Що мається на увазі?не згоден - одне одному не заважає
Що мається на увазі?не згоден - одне одному не заважає
Мається на увазі, колесо більше не заважає донатити знайомому(-им) військовому(-им).Що мається на увазі?не згоден - одне одному не заважає
Андрій сказав,- безпрограшна лоторея.До речі, цікаве нововведення, нема +5 балів. Тобто ти тепер вже не в мінусі, наприклад -30 +30.
Одна семейная учётка - золотая, другая - серебряная: выпадает примерно одинаково. Не вижу заметного разделения в подарках, чистая лотереявсе те, що люди пишуть, в мене випадало за срібні - не думаю, що алгоритм тут за це розділяє.
Кому як, не факт що оті нікому не потрібні лекції будуть коштувати по 300...500 гр і в кінці року вилізе дохід по налоговій у 3...4000гр.Андрій сказав,- безпрограшна лоторея.До речі, цікаве нововведення, нема +5 балів. Тобто ти тепер вже не в мінусі, наприклад -30 +30.
Не факт. Кручу 3 дня в 00.00 и херс выпадаетхто хоче отримувати сертифікат СИЛЬПО краще крутити відразу з 00:01 вчора говорив з оператором він сказав що кодів СИЛЬПО всього 7000 тис і на один день дається всього 500 штук сьогодні 19.03 один отримав о 00:03 по іншій карті в 00.09
Ще є час, чи ви не віритеКручу 3 дня в 00.00 и херс выпадает
10/Сільпо/10. І мені здаєтьс
10/Сільпо/10. І мені здається, до від часу доби то не залежить, тупий рандом.
я, до від часу доби то не залежить, тупий рандом.
у мене в сім'ї 7 карт перші 3 дні давало одне золото потім виграв по всіх картах Сільпо по 100 грнНе факт. Кручу 3 дня в 00.00 и херс выпадаетхто хоче отримувати сертифікат СИЛЬПО краще крутити відразу з 00:01 вчора говорив з оператором він сказав що кодів СИЛЬПО всього 7000 тис і на один день дається всього 500 штук сьогодні 19.03 один отримав о 00:03 по іншій карті в 00.09