LArmstrong

Вояж
Місто
Ukraine
1020px-Vodafone_icon.png Vodafone: Інтернет для дому

Тарифи на сайті | Покриття на сайті | Вебсайт
Документи на сайті Особистого кабінету

map_icon_80x80.jpeg 8 населених пунктів

Gigabit Net
Gigabit Net + TV Start
Gigabit Net + TV Pro
Gigabit Net + TV Max
Київ і Вишневе
Одеса і Чорноморськ
Львів
Харків
Дніпро
Запоріжжя
Проект «Інтернет для дому», у рамках якого будуть надаватись послуги за технологією GPON. Передбачається продаж та оренда обладнання.

ЗАБОРОНЕНО РЕКЛАМУВАТИ ВЛАСНИЙ ПРОМОКОД НА ПІДКЛЮЧЕННЯ. БАН БЕЗ ПОПЕРЕДЖЕННЯ

Вкладення

• clock_icon_80x80.jpeg
    clock_icon_80x80.jpeg
    17 КБ · Перегляди: 4 569
Причина: оновлення шапки
Останнє редагування модератором:
Місто
Рівне
Доброго дня. Хотів спитати чи варто підключати водафон домашній інтернет и чим він краще за місцевого оператора? Водафон 250грн місцевий тільки 600грн 500 мбит и якось іноді не стабільно працює і статичної ip неможливо взяти якось так.

Місто
Одесса
Телефон
iPhone 12 Pro Max
Доброго дня. Хотів спитати чи варто підключати водафон домашній інтернет и чим він краще за місцевого оператора? Водафон 250грн місцевий тільки 600грн 500 мбит и якось іноді не стабільно працює і статичної ip неможливо взяти якось так.

Доброго дня. У мене працює добре. Гіг видає 941/941 швидкість. І статична адреса є. 50 грн на місяць. При блекаутах працював на відмінно. Головне щоб був гарний роутер і не брати те що вони сують в аренду/продаж (райском, нокия бекон, zte) Асус и TP-link ще нічого, но можна купити дешевше

Місто
Рівне

Доброго дня. У мене працює добре. Гіг видає 941/941 швидкість. І статична адреса є. 50 грн на місяць. При блекаутах працював на відмінно. Головне щоб був гарний роутер і не брати те що вони сують в аренду/продаж (райском, нокия бекон, zte) Асус и TP-link ще нічого, но можна купити дешевше
А термінали часто виходить с ладу? Натрапив на відгук такий якщо що можу свій купити и поставити?

Місто
Одесса
Телефон
iPhone 12 Pro Max

А термінали часто виходить с ладу? Натрапив на відгук такий якщо що можу свій купити и поставити?
Так. часто. Вам дають його у використання (безкоштовно). Мені теж дали у використання і я собі купив sfp, а онушку поклав на полку. При підключенні будуть ставити те, що закупили (XP8100, zte f601, BDCOM GP1702-1G). Свій при підключенні можуть не підключити, бо треба розбиратись з меню. Краще купити і пізніше поставити. Тільки треба взяти у монтажника LOID-и ( в колцентрі можуть не надати)

Місто
Львів
А бували випадки коли власне термінал горів, а не його БЖ?
Бо у другому випадку навіть звертатися до них по гарантії сенсу не бачу, поставив інший копійчаний 12В 1А (або не копійчаний свій зі старих запасів) - і далі працює.

Місто
Одесса
Телефон
iPhone 12 Pro Max
А бували випадки коли власне термінал горів, а не його БЖ?
Бо у другому випадку навіть звертатися до них по гарантії сенсу не бачу, поставив інший копійчаний 12В 1А (або не копійчаний свій зі старих запасів) - і далі працює.
Бували й такі випадки. Заміну роблять і все. Хоча і блок живлення теж можуть замінити. Не памʼятаю ціну. Якись ноунейм Китай. Краще ж свій ставити. Тим паче зараз майже у кожного вони є.

Місто
Харків
У мене сьогодні ця xpon онушка от smt почала втрачати пакети(думаю на неї, бо кажуть на лінії все гаразд), прошу замінити на zte, а вони кажуть можемо тільки таку саму принести.
Post automatically merged:

Мабуть zte цю самостійно куплю тай і все.

Місто
Одесса
Телефон
iPhone 12 Pro Max
У мене сьогодні ця xpon онушка от smt почала втрачати пакети(думаю на неї, бо кажуть на лінії все гаразд), прошу замінити на zte, а вони кажуть можемо тільки таку саму принести.
Post automatically merged:

Мабуть zte цю самостійно куплю тай і все.
Да. zte лучше. Особенно если получится достать v8 & v9. Там одинаковый процессор с частотой 600 МГц и Flash/Ram 128мбайт. Жалко, что узнать это получится лишь вскрыв корпус онушки и посмотреть на плате надпись.

Зверху