Через месенджер теж тиша? Я раніше все через месенджер вирішував. Але вони працюють з 9:00 до 17:00 якщо я памʼятаю3 дні тому залишив заявку на підключення, тиша, повторив на наступний день тиша, повна вже 4 дні
Які ще варіанти підключення ? 0-800?
Через месенджер теж тиша? Я раніше все через месенджер вирішував. Але вони працюють з 9:00 до 17:00 якщо я памʼятаю3 дні тому залишив заявку на підключення, тиша, повторив на наступний день тиша, повна вже 4 дні
Який номер ?Через месенджер теж тиша? Я раніше все через месенджер вирішував. Але вони працюють з 9:00 до 17:00 якщо я памʼятаю3 дні тому залишив заявку на підключення, тиша, повторив на наступний день тиша, повна вже 4 дні
Це не номер. В фейсбуці знайти офіційну сторінку Укртелеком і написати повідомлення. І через месенджер з ними переписуватись.Який номер ?Через месенджер теж тиша? Я раніше все через месенджер вирішував. Але вони працюють з 9:00 до 17:00 якщо я памʼятаю3 дні тому залишив заявку на підключення, тиша, повторив на наступний день тиша, повна вже 4 дні
Це вони Вас на оптику таким чином зганяють)))) Купрум треба витягти.З 1 Січня ADSL для Києва вже буде 490 грн , цікаво що вони там курять
В приватній забудові одного з обласних центрів родич в Укртелекомі закрив діючий договір, де ціна постійно зростала і вже в серпні з нього почали лупити щось там понад 400 грн за ADSL швидкістю 18mbit/с.З 1 Січня ADSL для Києва вже буде 490 грн
Але з 1 січня буде новий тариф хто хоче відключити ADSL , Резервний Інтернет зі швидкістю 3 072 / 20480 Кбіт/с , 60,00 грн за місяцьВ приватній забудові одного з обласних центрів родич в Укртелекомі закрив діючий договір, де ціна постійно зростала і вже в серпні з нього почали лупити щось там понад 400 грн за ADSL швидкістю 18mbit/с.З 1 Січня ADSL для Києва вже буде 490 грн
Після того чемно вичекав місяць і підключився до них заново, але вже як новий абонент з акційним тарифом 155грн/міс тривалістю рік.
Покриття оптики не дорівнює покриттю Адсл, в 2022 тимчасово повертався на адсл бо працювало при відключеннях, але оптику так і не дотягнули і по цей час.Це вони Вас на оптику таким чином зганяють)))) Купрум треба витягти.З 1 Січня ADSL для Києва вже буде 490 грн , цікаво що вони там курять
А це вже більш менш цікаво)Але з 1 січня буде новий тариф хто хоче відключити ADSL , Резервний Інтернет зі швидкістю 3 072 / 20480 Кбіт/с , 60,00 грн за місяцьВ приватній забудові одного з обласних центрів родич в Укртелекомі закрив діючий договір, де ціна постійно зростала і вже в серпні з нього почали лупити щось там понад 400 грн за ADSL швидкістю 18mbit/с.З 1 Січня ADSL для Києва вже буде 490 грн
Після того чемно вичекав місяць і підключився до них заново, але вже як новий абонент з акційним тарифом 155грн/міс тривалістю рік.![]()
Покриття оптики не дорівнює покриттю Адсл, в 2022 тимчасово повертався на адсл бо працювало при відключеннях, але оптику так і не дотягнули і по цей час.Це вони Вас на оптику таким чином зганяють)))) Купрум треба витягти.З 1 Січня ADSL для Києва вже буде 490 грн , цікаво що вони там курять