LArmstrong

Вояж
Місто
Ukraine
1020px-Vodafone_icon.png Vodafone: Інтернет для дому

Тарифи на сайті | Покриття на сайті | Вебсайт
Документи на сайті Особистого кабінету

map_icon_80x80.jpeg 8 населених пунктів

Gigabit Net
Gigabit Net + TV Start
Gigabit Net + TV Pro
Gigabit Net + TV Max
Київ і Вишневе
Одеса і Чорноморськ
Львів
Харків
Дніпро
Запоріжжя
Проект «Інтернет для дому», у рамках якого будуть надаватись послуги за технологією GPON. Передбачається продаж та оренда обладнання.

ЗАБОРОНЕНО РЕКЛАМУВАТИ ВЛАСНИЙ ПРОМОКОД НА ПІДКЛЮЧЕННЯ. БАН БЕЗ ПОПЕРЕДЖЕННЯ

Вкладення

• clock_icon_80x80.jpeg
    clock_icon_80x80.jpeg
    17 КБ · Перегляди: 4 552
Причина: оновлення шапки
Останнє редагування модератором:
Місто
Kyiv
на добу пусте чи ні ??
Так, добу буде працювати, але заплатиш 50 грн за місяць, це тобі минулого разу вже пояснили популярно.. Чоловіче - біла адреса "на добу" - це таке збочення, що жодній людині, крім тебе, на не потрібно, і ніхто не буде налаштовувати білінг під це... :) Хочу платити за добу доставку газу, води і так далі - я скажу компаніям, що тільки добу дома ночую, а інші дні мені не треба, тому дайте тариф на добу.. :LOL:
Оплата за добу неможливо і все ,не треба маніпулювати .

Місто
Днепр
вот и я подключился по акции, 3 мес за просто так
скорость действительно 1гб если напрямую, через роутер немного меньше
по цене конечно жоско демпингуют, 1гб за 250 грн никто не дает , дальше повысят?

Місто
Одеська область
Телефон
poco x3 pro, iP 15 P.M.
вот и я подключился по акции, 3 мес за просто так
скорость действительно 1гб если напрямую, через роутер немного меньше
по цене конечно жоско демпингуют, 1гб за 250 грн никто не дает , дальше повысят?
а как еще завлекать новых абонентов?

Місто
Одесса
Если не платить за интеренет сколько абонент активный, чтобы потом заплатить и снова включили ? Знаю, что у них есть "пауза" за гривню в сутки,какой смысл платить им за то, чем не пользуешься ?

Місто
Днепр
а как еще завлекать новых абонентов?
Можно было-бы придумать такие тарифы чтоб и моб. связь и домашний интернет вместе были, хоть это и кажется фантастикой:4tenie:
несколько раз спрашивал но отвечают что без понятия когда появится

Місто
Харків
Если не платить за интеренет сколько абонент активный, чтобы потом заплатить и снова включили ? Знаю, что у них есть "пауза" за гривню в сутки,какой смысл платить им за то, чем не пользуешься ?
Смысл, чтобы не считали полный тариф месячный. Как воля например, не платишь, коллекторам долг продадут.

Місто
Одесса
Смысл, чтобы не считали полный тариф месячный. Как воля например, не платишь, коллекторам долг продадут.
Нет денег на счету - услуга не предоставляется. Или у них счёт в минус уходит и ты должен, если не заплатил ?

Місто
Одесса
Нет денег на счету - услуга не предоставляется. Или у них счёт в минус уходит и ты должен, если не заплатил ?
Конкретно за водафон не знаю. Укртелеком и воля берут деньги, если не перевел в паузу, или не отключился полноценно, с разрывом контракта/договора.
Если не знаешь, зачем засорять своими предположениями ?

Місто
Харків
Конкретно за водафон не знаю. Укртелеком и воля берут деньги, если не перевел в паузу, или не отключился полноценно, с разрывом контракта/договора.
Если не знаешь, зачем засорять своими предположениями ?
Уже знаю. Улетит счет в минус. Продадут долг коллекторам. Но ты можешь проверить самостоятельно...

Maxxx

420244
Місто
Київ
Телефон
iPhone 12 Pro Max
Дійшли руки затестити по кабелю. Оптика в роутер (Cudy M1300), роутер в свіч (8порт гігабітний Грандстрім) і в комп.

Україна

Німеччина

Maxxx

420244
Місто
Київ
Телефон
iPhone 12 Pro Max
Maxno, роутер написав вище: Cudy M1300, свіч Grandstream GWN7701.

Maxxx

420244
Місто
Київ
Телефон
iPhone 12 Pro Max
Maxno, це по кабелю. Точка/роутер одна, вистачає на звичайну невелику "чешку".

Останнє редагування:
Місто
Kyiv
Maxno, це по кабелю. Точка/роутер одна, вистачає на звичайну невелику "чешку".
У мене трохи простіше - самий дешевий 1гб роутер на 3 діапазони з нього самий дешевий меркюрі теж 1 ГБ комутатор , за 400(!) грн . В інший квартирі просто Тенда адсл.
Головна умова щоб умовно 1 роутер від оператора по DHCP налаштування приймав.

Місто
Київ
Телефон
Samsung Galaxy S22Ultra
Vodafone оновлює мережу "Фрінет": інтернет, що працює без світла, проводять у пʼяти містах
Фрінет розширює мережу GPON у Києві, Львові, Дніпрі, Житомирі та Івано-Франківську

osot056

ОптимисТ
Місто
г. Днепр
Телефон
ASUS ZenFoneMax+Fly TS107
У нас на районе висят объявления , что шуметь будут с 10 до 18 часов.

Зверху