Давайте обійдемось без теорій змов.опрокинули Дию неспроста
Так в самій Дії видно -1 167 185 чол.Где можно увидеть количество зрителей Нацотбора? Просто хочу для себя понять, какое количество запросов вывело из строя Дию.
Він переміг у 2014, а ви запам'ятали, хоч кажете, що не дивитесь.Ungvar, "имиджевая история"? Какой имидж создал для Австрии бородатый мужик, который натянул женское платье и думал, что это красиво, а не блевотно.
Географически только. В остальном Европа .простите, я отстал от паравоза: а чо тут Израель делает то? Он же не в Европе вовсе
Тю... Що тоді казати за Австраліюпростите, я отстал от паравоза: а чо тут Израель делает то? Он же не в Европе вовсе
На Евровидении выступают страны которые входят в Европейский вещательный союзТю... Що тоді казати за Австраліюпростите, я отстал от паравоза: а чо тут Израель делает то? Он же не в Европе вовсе
Ізраїль обрав свою представницю на «Євробачення-2024». Нею стала співачка Еден Голан яка жила в росії, а до Ізраїлю повернулася близько 2 років тому.
Уродженка Ізраїлю Еден Голан, яка цього року буде представляти Ізраїль на пісенному конкурсі «Євробачення», жила в росії протягом 13 років, за які встигла зробити там кар’єру артистки. Голан в інтерв’ю місцевому медіа розповіла, що у віці 5 років разом із батьками вона переїхала з Ізраїлю до Москви у зв'язку з роботою батька. На Батьківщину вони повернулися два роки тому, після початку повномасштабного вторгнення росії в Україну. В соціальних мережах Голан не виголошувала жодної позиції щодо війни росії проти України. У 2015 році Іден узяла участь у відборі на «Дитяче Євробачення» від росії. У 2016 році батьки відправили Еден виступати на дитячій «Новій хвилі» в окупованому Криму в «Артеку». 2018-го року у віці 15 років Голан брала участь у російському шоу «Голос. Діти» у команді співачки Пелагеї, яка перебуває під санкціями РНБО за антиукраїнську діяльність. До 2022 року вона випускала пісні російською мовою. В інтерв’ю Голан дякувала росії за старт кар'єри, але скаржилася на часті прояви антисемітизму.
Наші дівчата були на висоті. Хороша постановка, хоча тепер не можу позбавитись асоціації з Сімбою.Я хоч і атеїст, але біблію вхопив
Польща завжди погано виступає на ЄБ. Мають специфічний смак на музику.Польща не пройшла в фінал, матимуть час на тракторах кататись
не зрозумів.позбавитись асоціації з Сімбою.
Мені найбільше зайшли Словенія і Люксембург. Решта ну таке...Сподобалася Литва, Хорватія, і німець
Добре що дивився Борусію-ПСЖ, бо не полюбляю це шоу. Але финал мабуть подивлюсь, заради дружини . Ну ви зрозуміли.Мені найбільше зайшли Словенія і Люксембург. Решта ну таке...
Німецький виконавець. Ось тут трошки про скандали.Selianka, хто "рашку забажав повернути"? Я пропустив цей момент )
Король Лев не дивилися? Момент народження Сімбине зрозумів.