MTC WEB PASS

  • Автор теми Dfg
  • Дата створення
Реєстрація
05.04.08
Місто
Ужгород
Телефон
Redmi note8/Redmi note5
В свое время я отправил в мусор не меньше пяти сим-карт с отрицательным балансом из-за запутываний в точках доступа и прочих дополнительных условий, типа таких, что в этих услугах. С сегодняшней колокольни - услуги лишние.
 

FREE-THINKER

Заблокирован
Реєстрація
01.11.07
Місто
MARIUPOL
Телефон
Nokia 6120 + "Лайф БП", Nокіа 2SIM: МТС 0-25+ & "КС 0-35+"
Я думаю, МТС сейчас почешет репу, глядя на отток абонентов, и подравняет хотя бы инет, и может еще и смс под новые тарифы КС.
Хоть репу, хоть другие места пусть чешет. Если у них с современными грабительскими тарифами в Донбассе инет еле ползает, я представляю если они ДАЖЕ по 1 грн безлим сделают с шейпом после 50 метров у них инета вообще на востоке не будет и с голосом проблемы возникнут ;).
 

ars

Реєстрація
17.04.12
Місто
Киев
FREE-THINKER, придумают что-нибудь. Задницы с Интернетом уже нет, как было в 2009-2012 годах. Точнее она есть, но не такая уже...обширная что ли...
 

Mobijolo

Заблокирован
Реєстрація
29.01.09
Місто
Киевская область
Телефон
Huawei G700
И опять услуга из серии "сломай свой моск". Закажи услугу и бойся чтобы телефон по ошибке не туда не зашел, а то шаг вправо - шаг влево: расстрел.

Да-да. А потом Verden будет писать что мол "Сам дурак", оператор вас честно предупреждал о своей нечистоплотности.
 
Реєстрація
24.02.12
Місто
Запорожье
Телефон
M2007J20CG
Задницы с Интернетом уже нет, как было в 2009-2012 годах. Точнее она есть, но не такая уже...
Разве что глубже стала. В центре города ICQ вываливается с ошибкой подключения, сообщения в Whatsapp'e пачками ходят. И самое интересное что есть немало людей (поклонников UMC/MTC) которые считают что мобильный интернет такой и есть, и это его нормальная работа.
 
Реєстрація
02.11.08
Місто
Винница
Телефон
Xiaomi Redmi 5, Meizu M2, Lenovo S820
FREE-THINKER, придумают что-нибудь. Задницы с Интернетом уже нет, как было в 2009-2012 годах. Точнее она есть, но не такая уже...обширная что ли...
Хоть бы ты не знал какой интернет у МТС в Чернигове. Это когда каждые полчаса хочется пользоваться уже CSD, но не этим EDGE от МТС! И причём когда включаешь CSD на МТС :)D), который бесплатный с пакетных минут, он хоть по 1 килобайту идёт, но вполне стабильно.
 

BeePlus

Заблокирован
Реєстрація
26.10.07
Місто
Харьков
Телефон
Moto
я сидел на 90 дней инета от кс и сейчас вернулся на партнер ...
реально уже жду когда мне его отключат, тк это не связь, а изврат.
Отключили всех, но только не меня :D Наверное за постоянный фрод на симке подумали что я реальный ЧПшник.
Кстати, у нас пора хоронить МТС и глюки с билингом этому помогут ;)
(и кадры в самой компании :cool: )
 

Дюрі-бачі

ПТН ПНХ
Реєстрація
30.03.10
Місто
Ужгород
Телефон
OnePlus 6T
Я напевно унікум, але інтернет МТС останні років 5 працює стабільно і значно краще ніж КС і Лайф
 

kewe4ka

Телеком аматор
Реєстрація
10.07.09
Місто
Одесса
Телефон
iPhone 14pro max
в разных городах - разная скорость. В Одессе например начала увеличиваться база мтс абонентов (инфа чисто с моих личных наблюдений)
Раньше у всех был киевстар и лайф, сейчас смотрю мтс и мтс, и даже начали советовать)) особенно пользователи айфонов (т.к. лайф у нас ужасно работает именно с айфонами - интернета можно сказать нет)
 
Реєстрація
03.10.13
Місто
Киев
Телефон
iPhone 7 Plus
По моим наблюдениям, интернет от МТС за последние полгода наладился, а от Кс наоборот, немного просел. Нет константы - передвигаясь по Киеву, можно встретить диаметрально противоположную картину, где-то скорость на максимуме, а где-то залипает. Но общая тенденция скорее положительная. Я не "качальщик", но в дороге, когда скучно, современный смартфон запросто съедает 50 мб просто работой с приложениями и соцсетями, так что отсутствие шейпа на МТС меня устраивает.
PS: Но вот это вот предложение Web Pass - это, конечно, леденящий душу трындец.
 
  • Like
Реакції: ars

Дюрі-бачі

ПТН ПНХ
Реєстрація
30.03.10
Місто
Ужгород
Телефон
OnePlus 6T
От знаючи білінг МТС (коли навіть з пакетних мегабайт нормально протарифікувати не завжди можуть) кількість "зальотів" по даній послузі буде величезна...
 
Реєстрація
03.10.13
Місто
Киев
Телефон
iPhone 7 Plus
От знаючи білінг МТС (коли навіть з пакетних мегабайт нормально протарифікувати не завжди можуть) кількість "зальотів" по даній послузі буде величезна...

Там и без биллинга будет апокалипсис: пациент сидит в интернете с Оперы, а приложения с тихим шуршанием сами лезут в инет - классическая картина.
 

osot056

ОптимисТ
Реєстрація
07.09.08
Місто
г. Днепр
Телефон
ASUS ZenFoneMax+Fly TS107
...и всё-таки так вап получается дешевле...Предложение из разряда “шоб було“...Как и возвращение к поминутной тарификации ... ;)
 

Dfg

Реєстрація
29.03.10
Місто
Івано-Франківськ&Львів
Телефон
Mate 10 Pro
Любителі «соціалок» отримали безоплатну годину
МТС продовжує робити мобільний інтернет зручнішим у користуванні, і тепер вона оновила умови послуги «МТС WEB PASS», з якою абоненти вже довгий час користуються безлімітним доступом до інтернет-ресурсів через браузер Opera Mini. Її вартість стала на 50% меншою, а також оператор ввів окремий пакет з безоплатним доступом на годину у Facebook, «ВКонтакте» і «Одноклассники».

«Ми провели декілька фокус-груп з користувачами мобільного інтернету, проаналізували їхні потреби і виділили два типи користувачів, – коментує директор з маркетингу «МТС Україна» Олег Решетін. – Перший – активні користувачі соцмереж, які мають декілька різних акаунтів, наприклад, для розваг «ВКонтакте» і Facebook для роботи. Другий тип – користувачі інтернету в цілому, які разом із соцмережами активно користуються поштою, читають новини. Ми вирішили зробити два універсальних пакети, які відповідають цим профілям користування, і один безоплатний, щоб дати можливість протестувати послугу перед покупкою. Також ми зробили послугу ще доступнішою, знизивши вартість пакетів наполовину».

Раніше «МТС WEB PASS» пропонував шість пакетів, які надавали необмежений доступ до певних доменів по 0,50 грн/день або ж до всього інтернету (за 1 грн/день). Тепер абонентам доступні три пакети на вигідніших умовах:
Година в соцмережах (Facebook, «ВКонтакте» і «Одноклассники») за 0 грн.
День у соцмережах (Facebook, «ВКонтакте» і «Одноклассники») за 0,25 грн.
Безліміт в інтернеті на 1 день за 0,5 грн.
Замовлення інтернет-пакетів здійснюється з браузера Opera Mini. Для цього абоненту необхідно перейти в цьому навігаторі за посиланням, вибрати потрібний пакет і підтвердити замовлення. Термін дії платних пакетів продовжується автоматично. Деактивувати пакет можна самостійно з браузера Opera Mini. Детальніше про послугу «МТС WEB PASS» можна дізнатися на сайті оператора.
 
  • Like
Реакції: Howl

Mohito

Мятно-лаймовый
Реєстрація
04.03.11
Місто
Киев
Телефон
iPhone 11 Pro Max
у меня на простой звонилке как раз опера мини. Когда смарт разряжается , этот "бесплатный доступ на час"- самое оно
 

Howl

Да трам же тарарам!
Команда форуму
Реєстрація
06.11.11
Місто
Краматорський р-н
Телефон
POCO F5, LG V30S+ ThinQ
Mohito, как сие хоть работает, чтобы не попасть на обычную оплату трафика?

Запускаем Opera Mini, переходим по ссылке, включаем необходимо и "все буде добре"?
 

Dfg

Реєстрація
29.03.10
Місто
Івано-Франківськ&Львів
Телефон
Mate 10 Pro
ВКонтакті з мобільного безкоштовно на 6 місяців
Користуйтесь соціальною мережею ВКонтакті з мобільного без плати за трафік!

Перші 6 місяців БЕЗКОШТОВНО!

У період з 01.10.2014 р. до 31.12.2014 р. отримаєте 6 місяців користування соціальною мережею ВКонтакті з мобільного без плати за трафік! З послугою «ВКонтакті Unlim» ти завжди online: спілкуйся з друзями, переглядай і ділися фото/відео, стеж за останніми новинами у світі.
ПЕРЕВАГИ ПОСЛУГИ
Перші 6 місяців безкоштовно!
0 грн/МБ за користування соціальною мережею ВКонтакті!
Безкоштовне підключення!
ВАРТІСТЬ ПОСЛУГИОпція Пакет МБ Вартість Підключення
ВКонтакті Unlim Безлімітний трафік на ресурси ВКонтакті 0 грн* *109*9#


* При підключенні з 01.10.2014 р. до 31.12.2014 р. вартість послуги − 0 грн перші 6 місяців, надалі − 0,15 грн на день.
З 01.01.2015 р. вартість послуги «ВКонтакті Unlim» складатиме 0,15 грн на день, плата за трафік − 0 грн/МБ.

Тарифи вказані у гривнях з урахуванням ПДВ станом на 01.10.2014 р. Додатково утримується збір до Пенсійного фонду у розмірі 7,5% від вартості послуги без урахування ПДВ.
КЕРУВАННЯ ПОСЛУГОЮПідключення Відключення Перевірка статусу
*109*9# *109*10# *109*11#


Послуга підключається протягом 24 годин. Термін дії послуги необмежений.
УМОВИ НАДАННЯ ПОСЛУГИ
Послуга доступна для всіх абонентів МТС Передплата.
При підключенні послуги з 01.10.2014 р. до 31.12.2014 р. перші 6 місяців користування − БЕЗКОШТОВНО, надалі − 0,15 грн на день.
При підключенні з 01.01.2015 р. вартість послуги − 0,15 грн на день, плата за трафік − 0 грн/МБ.
Користування послугою можливе тільки в разі наявності в телефоні налаштувань послуги Мобільний GPRS-Інтернет. Якщо твій телефон ще не налаштований, відправ безкоштовне SMS c цифрою 3 на номер 1020 і отримай автоматичні налаштування.
Зверни увагу! Послуга передбачає доступ без плати за трафік тільки до ресурсів соціальної мережі ВКонтакті за допомогою мобільного браузера смартфона або офіційних додатків ВКонтакті для iOS і Android.
При користуванні картами місця розташування (геолокації) у додатках ВКонтакті, завантаженні й переходах на ресурси, що не належать соціальній мережі ВКонтакті, а також при використанні проксі-сервера в браузері можливе завантаження даних зі сторонніх ресурсів, тарифікація при цьому буде відбуватися відповідно до тарифного плану.
Інтернет трафік**, який генерується при зверненні смартфону до DNS і A-GPS серверів, оплачується згідно з умовами твого тарифного плану.
Інтернет трафік за тарифом 0 гривень за МБ не надається у разі:
використання браузера Opera Mini;
використання точок доступу (APN) opera, blackberry.net і wap.
Трафік у роумінгу оплачується згідно з умовами твого тарифу.
Facebook з мобільного безкоштовно на 6 місяців
Користуйтесь соціальною мережею Facebook з мобільного без плати за трафік!

Перші 6 місяців БЕЗКОШТОВНО!

У період з 01.10.2014 р. до 31.12.2014 р. отримаєте 6 місяців користування соціальною мережею Facebook з мобільного без плати за трафік! З послугою «Facebook Unlim» ти завжди online: спілкуйся з друзями, переглядай і ділися фото/відео, стеж за останніми новинами у світі.
ПЕРЕВАГИ ПОСЛУГИ
Перші 6 місяців безкоштовно!
0 грн/МБ за користування соціальною мережею Facebook!
Безкоштовне підключення!
ВАРТІСТЬ ПОСЛУГИОпція Пакет МБ Вартість Підключення
Facebook Unlim Безлімітний трафік на ресурси Facebook 0 грн* *109*15#


* При підключенні з 01.10.2014 р. до 31.12.2014 р. вартість послуги − 0 грн перші 6 місяців, надалі − 0,15 грн на день.
З 01.01.2015 р. вартість послуги «Facebook Unlim» складатиме 0,15 грн на день, плата за трафік − 0 грн/МБ.

Тарифи вказані у гривнях з урахуванням ПДВ станом на 01.10.2014 р. Додатково утримується збір до Пенсійного фонду у розмірі 7,5% від вартості послуги без урахування ПДВ.
КЕРУВАННЯ ПОСЛУГОЮПідключення Відключення Перевірка статусу
*109*15# *109*16# *109*17#


Послуга підключається протягом 24 годин. Термін дії послуги необмежений.
УМОВИ НАДАННЯ ПОСЛУГИ
Послуга доступна для всіх абонентів МТС Передплата.
При підключенні послуги з 01.10.2014 р. до 31.12.2014 р. перші 6 місяців користування − БЕЗКОШТОВНО, надалі − 0,15 грн на день.
При підключенні з 01.01.2015 р. вартість послуги − 0,15 грн на день, плата за трафік − 0 грн/МБ.
Користування послугою можливе тільки в разі наявності в телефоні налаштувань послуги Мобільний GPRS-Інтернет. Якщо твій телефон ще не налаштований, відправ безкоштовне SMS c цифрою 3 на номер 1020 і отримай автоматичні налаштування.
Зверни увагу! Послуга передбачає доступ без плати за трафік тільки до ресурсів соціальної мережі Facebook за допомогою мобільного браузера смартфона або офіційних додатків Facebook і Facebook Messenger для iOS і Android.
При користуванні картами місця розташування (геолокації) у додатках Facebook і Facebook Messenger, завантаженні й переходах на ресурси, що не належать соціальній мережі Facebook, а також при використанні проксі-сервера в браузері можливе завантаження даних зі сторонніх ресурсів, тарифікація при цьому буде відбуватися відповідно до тарифного плану.
Інтернет трафік**, який генерується при зверненні смартфону до DNS і A-GPS серверів, оплачується згідно з умовами твого тарифного плану.
Інтернет трафік за тарифом 0 гривень за МБ не надається у разі:
використання браузера Opera Mini;
використання точок доступу (APN) opera, blackberry.net і wap.
Трафік у роумінгу оплачується згідно з умовами твого тарифу.

Тарифи вказані у гривнях з ПДВ станом на 01.10.2014 р. Додатково утримується збір до Пенсійного фонду у розмірі 7,5% від вартості послуги без урахування ПДВ.
 
Реєстрація
11.03.11
Місто
Одесса
Телефон
Nokia 5230
Dfg, что то мне кажется что подключат всем автоматом - а оключать нужно будет самому(конечно если заметить):dash1:
 

Dfg

Реєстрація
29.03.10
Місто
Івано-Франківськ&Львів
Телефон
Mate 10 Pro
Знову знизили ціни:

Соціальні мережі на 1 день Безлімітний доступ на 24 години в мережі Вконтакті, Однокласники, Facebook 0,25 грн/день
Безлімітний день безліміт на 24 години на всі напрямки 0,50 грн/день
Соціальні мережі на 1 годину Безлімітний доступ на 1 годину в мережі Вконтакті, Однокласники, Facebook 0,00 грн/день
 
Зверху