Ідеї для додаткових послуг

Місто
🟦🟨
Телефон
Піксель
Ще одна хотілка: роздавайте ЄК безкоштовно! Хоча б 3 рази на тиждень в певних місцях, але в кожному обласному центрі і навіть райцентрі. Проводьте акції з розіграшу трубок Авенор/Ґлобекс за 50 грн. та Густо за 150 грн. Буде профіт.

Місто
Запорожье
Телефон
Realme PadMini
Нельзя. Тотальная коррупция будет иметь место т.е. возможность самими участниками промораздачи "нахапать" старпаков и телефонов для дальнейшей продажи. Цена вопроса 35 грн.... смешно. А вот Вам зачем бесплатные старпаки, см. выше :confused:

Місто
🟦🟨
Телефон
Піксель
Нельзя. Тотальная коррупция будет иметь место т.е. возможность самими участниками промораздачи "нахапать" старпаков и телефонов для дальнейшей продажи.
Яка різниця, це ж ринок. Провайдер буде в профіті все одно, бо більше нема альтернатив CDMA в Україні, а з ЄК нікуди не перейдеш. Пластик копійки коштує, як й ці нано-трубки. Я б ще й модеми з віфі-роутерами продавав по акції. Важливо ринок наситити послугами та залізяками.

Просто в мені економіст-промоутер прокинувся. Завжди шкода малих-ображених :)

Місто
🟦🟨
Телефон
Піксель
Ще хочу, щоб у мобільному застосунку можна було замовляти та реально оперувати послугами, у т.ч. наоаштуваннями переадресації, SIP. Щоб у тому же мобільному застосунку можна було керувати иншими обліковими записами як "куратор".

Maxxx

420244
Місто
Київ
Телефон
iPhone 12 Pro Max

В них для iOS нема додатку, а хтось хоче ще розширені функцїї.. :confused: (Якщо що, то додаток iOS, хоча б "примітивний" - це "хотєлка").

Місто
Одесса
Та врядли наверное будет аппликуха под iOS , раз не удосужились за столько времени сделать. Ну и виджеты для Анроида тоже не наблюдаются. У всех есть - а им не до этого . Им сейчас врядли до каких-то приложений.

Місто
🟦🟨
Телефон
Піксель
Розгляньте можливість запровадження послуги використання одного номеру на більш, ніж одному фізичному пристрої (сіп не враховується), напр., як це зроблено у КСтару з їхньою "сім-парою". При цьому обидва пристрої (з руїмкою чи без неї) можуть реєструватися в мережі, але лише один з них може мати активний голос (ведучий), другий може мати лише дані. Це буде зручно, якщо, напр., на "Доступному" з 2.5 ГБ та 100 хв. я маю cdma-термінал лише для дзвінків, а модем/роутер - для даних. Тут буде реальна економія для користувача.

Останнє редагування:
Місто
Тернопіль
Телефон
Moto g54 5G
Розгляньте можливість запровадженнч послуги використання одного номеру на більш, ніж одному фізичному пристрої (сіп не враховується), напр., як це зроблено у КСтару з їхньою "сім-парою". При цьому обидва пристрої (з руїмкою чи без неї) можуть реєструватися в мережі, але лише один з них може мати активний голос (ведучий), другий може мати лише дані. Це буде зручно, якщо, напр., на "Доступному" з 2.5 ГБ та 100 хв. я маю cdma-термінал лише для дзвінків, а модем/роутер - для даних. Тут буде реальна економія для користувача.

Не зроблять вони такого. Працівникам цоа і дилерам заборонено таке робити. Така політика партії оператора. Нелегально хтось із дилерів таке може зробити, але на свій страх і ризик.

Місто
🟦🟨
Телефон
Піксель
І ще одна "хотілка", яка доповнює попередню. Спробуйте запровадити конструктор тарифів, де користувач зможе сам собі набрати до кошика асортимент послуг та їхню кількість, напр., кількість даних та голосових дзвінків. Реалізація через АССУ дуже заскладна, як на мене. Подивіться в бік Лайфа і зробіть краще ;)

Добавлено через 2 минуты
Не зроблять вони такого. Працівникам цоа і дилерам заборонено таке робити. Така політика партії оператора. Нелегально хтось із дилерів таке може зробити, але на свій страх і ризик.
Тобто технічно можна прошити один номер на кілька пристроїв і дані EvDo будуть працювати, правильно?

Щодо політики, то тут незрозуміло, поясніть, будь ласка. У Київстара все норм з цим, наприклад.

Останнє редагування:
Місто
Тернопіль
Телефон
Moto g54 5G
Тобто технічно можна прошити один номер на кілька пристроїв і дані EvDo будуть працювати, правильно?
Не на кілька, а на 2. На оному буде лише голос в 1Х, а на іншому - лише дані в EV-DO.
Щодо політики, то тут незрозуміло, поясніть, будь ласка. У Київстара все норм з цим, наприклад.
Нема пояснень. Кажуть, що з метою безпеки. Ніззя, і все.

Місто
🟦🟨
Телефон
Піксель
Не на кілька, а на 2. На одному буде лише голос в 1Х, а на іншому - лише дані в EV-DO.
В принципі якраз цього буде достатньо.
PS Цікаво, чи смс-ки будуть надходити і куди саме?

Нема пояснень. Кажуть, що з метою безпеки. Ніззя, і все.
Непрогресивно це якось... Я навів послугу жсм-оператора, який скоріш за все всі ці ризики уже врахував.

Місто
Тернопіль
Телефон
Moto g54 5G
В принципі якраз цього буде достатньо.
PS Цікаво, чи смс-ки будуть надходити і куди саме?
На той девайс, де працює лише голос. Смс працюють лише в 1Х. Але навряд чи знайдеш дилера, який тобі таке зробить. Іх за це розстрілюють.:)

Непрогресивно це якось... Я навів послугу жсм-оператора, який скоріш за все всі ці ризики уже врахував.
Маємо те, що маємо.

Зверху