Немає обмежень, можна всі сертифікати витратити на одну покупку.А за одну покупку в сільпо, можна використати лише один сертифікат? І чи є якісь обмеження при купівлі?
Хм, странно. При онлайн заказе "съедает" только 1 промокод, разве на кассе иначе ?Немає обмежень, можна всі сертифікати витратити на одну покупку.А за одну покупку в сільпо, можна використати лише один сертифікат? І чи є якісь обмеження при купівлі?
На кассе они могут пропикать несколькоХм, странно. При онлайн заказе "съедает" только 1 промокод, разве на кассе иначе ?Немає обмежень, можна всі сертифікати витратити на одну покупку.А за одну покупку в сільпо, можна використати лише один сертифікат? І чи є якісь обмеження при купівлі?
Дивно. А мені на чек з алкоголем не хотіли сертифікат пікати.Немає обмежень, можна всі сертифікати витратити на одну покупку.А за одну покупку в сільпо, можна використати лише один сертифікат? І чи є якісь обмеження при купівлі?
Рекламу зробили якійсь забігаловціДоставка виграшу дорожча за сам виграш))Забрав і я печиво. Там того печива 300 грам і за доставку вони заплатили 110 грн.)
касир чи самокаса ?на чек з алкоголем не хотіли сертифікат пікати.
Сертифікати на бухло не діють.А мені на чек з алкоголем не хотіли сертифікат пікати.
Не знав, що Jameson не алкоголь.Сертифікати на бухло не діють.А мені на чек з алкоголем не хотіли сертифікат пікати.
касирша, але вирішилось розбиванням на 2 чеки.касир чи самокаса ?на чек з алкоголем не хотіли сертифікат пікати.
Існують сертифікати, які не підходять для алкоголю, на них так і написано. Ті, що видає мастеркард підходять для всього. Просто касир не знала про це.касирша, але вирішилось розбиванням на 2 чеки.касир чи самокаса ?на чек з алкоголем не хотіли сертифікат пікати.
Жінка купляла віскарік, обидва серта прийняло.Сертифікати на бухло не діють.А мені на чек з алкоголем не хотіли сертифікат пікати.