Євробачення

debugger

Moderator
Команда форуму
Місто
Киев
У концерті візьмуть участь представники країн 2020 року. Вони виконають 41 конкурсну пісню, а також заспівають хіт «Євробачення-2019», щоб надихнути Європу об'єднатися.
До концерту долучаться зірки конкурсів «Євробачення» останніх років, які виконають свої пісні в знакових місцях країн, які вони представляють.
Онлайн-концерт матимуть можливість транслювати суспільні мовники різних країн. Також він буде доступний для перегляду на офіційному каналі «Євробачення» в You Tube.

debugger

Moderator
Команда форуму
Місто
Киев
було:
стало:
трохи зради:

Priser

Все буде Україна!
Місто
Павлоград
Телефон
Samsung S10e, Snapdragon
Доречі, в суботу, 22 травня, тобто вже сьогодні відбудеться фінал "Євробачення". Дивився полуфінал, наші душе сильно виступили. Якщо хтось ще не бачив нашу композицію, дивіться тут:

Порадували коментарі іноземних глядачів та преси. Думаю, Go_A мають зайняти досить високе місце.

Місто
Ужгород->Британщина
Телефон
Moto
Ну чого ж, мені дуже подобається група- я за них на Нацвідборі голосувала. Звичайно Євробачення доволі заполітизований конкурс, але на ньому ми виступаєм завжди на високому рівні. Глядачам теж зайшло, враховуючи, що пісня українською, а кліп GO_A на сайті самого ЄБ набрав найбільшу кількість переглядів. Та й реакції глядачів говорять самі за себе. Їх чимало.

Тому тримаєм кулачки, бо шанси таки великі :) . Я маю угорський номер, то буду за них голосувати).

Priser

Все буде Україна!
Місто
Павлоград
Телефон
Samsung S10e, Snapdragon
а кліп GO_A на сайті самого ЄБ набрав найбільшу кількість переглядів.
Особисто мені, виступ з першого півфіналу значно більше сподобався, ніж кліп.

Я маю угорський номер, то буду за них голосувати).
Що ж, закарпатці, ваша підтримка з угорських / румунських номерів має непогано допомогти. Сподіваємось на вашу активність ;)

Priser

Все буде Україна!
Місто
Павлоград
Телефон
Samsung S10e, Snapdragon
Місто
Ужгород->Британщина
Телефон
Moto
а кліп GO_A на сайті самого ЄБ набрав найбільшу кількість переглядів.
Особисто мені, виступ з першого півфіналу значно більше сподобався, ніж кліп.

Я маю угорський номер, то буду за них голосувати).
Що ж, закарпатці, ваша підтримка з угорських / румунських номерів має непогано допомогти. Сподіваємось на вашу активність ;)
Так, ну в мене по знайомих більшою мірою словацькі/угорські номери. Румуські, лише може в Чернівцях та Одесі. В нас може на Тячівщині хіба цигани ними користуються. Чехія І Польща дає завжди багато балів Україні. Думаю, значною мірою теж за допомогою Львівських та Волині) :) .

Доречі дуже прикольні меми на них з'явилися в мережі. Типу Трініт з Матриці виступає за Україну:D
1621689494943.png
1621689528007.png
1621689597942.png

Останнє редагування:

Priser

Все буде Україна!
Місто
Павлоград
Телефон
Samsung S10e, Snapdragon

yahoo

username
Місто
Kharkiv
Телефон
Poco M3 Pro
Румуські, лише може в Чернівцях та Одесі.
Якось в Солотвино відпочивав, то там пів селеща на румунський розмовляє і родичів в Румунії має. Тож, думаю, в них сімки 100% є ;)
мне кажется, что они если и будут голосовать, то за румынского исполнителя с украинских симкарт, а не наоборот

dima1

Moderator
Команда форуму
Місто
Мальмё
Телефон
Samsung Galaxy S20 Ultra
Посмотрел все выступления, больше всего Израиль понравился. Буду болеть за эту страну.

r0m1rez

Заблокирован
Місто
Киев
Телефон
Pixel 4A 5G
dima1, а как же болеть за своих? я имел в виду за Украину. Хотя у каждого разные "свои" само собой

• Like
Реакції: idea
Зверху