Євробачення

Set

Місто
Хмельницкий
Как спела наша "Тринити" - мне понравилось, я почитал их историю - та там все рокеры! Ну кроме одного... Текст конечно тупой до делов, но если не вслушиваться в слова - то норм. Тот редкий случай когда не рад что знаешь язык на котором поют )
текст практически полностью из древних языческих "шумівок-гаївок", это наша история

ПотапаПапа

ОстапаПапа
Місто
Черновцы
Телефон
Samsung Galaxy S10e
Как спела наша "Тринити" - мне понравилось, я почитал их историю - та там все рокеры! Ну кроме одного... Текст конечно тупой до делов, но если не вслушиваться в слова - то норм. Тот редкий случай когда не рад что знаешь язык на котором поют )
текст практически полностью из древних языческих "шумівок-гаївок", это наша история
я знаю какой там текст и откуда он. Просто я негативно отношусь к религиям и обрядам всяким.

Maxxx

420244
Місто
Київ
Телефон
iPhone 12 Pro Max
я негативно отношусь к религиям и обрядам всяким.
Я тоже. Но те "обряды" и "тексты" - уже просто исторически-культурная ценность народа. Ну вот, если бы Библию, Коран и Тору через 1000 лет воспринимали 99% просто как народные сказки и историю - то я бы не был против.

ПотапаПапа

ОстапаПапа
Місто
Черновцы
Телефон
Samsung Galaxy S10e
Maxxx, какую ценность несёт текст, в котором богу леса порвали зелёную шубу? Ну какой бы он там ни был исторический - для меня он имеет такую же ценность как плащаница в Турине, или куб в Мекке. Ну блин, нравится вам текст - ради бога слушайте, я тоже его слушал несколько раз. Но факт того что он бестолковый - остаётся фактом ))) Весёлый, заводной - да, но смысла там просто нету. Типа Отченаша.

ПотапаПапа

ОстапаПапа
Місто
Черновцы
Телефон
Samsung Galaxy S10e
То веселые, заводные исторические тексты
ну вообще то данные тексты юзались в те годы немного не для того шоб повеселиться... Норот искренне верил шо так можно резче весну вызвать. Типа как те туземцы строили из говна и палок самолёты, пытаясь так призвать американских лётчиков с ништяками (культ карго), так и наши пели пестни, прыгали через костры, палили соломенных чучел, пускали венки по воде... Ну да, оно конечно выглядит всё романтично ) Но для меня - бестолково. Чо вы обижаетесь то?...

Перемедон

Тиха украинская ночь,но..
Місто
Південь України.
Телефон
iP 13, Px 6, Sg S23
Чо вы обижаетесь то?...
ніхто не ображається. Річ в формі, яку ти взяв за основу, описуючи своє ставлення до фольку. Бро, візьми приклад обговорювання Вайбера. Формою -- ти був мачо, яки направо-наліво єбуками валиш постачальників, а в реальному листуванні -- акі-боженька. Твої аргументи у цій розмові нагадують людей з "правильними скулами" і австралопітеков "східних незалежних", а не "чтунів" Атланта.
Пис-Пис: чи ти ревнуєш, що не твоя персона представляла Україну ;)?

Останнє редагування:

Дюрі-бачі

ПТН ПНХ
Місто
Ужгород
Телефон
OnePlus 6T
Да, автоматически в бан идут исполнители, кричащие "крымнаш" и лижущие очко путину, но и песен нет от таких помоев, чтобы вызвали сомнения..
А я поняття не маю що говорить 90% виконавців яких я слухаю. Якщо музика чіпляє- слухаю, не чіпляє - не слухаю. P.S. фінів послухав на євробаченні - ну Hollywood undead на мінімалках, послухав кілька інших їх пісень - суцільний важкий метал, зовсім не схожий (

Останнє редагування:

ПотапаПапа

ОстапаПапа
Місто
Черновцы
Телефон
Samsung Galaxy S10e
Формою -- ти був мачо, яки направо-наліво єбуками валиш постачальників
я капец как извиняюсь, но... боже, как у вас насрано в головах :rolleyes: Это ж надо было такой вывод сделать...
а в реальному листуванні -- акі-боженька.
Я и в жизни такой же акі-боженька. Просто у меня, как и у акі-боженьки, есть функция "гнев", которым я не брезгую пользоваться.
Пис-Пис: чи ти ревнуєш, що не твоя персона представляла Україну ;)?
Я жалею что Украину представляла не Даша Зарицкая.

Дюрі-бачі

ПТН ПНХ
Місто
Ужгород
Телефон
OnePlus 6T
А я поняття не маю що говорить 90% виконавців яких я слухаю.
"Какаяразніца?"(с) :LOL:
ИМХО не треба змішувати політичні погляди і проф діяльність. Якщо в новому альбомі Слот чи Louna заспівають що "Крим - не Україна" то просто не буду слухати нового альбому.

Перемедон

Тиха украинская ночь,но..
Місто
Південь України.
Телефон
iP 13, Px 6, Sg S23
А я поняття не маю що говорить 90% виконавців яких я слухаю.
"Какаяразніца?"(с) :LOL:
ИМХО не треба змішувати політичні погляди і проф діяльність. Якщо в новому альбомі Слот чи Louna заспівають що "Крим - не Україна" то просто не буду слухати нового альбому.
цікаво:unsure: певно, хто "позував" для атласа Eduard Pernkopf також такої думки?

Останнє редагування:
Місто
Ужгород->Британщина
Телефон
Moto
Думаєте, ота вся дітня, що сидить в Tiktok і всюди фоном вставлють пісню Eminem - FACK aka "I'm going to cum I'm cumming" розуміє про що йде мова в пісні?
Зі свого боку можу сказати те саме- в достатній мірі володію англійською, але рідко вслухаюся в слова (ну окрім Queen). Ходили зі знайомим американцем в спортзал і лише коли він сказав "що це у вас тут в залі за фігня грає" звернула на це увагу :) .

Місто
Ужгород->Британщина
Телефон
Moto

Дюрі-бачі

ПТН ПНХ
Місто
Ужгород
Телефон
OnePlus 6T
Я за патріотизм в розумних межах, але якщо кожного співака чи боксера доколупувати "Чий Крим" то зробимо гірше тільки собі - звалять вони і будуть розкручувати Німеччину, Канаду чи Росію...

Go_A молодці - штовхнули наш фольк в широкі маси, зробили добре країні. Тепе треба б якось закріпити результат.

Останнє редагування:
Зверху