«Київстар» з власної ініціативи позбувся в Тернополі тисячі номерів

Реєстрація
26.09.13
Місто
Бровари (Київ.обл.)
Телефон
Samsung galaxy a10s
Відповідне рішення було прийнято сьогодні на засіданні Національної комісії, що здійснює державне регулювання у сфері зв'язку та інформатизації.

Як йдеться на офіційному сайті НКРЗІ, рішення було прийнято на підставі заяви оператора мобільного зв’язку. Чим воно зумовлено не повідомляться.

Водночас на своєму засіданні Комісія прийняла рішення виділити ТОВ «Телесистеми України» номерний ресурс ємністю по 500 номерів у м. Бориспіль та Бориспільському районі, а також у м. Бровари та Броварському районі Київської області.

Цим же рішенням переоформлено дозволи на використання ТОВ «Керченський морський порт «Камиш-Бурун» номерного ресурсу ємністю 2000 номерів у м. Керч АР Крим, а ПрАТ «Київстар» – номерного ресурсу ємністю 1000 номерів у Тернополі.

За заявами операторів вилучено номерний ресурс у ТОВ «Радіотехнік» – 1000 номерів у м. Канів Черкаської області та 200 номерів у м. Бобриця Канівського району Черкаської області.

У ПрАТ «Київстар» на засіданні вилучено лише 1000 номерів у Тернополі.

www.0352.com.ua
 

Injun

Заблокирован
Реєстрація
02.11.13
Місто
харьков
Это ль новость! Они ж ещё мачту перекрасили в селе Мала Собачивка, Зачепиловского района! Теперь она на 2 тона темнее! Отэта новость!

Добавлено через 2 минуты
это хорошо или плохо?

это важно!!!
 
Останнє редагування:
Зверху