Яка різниця, це ж ринок. Провайдер буде в профіті все одно, бо більше нема альтернатив CDMA в Україні, а з ЄК нікуди не перейдеш. Пластик копійки коштує, як й ці нано-трубки. Я б ще й модеми з віфі-роутерами продавав по акції. Важливо ринок наситити послугами та залізяками.Нельзя. Тотальная коррупция будет иметь место т.е. возможность самими участниками промораздачи "нахапать" старпаков и телефонов для дальнейшей продажи.
Вам мало ? Или снова для перепродажи?Важливо ринок наситити послугами та залізяками.
Я не продавець, а користувач.Вам мало ? Или снова для перепродажи?
assaмобільному застосунку
У моб. аплікації нема таких функцій. От я і пропоную зробити ассу мобільною.
застосунку
що ти верзеш?аплікації
скажи додаток
Культурі не вчили? Ці москалі свого носу всюди засунуть.що ти верзеш?
скажи додаток.
ты не промтом случайно переводишь
а що з цього буде ITK ?Тут буде реальна економія для користувача.
Ха, ІТ би утримати клієнтів! На мій погляд, це можна зробити прогресивними та унікальними послугами. Трафіком "надолужать" врешті.а що з цього буде ITK ?
Розгляньте можливість запровадженнч послуги використання одного номеру на більш, ніж одному фізичному пристрої (сіп не враховується), напр., як це зроблено у КСтару з їхньою "сім-парою". При цьому обидва пристрої (з руїмкою чи без неї) можуть реєструватися в мережі, але лише один з них може мати активний голос (ведучий), другий може мати лише дані. Це буде зручно, якщо, напр., на "Доступному" з 2.5 ГБ та 100 хв. я маю cdma-термінал лише для дзвінків, а модем/роутер - для даних. Тут буде реальна економія для користувача.
Тобто технічно можна прошити один номер на кілька пристроїв і дані EvDo будуть працювати, правильно?Не зроблять вони такого. Працівникам цоа і дилерам заборонено таке робити. Така політика партії оператора. Нелегально хтось із дилерів таке може зробити, але на свій страх і ризик.
Не на кілька, а на 2. На оному буде лише голос в 1Х, а на іншому - лише дані в EV-DO.Тобто технічно можна прошити один номер на кілька пристроїв і дані EvDo будуть працювати, правильно?
Нема пояснень. Кажуть, що з метою безпеки. Ніззя, і все.Щодо політики, то тут незрозуміло, поясніть, будь ласка. У Київстара все норм з цим, наприклад.
В принципі якраз цього буде достатньо.Не на кілька, а на 2. На одному буде лише голос в 1Х, а на іншому - лише дані в EV-DO.
Непрогресивно це якось... Я навів послугу жсм-оператора, який скоріш за все всі ці ризики уже врахував.Нема пояснень. Кажуть, що з метою безпеки. Ніззя, і все.
На той девайс, де працює лише голос. Смс працюють лише в 1Х. Але навряд чи знайдеш дилера, який тобі таке зробить. Іх за це розстрілюють.В принципі якраз цього буде достатньо.
PS Цікаво, чи смс-ки будуть надходити і куди саме?
Маємо те, що маємо.Непрогресивно це якось... Я навів послугу жсм-оператора, який скоріш за все всі ці ризики уже врахував.