LArmstrong

Вояж
Місто
Ukraine
1020px-Vodafone_icon.png Vodafone: Інтернет для дому

Тарифи на сайті | Покриття на сайті | Вебсайт
Документи на сайті Особистого кабінету

map_icon_80x80.jpeg 8 населених пунктів

Gigabit Net
Gigabit Net + TV Start
Gigabit Net + TV Pro
Gigabit Net + TV Max
Київ і Вишневе
Одеса і Чорноморськ
Львів
Харків
Дніпро
Запоріжжя
Проект «Інтернет для дому», у рамках якого будуть надаватись послуги за технологією GPON. Передбачається продаж та оренда обладнання.

ЗАБОРОНЕНО РЕКЛАМУВАТИ ВЛАСНИЙ ПРОМОКОД НА ПІДКЛЮЧЕННЯ. БАН БЕЗ ПОПЕРЕДЖЕННЯ

Вкладення

• clock_icon_80x80.jpeg
    clock_icon_80x80.jpeg
    17 КБ · Перегляди: 4 556
Причина: оновлення шапки
Останнє редагування модератором:
Місто
Запорожье
Телефон
Redmi Note 13 4G

Андрюх@dp.ua

Член гуртку дідів )))
Місто
Дніпро - мій рідний дім
Телефон
дивись підпис
настоящий гиг нужен и вовсе редко.
Та мені цілком вистачало і 100 мегабіт від попереднього провайдера. Просто тут склалось до купи два чинника - БІЛЬША швидкість за МЕНШІ гроші. Тому і перейшов до Водафона.

Місто
Харків
Якщо на форумі є технічні спеціалісти Vodafone, а саме з відділу обслуговування підключення швидкісного інтернету, напишіть, будь ласка, в приватні повідомлення, бо вже втомився залишати запити на підключення послуги ГігаКомбо
Теж сьогодні стикнувся з такою проблемою, сказали спробуйте подати запит у наступному місяці.

Місто
Кривой Рог
Якщо на форумі є технічні спеціалісти Vodafone, а саме з відділу обслуговування підключення швидкісного інтернету, напишіть, будь ласка, в приватні повідомлення, бо вже втомився залишати запити на підключення послуги ГігаКомбо
Теж сьогодні стикнувся з такою проблемою, сказали спробуйте подати запит у наступному місяці.
Вже другий місяць пішов як технічні спеціалісти обʼєднують особовий рахунок мобільного телефону та домашнього інтернету. Подав заявку на відключення інтернету, щоб прискорити процес вирішення питання. Чекаю …

Tsarsky

Never sleeps
Місто
Germany
mikeone, я пропонував вирішити питання ще 20 серпня 2025 року. Зараз 14 вересня 2025 року.

На форумі - вирішуються питання, форумчани один одному допомагають.

Ви своїм шансом не скористалися.

Вкладення

• Screenshot_2025-09-14-21-34-29-577_com.android.chrome.jpg
    Screenshot_2025-09-14-21-34-29-577_com.android.chrome.jpg
    182.3 КБ · Перегляди: 56
Місто
Харків
mikeone, я пропонував вирішити питання ще 20 серпня 2025 року. Зараз 14 вересня 2025 року.

На форумі - вирішуються питання, форумчани один одному допомагають.

Ви своїм шансом не скористалися.
Мені зможете допомогти? Є діючий мобільний контракт водафон+інтернет проведений. Чомусь не може підтримка об'єднати.

Місто
kyiv
Дякую за пропозицію, але в даній ситуації знайшов одну суттєву перевагу, тому і не звертався
в чому перевага? якщо захочеться компенсації - Ви її навряд чи отримаєте.
Людина пропонувала допомогти, тим паче на форумі це вже часом перевірена людина.

plebis

why so serious?
Команда форуму
Місто
Київ
Телефон
OnePlus 10 pro
Оце не лінь спитати на форумі, почекати (потенційно невірної) відповіді замість за хвилину подзвонити їм прямо, спитати і дізнатись

Місто
Запорожье
Телефон
Samsung Fold3 5G
Місто
Запорожье
Телефон
Samsung Fold3 5G
h4nt3r, Водафон дуже швидко будуть мережу. Я б радив дивитись їх сайт.
Tsarsky То что vodafone писал в фейсбуке про обновление покрытия вполне соответствовало обновлению карты Запорожья с сайта веги. На сайте водафона я не нашел раздела с покрытием или его проверкой.

Місто
Харків
Tsarsky, Дякую за допомогу у вирішенні питання, запропонували видачу нової ONU, а стару здати тільки після цього щоб не сидіти без інтернету.
P.S. Заміна потрібна для підключення GigaCombo, по іншому зараз ніяк.

Зверху