LArmstrong

Вояж
Місто
Ukraine
1020px-Vodafone_icon.png Vodafone: Інтернет для дому

Тарифи на сайті | Покриття на сайті | Вебсайт
Документи на сайті Особистого кабінету

map_icon_80x80.jpeg 8 населених пунктів

Gigabit Net
Gigabit Net + TV Start
Gigabit Net + TV Pro
Gigabit Net + TV Max
Київ і Вишневе
Одеса і Чорноморськ
Львів
Харків
Дніпро
Запоріжжя
Проект «Інтернет для дому», у рамках якого будуть надаватись послуги за технологією GPON. Передбачається продаж та оренда обладнання.

ЗАБОРОНЕНО РЕКЛАМУВАТИ ВЛАСНИЙ ПРОМОКОД НА ПІДКЛЮЧЕННЯ. БАН БЕЗ ПОПЕРЕДЖЕННЯ

Вкладення

• clock_icon_80x80.jpeg
    clock_icon_80x80.jpeg
    17 КБ · Перегляди: 4 563
Причина: оновлення шапки
Останнє редагування модератором:
Місто
ЗСУ
Телефон
Xiaomi 14TPro Poco M5s
С учётом периодических отключений э/э я взял бы в аренду предлагаемую оператором.
підключався на тариф рік за 365 грн у вересні, то ніяких платежів додаткових, ніяких оренд

Місто
Одесса
Телефон
iPhone 12 Pro Max
С учётом периодических отключений э/э я взял бы в аренду предлагаемую оператором.
підключався на тариф рік за 365 грн у вересні, то ніяких платежів додаткових, ніяких оренд
Многие видят в наряде стоимость 600 грн и думают, что онушка в аренду. А так-да она идет в пользование. Это только два недороутера Райском и Нокия Бекон 1.1 можно взять в аренду, ну или, не дай Бог, купить.

Місто
Київ
Телефон
RN15pro+ КС ВР оптим
А до чого відключення? Типу вийде з ладу? Так воно все заживлене в мене через mini UPS для роутера.
Post automatically merged:

Замовив підключення до Vodafone сьогодні. Сказали що при відключенні ONU термінал потрібно віддати, запитав чи можна свою сказали що так якщо підійде, в звязку з цим виникло питання може хто в темі, маю онушку Picotel PU-X910 думаю що має підійти, але хочу бути впевненим.
Picotel PU-X910 это украинская ТМ реф терминала C-Data FD511G-X-F660 на чипе C-Data F501A.
Этот терминал совместим с OLT у Vodafone и на голову лучше того мусора - XPON XP8100, который выдает Vodafone.
Да. Онушка лучше. Но не факт, что подрядчик захочет заморачиваться с незнакомой онушкой. И тратить время на настройку ее он не будет. Разве что за отдельный кеш. У него же не один наряд в день. Абонентов со своими онушками очень мало, а с sfp модулями еще меньше-даже больше напишу-не встречал, кроме себя)))) (это я про Водафон). Про остальных операторов не скажу. Возможно и там также.
Так інформація про те що можна зі своєю від оператора, нічого про окремо треба сплачувати він не казав, та і що там налаштовувати?

Так ви її маєте повернути в разі відключення тобто фактично це оренда хоч і безкоштовно.

Місто
Одесса
Телефон
iPhone 12 Pro Max
Так інформація про те що можна зі своєю від оператора, нічого про окремо треба сплачувати він не казав, та і що там налаштовувати?

Оператор всегда говорит так чтоб вы подключились. Было недавно что абоненту тоже оператор сказал что с его онушкой будет работать-в итоге-отказ. Оператор гарантирует что с это оборудованием все будет хорошо работать. Ну и я не писал что там тяжело настраивать. Подрядчик не будет настраивать чужую онушку. Я сам игрался со своей -авторизация проходит, а айпишника нет. В итоге плюнул и перестроил микрот на sfp

Місто
Київ
Телефон
RN15pro+ КС ВР оптим
Ну якщо в них саме підрядчики (я думав там співробітники Vega бігають) тоді можливо. Я вже відписувався якщо не помиляюсь саме в цій темі, що підключав тріолан, і при замовлені мені одразу сказали купуй онушку де хочеш або можеш придбати у монтажника але скоріш за все буде дорожче. Зрештою я самостійно купив такий самий Picotel, монтажники спитали по чому купував, підтвердили що в них дорожче і гірше онушка, і поставили мою. Але там саме тріоланівці, у фірмовому одягу, хоча здається і оформленні як ФОПи.

Місто
Одесса
Телефон
iPhone 12 Pro Max
Ну якщо в них саме підрядчики (я думав там співробітники Vega бігають) тоді можливо. Я вже відписувався якщо не помиляюсь саме в цій темі, що підключав тріолан, і при замовлені мені одразу сказали купуй онушку де хочеш або можеш придбати у монтажника але скоріш за все буде дорожче. Зрештою я самостійно купив такий самий Picotel, монтажники спитали по чому купував, підтвердили що в них дорожче і гірше онушка, і поставили мою. Але там саме тріоланівці, у фірмовому одягу, хоча здається і оформленні як ФОПи.
У нас подрядчики на включках и ремонтах распредкабеля. А Веговцы обслуживают магистральные кабели. И я не слышал, что в водафоне можно свою онушку. Она и так тут бесплатно. Накроется-приедут и заменят бесплатно. Она у меня валяется а работает сфп.

Місто
Київ
Телефон
RN15pro+ КС ВР оптим
У нас подрядчики на включках и ремонтах распредкабеля. А Веговцы обслуживают магистральные кабели. И я не слышал, что в водафоне можно свою онушку. Она и так тут бесплатно. Накроется-приедут и заменят бесплатно. Она у меня валяется а работает сфп.
Я розумію що вона безкоштовна, просто не хочу морочитись якщо буду відключатись, везти їм в офіс чи відправляти новою поштою. Крім того вона буде підключена через POE сплітер за межами квартири, ризик того що вкрадуть хоч і малий, але не нульовий. Чи в них можна сплатити 600грн і залишити те гімно в своїй власності?

• Haha
Реакції: tw-r
Місто
Харків
Я вже відписувався якщо не помиляюсь саме в цій темі, що підключав тріолан, і при замовлені мені одразу сказали купуй онушку де хочеш або можеш придбати у монтажника але скоріш за все буде дорожче. Зрештою я самостійно купив такий самий Picotel, монтажники спитали по чому купував, підтвердили що в них дорожче і гірше онушка, і поставили мою. Але там саме тріоланівці, у фірмовому одягу, хоча здається і оформленні як ФОПи.
А почему с триолана решили уйти на Водафон ? Качество услуг или цена ?

Місто
Одесса
Телефон
iPhone 12 Pro Max
Я розумію що вона безкоштовна, просто не хочу морочитись якщо буду відключатись, везти їм в офіс чи відправляти новою поштою. Крім того вона буде підключена через POE сплітер за межами квартири, ризик того що вкрадуть хоч і малий, але не нульовий. Чи в них можна сплатити 600грн і залишити те гімно в своїй власності?
Раньше, если подключаться к бренду Вега, то там онушку продавали абонентам, а под брендом Водафон давали в пользование. Вам лучше уточнить на КЦ и, если можно, тогда купите ее ( 1 год у Вас будет гарантии)

Місто
Київ
Телефон
RN15pro+ КС ВР оптим
Я вже відписувався якщо не помиляюсь саме в цій темі, що підключав тріолан, і при замовлені мені одразу сказали купуй онушку де хочеш або можеш придбати у монтажника але скоріш за все буде дорожче. Зрештою я самостійно купив такий самий Picotel, монтажники спитали по чому купував, підтвердили що в них дорожче і гірше онушка, і поставили мою. Але там саме тріоланівці, у фірмовому одягу, хоча здається і оформленні як ФОПи.
Замовив підключення водафона в квартирі моєї мами, вона вже інтернет залежна, а київстар не витримує довгих відключень світла)) А тріолан в моїй квартирі, в другій частині міста (водафон за моєю адресою не доступний). Можна було би і тут тріолан підключити, але Водкафон/вега дешевше.

Місто
Одесса
Телефон
iPhone 12 Pro Max
Замовив підключення водафона в квартирі моєї мами, вона вже інтернет залежна, а київстар не витримує довгих відключень світла)) А тріолан в моїй квартирі, в другій частині міста (водафон за моєю адресою не доступний). Можна було би і тут тріолан підключити, але Водкафон/вега дешевше.
Дешевле и держит очень хорошо во время отключений света.

Місто
Харків
И я не слышал, что в водафоне можно свою онушку. Она и так тут бесплатно. Накроется-приедут и заменят бесплатно.
То что если сломается приедут и заменят это хорошо, плохо то что от сломается и приедут может пройти несколько дней, особенно если праздники и т.д.

Місто
Одесса
Телефон
iPhone 12 Pro Max
И я не слышал, что в водафоне можно свою онушку. Она и так тут бесплатно. Накроется-приедут и заменят бесплатно.
То что если сломается приедут и заменят это хорошо, плохо то что от сломается и приедут может пройти несколько дней, особенно если праздники и т.д.
Ну не знаю как в Харькове-в Одессе на выходные и в праздники есть дежурные.

Місто
Київ
Телефон
RN15pro+ КС ВР оптим
Дешевше так щодо того що добре тримають. Тріолан скрізь в рекламі декларує що в них типу немає жодного обмеження по роботі без світла, а в водафоні до 100 годин. Я звісно скептично до такої реклами ставлюсь, але монтажників запитав, сказали супер пупер потужні безперебійники))) + генератор з автостартом що постійно дозаряджає.

Місто
Одесса
Телефон
iPhone 12 Pro Max
Дешевше так щодо того що добре тримають. Тріолан скрізь в рекламі декларує що в них типу немає жодного обмеження по роботі без світла, а в водафоні до 100 годин. Я звісно скептично до такої реклами ставлюсь, але монтажників запитав, сказали супер пупер потужні безперебійники))) + генератор з автостартом що постійно дозаряджає.
Так и есть. Аккумы мощные стоят и если что заводится генератор и заряжает.

Місто
Харків
На счет Триолана то весной 22, когда в Харькове была жопа, он единственный в городе работал, техники постоянно ходили ремонтировали, районный узел работал на генераторе и оптика у них вся под землей в колодцах укртелекома заходит в подвалы домов.
Как сейчас у них с питанием сказать не могу т.к. Харьков не отключают и электричество есть постоянно.

Місто
Київ
Телефон
RN15pro+ КС ВР оптим
Дарма про онушку питав. Сьогодні подав заявку, сказали черга, бригади по районах працюють орієнтовно 2-3 тижні чекати, і тільки що мені зателефонувала дівчина з водайону сказала що прийдуть завтра в 14:00 підключати, немає часу в мене за онушкою їхати, так що буду брати що дають.

Місто
Одесса
Телефон
iPhone 12 Pro Max
Дарма про онушку питав. Сьогодні подав заявку, сказали черга, бригади по районах працюють орієнтовно 2-3 тижні чекати, і тільки що мені зателефонувала дівчина з водайону сказала що прийдуть завтра в 14:00 підключати, немає часу в мене за онушкою їхати, так що буду брати що дають.
Они всем так говорят. Мне тоже позвонили и сказали что ждать неделю-две. А потом-завтра придут))))

Місто
Харків
Смотрите чтобы пигтейл совпадал с коннектором ONU (цвет), а то у них болезнь APC вставлять в UPC или наоборот.

Зверху