tw-r

Заблокований
Місто
ЗСУ
Телефон
SMSNG S23U, Poco M5s
у мене OKarta. Видали з кредлімітом 75, тепер думаю, в чому підвох)

Місто
Киев
2. Зняття готівки в кредит - відсотки за зняття + відсотки на кредитні кошти за місяць?
на другую карту банка без комиссии, но сразу идут проценты 4,9 % в месяц

3. Якщо зняти готівку та до кінця місяця повністю закрити кредит, то буде комісія за користування?
за каждый день будут начислять проценты, 4,9 % в месяц

DanEv

Заблокований
Місто
Київ
Стандартно, наливать від душі. Якщо при реєстрації дає два вибора - кредитку чи дебетку, то кредитку майже завжди дає 75к грн.

Місто
Днепр
Стандартно, наливать від душі. Якщо при реєстрації дає два вибора - кредитку чи дебетку, то кредитку майже завжди дає 75к грн.
ОКарта стандартно 75к?:oops: У них скорее стандартно 0.

DanEv

Заблокований
Місто
Київ
Мой ИМХО. Саме так і було, до вводу реферальної програми, а потім обновили скоринг, бо після вересня місяця зміг оформити 5 нових клієнтів, хоча ще півроку назад всім їм рисувало 0.

tw-r

Заблокований
Місто
ЗСУ
Телефон
SMSNG S23U, Poco M5s
мені видали з лімітом 75
правда, в мене в інших банках від 50 до 120.
вчора спробував зняти 20 налом, сьогодні побачив, що почали капати відсотки, тому і спитав. Закинув назад 20-ку, то набігло % 20,66 грн, відразу відмінусувались від поповнення.
В кінці місяця не буде інших списань? Бо я так розумію, 20грн це 0,01%, ніяк не 4,9% від 20000.

Вкладення

• photo_2021-11-04_01-38-16.jpg
    photo_2021-11-04_01-38-16.jpg
    33 КБ · Перегляди: 31
Останнє редагування:

Кочевник

Ховрах-Терорист
Команда форуму
Місто
В лісах під Ковелем
Телефон
Sams Note 20 Ultra + S8
За розрахунками Дубогриза, частка Ахметова з придбанням нового активу на банківському ринку зросте з 4,9% до 5,3%.
:unsure:

Дубогриз такий дубогриз. Стаття ні про що.

Паук

Пивовар
Команда форуму
Місто
Полтава
Телефон
SamsS + (M)forever
Открывал кредитку на 5к, хотя потом понял что нужно было бОльшую сумму изначально просить. Подавал заявку на увеличение лимита - отказ.
Сегодня пришла смска "Вітаємо з НР, ліміт збільшено до 15к"

Місто
Poland
Свіжа акція з безкоштовного зняття готівки з кредиток

Mathias

Я - голос у твоїх вухах
Місто
Київ
Телефон
iPhone 15, Huawei E5573
Какой прекрасный дигитальный банк. Пришел депозит снимать, на карте его нет, а проценты уже есть, барышня говорит "щас мы вам его расторгнем", клацает в кассу бумажку и вдруг кричит через всё отделение "Коля, пихни проводки!!!" Через минуту на карту упал депозит, через 10 секунд получил бумажку в руки, ггг :)

• Love
Реакції: idea

Nickolay

Заблокований
Місто
Одесса
Телефон
Xiaomi Mi 8 Lite 6/128
Свіжа акція з безкоштовного зняття готівки з кредиток
Хорошая акция для тех у кого огромный лимит. Тыщ 200 потянуть на халяву за раз налом это огонь, конечно... Но что-то мне подсказывает, что они не получат sms от банка... :sneaky:

Місто
Украина, г. Киев
Хорошая акция для тех у кого огромный лимит. Тыщ 200 потянуть на халяву за раз налом это огонь, конечно... Но что-то мне подсказывает, что они не получат sms от банка... :sneaky:
Только входят ли они в грейс период...

Місто
Київ
Телефон
Samsung Galaxy S22Ultra

Ідея Банк остаточно програв АМКУ справу щодо 4 млн грн штрафу
Банк оштрафували за неправдиву рекламу.

Верховний Суд остаточно підтвердив законність рішення Антимонопольного комітету оштрафувати АТ "Ідея Банк" на 4 млн грн за неправдиву рекламу.

Зокрема ВС залишив без змін рішення двох попередніх судових інстанцій, повідомили у пресслужбі АМКУ.

Комітет встановив, що "Ідея Банк" поширював у рекламі, на вивісках своїх відділень, у пресі, друкованих листівках розміщених у банку, на бордах, сітілайтах і банерах вздовж ескалаторів Київського метрополітену, в інтернеті та соцмережах таку інформацію:

з 1 серпня по 31 жовтня 2019 року – "Ідеальна 30". Щодня ідеальний кредит під повний 0%";
з 15 листопада 2019 року по 9 лютого 2020 року – "Чорна п’ятниця. Ціни навпіл – 50%. Розпродаж кредитів".
АМКУ встановив, що така реклама Ідея Банку вводить в оману споживачів, адже банк не надавав кредити під "повний 0%" та не зазначав всі умови надання кредиту поряд із вище перерахованими твердженнями.

За це порушення АМКУ оштрафував Ідея Банк на 4 088 066 грн, який банк оскаржив у суді. Господарський суд Києва та Північний апеляційний господарський суд підтримали рішення АМКУ.

Під час судового розгляду Ідея Банк сплатив накладений штраф до держбюджету.

Місто
Poland
Черговий приклад, коли піарникам і маркєтолухам не слід лізти туди, на чому вони не розуміються. Правда, взагалі не зрозуміло, куди юр.відділ дивився...

Nickolay

Заблокований
Місто
Одесса
Телефон
Xiaomi Mi 8 Lite 6/128
Размер штрафа - просто цена хорошего электрокара от Ауди или БМВ... Конечно, в банке очень расстроились...

• Like
Реакції: idea
Місто
Poland
Размер штрафа - просто цена хорошего электрокара от Ауди или БМВ... Конечно, в банке очень расстроились...
Якби нє растроілісь, до ВСУ б не дійшло. Тим паче у них з грошима нє очєнь.

Nickolay

Заблокований
Місто
Одесса
Телефон
Xiaomi Mi 8 Lite 6/128
Якби нє растроілісь, до ВСУ б не дійшло. Тим паче у них з грошима нє очєнь.
1.5% от дохода всех в Украине (не говоря об остальном) это не очень?

Зверху