Вибір банку для відкриття рахунку (платіжної картки) — фізособам

Продуктами яких банків найчастіше користуєтеся?

• А-Банк

Голосів: 33 25.0%
  • Банк Восток / БВР

Голосів: 13 9.8%
  • Правекс Банк

Голосів: 0 0.0%
  • ПриватБанк

Голосів: 68 51.5%
  • ПУМБ

Голосів: 43 32.6%
  • Ощадбанк

Голосів: 18 13.6%
  • укргазбанк

Голосів: 5 3.8%
  • ТАСкомбанк / izibank / sportbank

Голосів: 33 25.0%
  • CONCORD bank / NEOBANK

Голосів: 5 3.8%
  • IdeaBank / O.Bank

Голосів: 3 2.3%
  • KredoBank

Голосів: 2 1.5%
  • Raiffeisen BANK

Голосів: 13 9.8%
  • UKRSIBBANK

Голосів: 4 3.0%
  • Universal Bank / monobank

Голосів: 75 56.8%
  • Інший банк

Голосів: 22 16.7%

• Кількість людей, що взяли участь в опитувані
    132

fudor

Особливий статус
Місто
Коломия
Телефон
Poco x3pro
Місто
Луганск
Телефон
Samsung Galaxy A30
Re: Выбор банка

А зачем тебе этот счет? Как депозитный, он никакой - процент слишком маленький. Как расчетный - какие инструменты существуют? Например интернет-банкинг, клиент-банк, карта(от карты ты отказался), платежки через отделение?
Значит объясняю. Я отлаживаю иногда деньги, например, для покупки какой-то вещи. Раньше у меня они хранились на приватовской карте. А теперь я буду хранить их на этом счету и там будет ещё процент, пусть лучше 10%, чем как сейчас 0%.

Добавлено через 1 минуту
ну и процент больше ...
в идеи тоже есть и с большим процентом, но это уже по сути будет депозит на определённый срок, а мне нужно так, чтобы и процент был и чтобы я могу в любое время снять любую сумму или пополнить счёт на любую сумму.

Добавлено через 2 минуты
инет банкинг есть? платежи по укр фри?
Ни одного, ни второго не знаю, ибо пока в этом не нуждаюсь. Выше я описал, что цели у меня не для платежей, а скорее для хранения.

Останнє редагування:

Себастьян Перейро

торговець чорним деревом
Місто
Михайлівка
Телефон
Lenovo P2

Какой банк посоветуете для открытия расчетного счета ЧП-шнику ? Хочется с наименьшими затратами при открытии и пользовании, т.е. мин. платежи за открытия р/с и карточного счета, мин. или отсутствие комисси при снятии с банкомата, дешевые внутри и внеш. банковские платежи, мин. плата за обслуживание р/с ну и если есть, то дешевый интернет банкинг.

ЗЫ: раньше обслуживался в ИМЭКС БАНКЕ, но сейчас офис переезжает и ИМЭКС далеко будет находиться. Рядом с новым офисом будут находиться филиалы банков - А-банк, Надра, ПУМБ, Диамант, Уникредит (Укрсоц), Аваль, ИМЭКС (банки расположил по мере их отдаленности от нового офиса)

Місто
Луганск
Телефон
Samsung Galaxy A30

Смотря для каких целей... Если просто карта нужна, то почему бы и нет.

Себастьян Перейро

торговець чорним деревом
Місто
Михайлівка
Телефон
Lenovo P2

Смотря для каких целей... Если просто карта нужна, то почему бы и нет.
[MENTION=1794]Stas567[/MENTION], для частного предпринимательства - в основном прием плетежей, ну и затем снятие нала

Місто
Луганск
Телефон
Samsung Galaxy A30

Ну кагбэ частное предпринимательство облагается налогами или ты так, чтобы якобы не для ЧП, но на самом деле для ЧП? Ну а в общем по теме, то для таких целей мне кажется вполне пойдёт. Когда использовал карту надры - вполне пристойно всё. Хотя может лучше тебе карту привата, ибо так клиентам будет удобней деньги переводить (у многих есть приватовские карты)?

Себастьян Перейро

торговець чорним деревом
Місто
Михайлівка
Телефон
Lenovo P2

Ну кагбэ частное предпринимательство облагается налогами или ты так, чтобы якобы не для ЧП, но на самом деле для ЧП?...
Нет, мне именно для ЧП. насчет привата - оплата будет только по безналу, на карту переводов не будет

Maxxx

420244
Місто
Київ
Телефон
iPhone 12 Pro Max
Какую карту какого банка выгодно взять для гривневых онлайн-расчетов? (не Приват)

Собственно, сейчас растет количество сервисов, где можно рассчитаться онлайн (кинотеатры, ж/д, и т.д.), процессинги которых не принимают карты Привата, точнее принимают, но долларовый Вирутал, которым рассчитываться в гривнах невыгодно. "Расчетная" не прокатывает. Да и хочется иметь запасной вариант всегда. Ранее пользовал Аваль зарплатную, было удобно - любой украинский процессинг принимал, но Аваль зажрался и тарифы у них на карты космос.

Поэтому ищется банк и его карта, по максимуму "халявная" по обслуживанию в год и комиссиям (прежде всего на "положить" и "онлайн расчет"). Банк желательно более-менее крупный, чтобы не 2-3 отделения на Киев, карта должна по максимуму работать с любыми местными процессингами (зарубеж, Палка и т.д. не интересуют). Большое кол-во банкоматов для снятия не критично, хотя приветствуется. Онлайн-банкинг - чтобы как минимум смотреть баланс. Дебетная или кредитка - пофигу, но если кредитка - чтобы без кидалова по заходу в минус. Класс карты тоже значения не имеет.

Пока присмотрел Укрсиббанк - отделение на массиве, правда без автомата с пополенением, тариф 15 грн в год - вполне устраивает, но как с процессингами и скрытыми "звездочками", кто что скажет? Ну и конечно остальные варианты посоветуйте?

Alex

Модератор
Команда форуму
Місто
Дніпро
Телефон
Huawei P60 Pro
Re: Какую карту какого банка выгодно взять для гривневых онлайн-расчетов? (не Приват)

Макс, а других существующих тем точно нет - точно надо было новую создавать?:)

Maxxx

420244
Місто
Київ
Телефон
iPhone 12 Pro Max
Re: Какую карту какого банка выгодно взять для гривневых онлайн-расчетов? (не Приват)

Alex, я не нашел, только обсуждения конкретных банков и Привата. Если пропустил - перенеси плиз в соотв., но только чтобы название соответствовало мессаге.

Місто
Днепропетровск-Львов
Телефон
Google Nexus 4

Пока присмотрел Укрсиббанк - отделение на массиве, правда без автомата с пополенением, тариф 15 грн в год - вполне устраивает, но как с процессингами и скрытыми "звездочками", кто что скажет? Ну и конечно остальные варианты посоветуйте?

Я и себе присмотрел, но ошибаетесь - 15 грн не в год, а в месяц!

https://my.ukrsibbank.com/ua/personal/cards/all_inclusive/

Щомісячний платіж від 0 до 16 грн

Місто
London
Телефон
Samsung Galaxy S20

В русском стандарте "Банк в Кармане", снятие/пополнение/выпуск/обслуживание - бесплатно. Инет-банкинг есть, все платежи онлайн проходят на ура. Единственный существенный минус - 5 отделений на киев, и 6 банкоматов без комиссии.
При желании без комиссии можно пополнять через терминалы изисофт, но там деньги идут до 3х банковских дней.

ПотапаПапа

ОстапаПапа
Місто
Черновцы
Телефон
Samsung Galaxy S10e

В русском стандарте "Банк в Кармане", снятие/пополнение/выпуск/обслуживание - бесплатно. Инет-банкинг есть, все платежи онлайн проходят на ура. Единственный существенный минус - 5 отделений на киев, и 6 банкоматов без комиссии.
При желании без комиссии можно пополнять через терминалы изисофт, но там деньги идут до 3х банковских дней.

Не единственный...
Ещё эта банка полюбляет блокировать карточки, да так, шо потом несколько дней свои деньги не поюзаешь. А ещё на БВК неподымаемый лимит на снятие налика в 5к.

sanioktlf

Бульбулирую бульбулятор
Місто
Полтава
Телефон
Xiaomi Redmi Note 5

А на счёт Альфа-банка не думал? Вот эту к примеру карту?

Місто
Ніжин / Ярослав

Maxxx, і на кой бєс Вам оцей стрес? покиньте Укрсиб за 16 гривень місячно, а візьміть у них же Активні гроші +

Зацитує своє ж приватне повідомлення до форумчанина Юрий

Я цю картку використовую насамперед як картку, 5% річних на залишок для мене просто як приємне доповнення.

Почну з переваг, які згадаю

1) відкриття і обслуговування безкоштовне. в смислі - ну зовсім безкоштовне, ніяких платежів я не вносив і не вношу. в тому числі - оформлення додаткової картки того ж класу (див. нижче) теж надурняк.

2) карта не проста, а золота класом не Електрон (як у багатьох банків, де за Електрон ще й гроші здеруть), а Класік. хоч це трохи обрізаний Класік (Visa Classic Debit Econom), але оплатні сайти, як наші, так і буржуйські, різниці з "повним" Класіком ще ні разу не побачили. а от Електрон - часто-густо не приймають. тобто приймається до сплати добре, перевірено.

3) немаловажливий як для мене момент. Зарахування(!) коштів на картрахунок без комісій. Теж - коштів всіх, всяких і різних. Не так, як у інших банках, коли без комісії може поповнити тільки власник, тільки особисто, ще й тільки у відділенні банку з паспортом. а тут безнал - без комісії (я вебмані часом виводив). власник налом поповнює - без комісії. треті особи - без комісії, у тому числі якщо у них нема самої картки, а є тільки її реквізити.

4) непогана мережа банків-партнерів для зняття грошей у банкоматах (ясна річ, що без комісії). По цьому параметру, покриття "безкомісійними" банкоматами-партнерами і власною мережею, АГ+ вдєлують тільки Вільні гроші від Правекса, але у них нема вищеперерахованих смачняшок.

5) фіча, якою я ще не скористався, але яка в перспективі корисна, і за яку інші банки теж деруть гроші. Надання додаткової виписки по картрахунку або довідки про наявність та стан картрахунку для надання в сторонні організації - безкоштовно. тобто довідка для якогось там посольства чи консульства, для візи абощо - надурняк. спеціально уточнив цей пункт, коли оформляв картку.

Тепер несмачняшки.

1) найперша і найбільша. картка оформлюється тільки у Києві, і лише у кількох відділеннях (так звані експрес-відділення).

2) по тарифах. зняття у касах (саме у касах) дорого - мінімум 25 гривень. у валюті - безкоштовно.

3) залишок на чек у своєму банкоматі - 30 копійок. на екран безкоштовно. у чужих банкоматах (у тому числі у партнерів) - щось теж дофіга, навіть на екран.

Про інтернет-банкінг нічого сказати не можу, я ним не користуюся принципово, він грошей коштує. Але! оскільки дзвінки на 0-800 з КС і Білайн щас безкоштовні, то принаймні перевірку балансу теж маємо задурно - дзвонимо 0 800 *скількись там* і у автоматичному режимі перевіряємо залишок.

GLOOMER

Заблокирован
Місто
Полтава

я ним не користуюся принципово
:apl: ... дійсно = не принципово відвідувати 1-2 відділення в Києві або банкомати ... "задурно" онлайн підтримка теж на висоті :)

Maxxx

420244
Місто
Київ
Телефон
iPhone 12 Pro Max

Я и себе присмотрел, но ошибаетесь - 15 грн не в год, а в месяц!

А как же понять это?

Обслуговування карткового рахунку протягом року 15 грн.

(Миттєва VISA Сlassic / VISA Сlassic Економ)

Добавлено через 9 минут
треті особи - без комісії, у тому числі якщо у них нема самої картки, а є тільки її реквізити.

А як це зрозуміти:

третьою особою (не власником рахунку) або довіреною особою 1% від суми поповнення.

Мінімальна комісія — 5 грн. / 1 USD / 1 EUR (в залежності від валюти рахунку)

1) найперша і найбільша. картка оформлюється тільки у Києві, і лише у кількох відділеннях (так звані експрес-відділення).

Для мене це невелика проблема, якщо ці відділення не знаходяться в якійсь дупі Києва.

2) по тарифах. зняття у касах (саме у касах) дорого - мінімум 25 гривень. у валюті - безкоштовно.

Думаю, що знімати в касах буду дуже рідко, і якщо вже треба - то в банкоматі.

3) залишок на чек у своєму банкоматі - 30 копійок. на екран безкоштовно. у чужих банкоматах (у тому числі у партнерів) - щось теж дофіга, навіть на екран.

Це взагалі не проблема, якщо ти кажеш про:

З Інтера мені безкоштовно.

Останнє редагування:

Boss

Заблокирован
Місто
Крым/Евпатория
Телефон
Iphone

Maxxx, посмотри в сторону пиреуса. онлайн платежи и снятие в атмосфере фри...

Maxxx

420244
Місто
Київ
Телефон
iPhone 12 Pro Max

А на счёт Альфа-банка не думал? Вот эту к примеру карту?

Санек, интересное предложение, и отделения с "кушающими" автоматами довольно неплохо расположены - не на моем массиве конечно, но в пределах досягаемости одной незабитой маршрутки, или на авто без больших пробок, на крайняк - 25 мин пехом, для Киева это очень важно. Какие подводные камни у этой карты?

Добавлено через 4 минуты
Maxxx, посмотри в сторону пиреуса. онлайн платежи и снятие в атмосфере фри...

Пиреус не подойдет - отделение чтобы положить бабос на Левом берегу только одно, в очень неудобном для меня месте. Мне надо в районе Троя (желательно не дальше 2-го кольца) - Воскресенка - Левобережка (максимум). А снимать налик с этой карты - далеко не первоочередная задача, как я писал в 1м посте.

Останнє редагування:
Місто
Ніжин / Ярослав

Maxxx,
третьою особою (не власником рахунку) або довіреною особою 1% від суми поповнення.

Мінімальна комісія — 5 грн. / 1 USD / 1 EUR (в залежності від валюти рахунку)

це ж тарифи на All Inclusive, а ми дивимося Активні гроші+ - там усе безкоштовно)

Інфа про АГ+ з адресами відділень. Вимога саме на експрес-відділення стосується лише оформлення - потім можна знімати, поповнювати тощо у будь-якому відділенні чи банкоматі Укрсибу. Точне розташування відділень та "зажерливих" банкоматів дивися на сайті, а ще краще - подзвони живій дівчинці на 0 800...

Притому ще одне забув написати: GSM-банкінг "умовно-безкоштовний". тобто підключення й обслуговування безкоштовне, але смс-запити треба відправляти на платний номер 729. Нам така фігня не треба, нам шару давай. Користаємося з GSM-банкінгу тільки звітами про проведені транзакції (за надсилання смс-звітів нічого не знімається), а залишок при потребі перевіряємо по 0 800 зі зручного нам оператора. Профіт)

Останнє редагування:
Зверху