Так я і привів youtube як приклад ціни в гривнях. Про Ірландію це я про умовний нетфліксСаме з гуглом - поганий приклад, я завжди платив фіксовану суму в гривнях, яка не змінювалася разом з курсом
Так я і привів youtube як приклад ціни в гривнях. Про Ірландію це я про умовний нетфліксСаме з гуглом - поганий приклад, я завжди платив фіксовану суму в гривнях, яка не змінювалася разом з курсом
вот кстати, вопрос, почему? Вроде Украина вся такая "стильная модная молодежная" с Дией, Новой Почтой, Монобанком и т. п. - а для иностранного капитала мы сорок последние на очереди по продажам, можно не обращать внимания.ринок України і до війни був не дуже цікавим великим корпораціям
З одного боку - ринок ніби і не маленький був, 40 мільйонів, але при цьому:вот кстати, вопрос, почему? Вроде Украина вся такая "стильная модная молодежная" с Дией, Новой Почтой, Монобанком и т. п. - а для иностранного капитала мы сорок последние на очереди по продажам, можно не обращать внимания.
Є ще варіант брати на прокатДля плойки немає сенсу лазити по стороннім маркетам, і ціни не сильно відрізняються і купувати складно і бан зловити можна.
Тут або ловити розпродажі, або шукати цікаві варіанти на вторинному ринку дисків
Не підійде, бо GTA 6 точно не буде працювати на минулому поколінні. Та і Forza Horizon - ексклюзив Xbox.Pankaban, для ваших потреб підійде і PS4, залежить також на якому телевізорі будете грати, з 4К, або FULL HD.Якщо 4К то брати версію PRO.