LArmstrong

Вояж
Місто
Ukraine
1020px-Vodafone_icon.png Vodafone: Інтернет для дому

Тарифи на сайті | Покриття на сайті | Вебсайт
Документи на сайті Особистого кабінету

map_icon_80x80.jpeg 8 населених пунктів

Gigabit Net
Gigabit Net + TV Start
Gigabit Net + TV Pro
Gigabit Net + TV Max
Київ і Вишневе
Одеса і Чорноморськ
Львів
Харків
Дніпро
Запоріжжя
Проект «Інтернет для дому», у рамках якого будуть надаватись послуги за технологією GPON. Передбачається продаж та оренда обладнання.

ЗАБОРОНЕНО РЕКЛАМУВАТИ ВЛАСНИЙ ПРОМОКОД НА ПІДКЛЮЧЕННЯ. БАН БЕЗ ПОПЕРЕДЖЕННЯ

Вкладення

• clock_icon_80x80.jpeg
    clock_icon_80x80.jpeg
    17 КБ · Перегляди: 4 562
Причина: оновлення шапки
Останнє редагування модератором:
Місто
Львів
не понимаю что вами движет
Ну якщо не розумієте що таке принципове бажання клієнта отримати те, що було обіцяне надавачем послуг (навіть якщо то не надто потрібний йому бонус) - то вже киньтеся того намагання зрозуміти, це щось у вашій розумілці поламане, гадаю, ніколи вже так і не зрозумієте.

Місто
Львів
А хто вам сказав що я щось "випрошувати" збираюся? :dash1: Я вимагатиму заявлене в оферті, тобто належне (навіть якщо воно мені й не дуже потрібне).
Випрошують діти подарунки в батьків, ви хоч цю різницю усвідомити здатні?:oops:

Місто
Львів
положено - нужно брать. Или это другое?
Стартпак мені згодиться, точно знаю для чого. В публічній оферті на сайті ВФ згадано що він належиться при підключенні. Не надали - значить прокинули.
Вам легко змиритися з тим, що з вами так повелися, зажавши копійчаний "кусок пластику", мені ні.
На тому крапка, набрид вже той флуд.

Місто
Дніпро
Телефон
iPhone 15
Вам легко змиритися з тим, що з вами так повелися, зажавши копійчаний "кусок пластику",
Мне предложили а я сам отказался. Зачем мне лишний мусор в квартире?
Стартпак мені згодиться
Вот когда мне понадобятся то куплю по факту Esim, причем с тем номером что сам выберу.

Місто
Харків
Телефон
Samsung Galaxy S23
Хотів підлючити, ящик з дротом вже пів року стоїть на поверсі, залишив заявку через водафон, перетелефонували, немає можливості, почав через чат Вега спілкуватись, там також немає можливості, тому що немає вільних портів( там де нікого ще немає підключеного вже немає портів), номера майстра з району також кажуть немає, (хотів у нього дізнатись можливо вже можна підключити, тому що сусідня вулиця вже є на карті) але у офісі Києва ще карту не намалювали та кажуть що немає можливості, такий ось досвід переходу.

Місто
Одесса
Телефон
iPhone 12 Pro Max
Хотів підлючити, ящик з дротом вже пів року стоїть на поверсі, залишив заявку через водафон, перетелефонували, немає можливості, почав через чат Вега спілкуватись, там також немає можливості, тому що немає вільних портів( там де нікого ще немає підключеного вже немає портів), номера майстра з району також кажуть немає, (хотів у нього дізнатись можливо вже можна підключити, тому що сусідня вулиця вже є на карті) але у офісі Києва ще карту не намалювали та кажуть що немає можливості, такий ось досвід переходу.
Может быть такое, что нет свободных портов ODF на стации, нет свободного волокна в кабеле. И тогда надо менять оборудование или "прогонять" волокно по муфтам. Хотя Вега обычно это быстро делает. Поэтому наличие понбокса на этаже не означает, что уже все готово для подключения абонентов.

Місто
Харків
Телефон
Samsung Galaxy S23
paskot, ніхто навіть не зафіксував заявку на бажання підключення, зрозуміло що у такому випадку ніхто не буде розширювати той ODF.
Пон бокс той вже з липня висить і труби по усім поверхам з qr кодом, був би попит і тоді вже все б працювало, але я один тільки бажаю підключення і їм простіше відморозитись, але незрозуміло навіщо тоді така реклама якщо можливості при бажанні немає

Причина: Доповнив
Місто
Одесса
Телефон
iPhone 12 Pro Max
paskot, ніхто навіть не зафіксував заявку на бажання підключення, зрозуміло що у такому випадку ніхто не буде розширювати той ODF.
Пон бокс той вже з липня висить і труби по усім поверхам з qr кодом, був би попит і тоді вже все б працювало, але я один тільки бажаю підключення і їм простіше відморозитись, але незрозуміло навіщо тоді така реклама якщо можливості при бажанні немає
Раз пробурили отверстия, протянули трубу, затянули кабель, поставили бокс, затянули туда и сварили кабель, поставили сплиттер- значит за это получили деньги, а значит и должны будут их отбить и умножить. Надо просто чуть подождать. У меня тоже долго не было возможности. А потом-бац и появилась.

Зверху