LArmstrong

Вояж
Місто
Ukraine
1020px-Vodafone_icon.png Vodafone: Інтернет для дому

Тарифи на сайті | Покриття на сайті | Вебсайт
Документи на сайті Особистого кабінету

map_icon_80x80.jpeg 8 населених пунктів

Gigabit Net
Gigabit Net + TV Start
Gigabit Net + TV Pro
Gigabit Net + TV Max
Київ і Вишневе
Одеса і Чорноморськ
Львів
Харків
Дніпро
Запоріжжя
Проект «Інтернет для дому», у рамках якого будуть надаватись послуги за технологією GPON. Передбачається продаж та оренда обладнання.

ЗАБОРОНЕНО РЕКЛАМУВАТИ ВЛАСНИЙ ПРОМОКОД НА ПІДКЛЮЧЕННЯ. БАН БЕЗ ПОПЕРЕДЖЕННЯ

Вкладення

• clock_icon_80x80.jpeg
    clock_icon_80x80.jpeg
    17 КБ · Перегляди: 4 577
Причина: оновлення шапки
Останнє редагування модератором:

Поштовик

Blue -> Life: )Mobile -> Red
Місто
Київ
Вы должны были сказать насчёт сфп менеджеру при оформлении заявки-что только так и не иначе.
Я це казав. Вони відповіли, що майстру на місці треба буде повторити. Але єдине що він мені сказав: Драсте, дайте стул шоб я до потока достати міг. Все, побіг.
А все інше уточнював як вже протянув.
Post automatically merged:

Якби ви це зробили, то дізналися б, що політика компанії Vodafone забороняє використовувати власне обладнання.
Я це уточнював. Оператор сказав це треба з монтажником буде обговорювати. А монтажник тупо нічого не обговорив, та побіг тянуть.

Місто
Одесса
Телефон
iPhone 12 Pro Max
Вы должны были сказать насчёт сфп менеджеру при оформлении заявки-что только так и не иначе.
Я це казав. Вони відповіли, що майстру на місці треба буде повторити. Але єдине що він мені сказав: Драсте, дайте стул шоб я до потока достати міг. Все, побіг.
А все інше уточнював як вже протянув.
Ну тогда это упущение менеджера. Очень мало провайдеров, которые подключают абонентов с их оборудованием. Не каждый сфп модуль корректно работает с олт зте, что у водафона в основном. И вы могли бы положить ветку. А это повреждение не так то легко найти))) Просто бы подключились бы с онушкой и потом бы настроили через сфп. За онушку всё равно ничего не платите. Какая модель сфп, если не секрет?

Поштовик

Місто
Київ
За онушку всё равно ничего не платите.
Не знаю як ви, але я умови читаю перед підключенням. Мене не влаштовує що обладнання не можна придбати, а після відключення треба повертати (хай і за рахунок компанії). Я хотів саме на своє обладнання. Не заплатив, інтернет згас, нікому нічого не винен.

Місто
Одесса
Телефон
iPhone 12 Pro Max
За онушку всё равно ничего не платите.
Не знаю як ви, але я умови читаю перед підключенням. Мене не влаштовує що обладнання не можна придбати, а після відключення треба повертати (хай і за рахунок компанії). Я хотів саме на своє обладнання. Не заплатив, інтернет згас, ікому нічого не винен.
В водафоне можно покупать онушку. Цена вопроса 600 грн. Я тоже читаю условия. Я за 20 с лишним лет в связи эти условия знаю, ну почти)))

Поштовик

Місто
Київ
В водафоне можно покупать онушку. Цена вопроса 600 грн. Я тоже читаю условия. Я за 20 с лишним лет в связи эти условия знаю, ну почти)))
Схоже монтажники про це не в курсі. Я про це теж в нього питав. Він сказав тільки аренду, та треба повернути.

600грн це в них, як він сказав, заміна не гарантійна.

Місто
Одесса
Телефон
iPhone 12 Pro Max
Схоже монтажники про це не в курсі. Я про це теж в нього питав. Він сказав тільки аренду, та треба повернути.

600грн це в них, як він сказав, заміна не гарантійна.
Гарантия 1 год, что при покупке, что при сдаче в пользование. Монтажник всех нюансов может не знать. Это должен рассказывать вам менеджер.

Місто
Odesa
Я хотів саме на своє обладнання
Монтажник повинен підписати у вас акт із серійним номером терміналу, попередньо виконавши монтаж та активувавши підключення.
З вашим SFP він цього зробити не зможе.
Навпаки, вам треба було попросити у нього відповідні дані і потім самому прописати їх у sfp.
Офіційно у вас за актом термінал від провайдера, а неофіційно — sfp.

Даремно ви відмовилися. Інтернет хороший і надійний.

Не каждый сфп модуль корректно работает с олт зте, что у водафона в основном. И вы могли бы положить ветку. А это повреждение не так то легко найти
100%

Місто
Одесса
Телефон
iPhone 12 Pro Max
Я хотів саме на своє обладнання
Монтажник повинен підписати у вас акт із серійним номером терміналу, попередньо виконавши монтаж та активувавши підключення.
З вашим SFP він цього зробити не зможе.
Навпаки, вам треба було попросити у нього відповідні дані і потім самому прописати їх у sfp.
Офіційно у вас за актом термінал від провайдера, а неофіційно — sfp.

Даремно ви відмовилися. Інтернет хороший і надійний.
Да. Я завёл все данные с онушки в сфп и OLT "видит" ZTE F601)))). Опять-таки, не все сфп смогут корректно работать с головой (OLT) Водафона, а некоторые вообще не запустятся. Будет постоянно О3 Initial Status)))

Поштовик

Місто
Київ
Інтернет хороший і надійний.
Знайомі теж так кажуть. Можливо "зелений" монтажник був. На вигляд і 16 нема. По суті в мене кабель вже є. Я вже доканаю операторів, щоб ONU придбати. )

не все сфп смогут корректно работать с головой
Яка треба? Я вже давно в телекомі. )))
Це не проблема

Місто
Одесса
Телефон
iPhone 12 Pro Max
А звідки у вас інфа, що можна придбати? Підтримка Водафона каже тільки аренду. Ось прям щойно размовляв, думав що я ідіот. Але ні.
Сделайте хитро и оформите заявку через бренд Vega. Там точно можно купить онушку. Хотя у нас и в Водафоне можно. Странно. Разные города может быть.

Місто
Одесса
Телефон
iPhone 12 Pro Max
Разные города может быть.
Київ, Нивки грубо кажучи.
Понятно. Если через Водафон всё-таки оформить заявку захотите и не захотят продать её, то потом при отказе от услуг сказать что потерял её. Заплатил 600 грн и рассторгнули договор. Главное, взять и сфоткать у монтажник LOID/LOID пароль, не со всех онушек его можно выцепить, а техподдержка его не скажет.

Поштовик

Місто
Київ
Разные города может быть.
Київ, Нивки грубо кажучи.
Понятно. Если через Водафон всё-таки оформить заявку захотите и не захотят продать её, то потом при отказе от услуг сказать что потерял её. Заплатил 600 грн и рассторгнули договор.
О, а це варіант. 😁
Дякую.

Місто
Odesa
Можливо "зелений" монтажник був. На вигляд і 16 нема. По суті в мене кабель вже є. Я вже доканаю операторів, щоб ONU придбати. )
Vodafone — величезна компанія з мільярдними оборотами. Монтаж віддали на аутсорсинг. До цього треба просто бути морально готовим і не вимагати від монтажників неможливого.

Я б не радив купувати термінал. Якщо він згорить через стрибок напруги — вам його замінять безкоштовно, скільки разів буде потрібно. Vodafone на цьому не економить.

Поштовик

Місто
Київ
Я б не радив купувати термінал.
Мабуть ви праві. Судячи, з того, що мені хотіли поставити, він не новий навіть був. Таке відчуття, що с помийки якоїсь, весь брудний та пошкрябаний.

Місто
Одесса
Телефон
iPhone 12 Pro Max
Можливо "зелений" монтажник був. На вигляд і 16 нема. По суті в мене кабель вже є. Я вже доканаю операторів, щоб ONU придбати. )
Vodafone — величезна компанія з мільярдними оборотами. Монтаж віддали на аутсорсинг. До цього треба просто бути морально готовим і не вимагати від монтажників неможливого.

Я б не радив купувати термінал. Якщо він згорить через стрибок напруги — вам його замінять безкоштовно, скільки разів буде потрібно. Vodafone на цьому не економить.
После XPON 8100 перейти на zte f601-это счастье )))

Я б не радив купувати термінал.
Мабуть ви праві. Судячи, з того, що мені хтиіли поставити, він не новий навіть був. Таке відчуття, що с помилки якоїсь, весь брудний та пошкрябаний.
Должны ставить новый. Это наверно онушка пару раз упала когда монтажник готовил её на ваш адрес ))). Прошли времена когда ставили б/у-и то это было в укртелекоме ( уже и там новое ставят). Главное-ставьте хороший роутер и не берите ничего в аренду.

Місто
Odesa
Судячи, з того, що мені хотіли поставити, він не новий навіть був
Спочатку мені теж підключили ONU 8100, яка працювала не дуже добре.
Потім приїхала дуже досвідчена бригада монтажників, яка замінила обладнання, і воно працює просто чудово.
Але це сталося з другої спроби.

З оператором Vodafone ви можете одразу домовитися, яка модель ONU буде надана для монтажу.

У мене лежить непідключена ONU за 100 доларів. Але тепер я не поспішаю її підключати. Все працює, як треба.

Останнє редагування:
Місто
Одесса
Телефон
iPhone 12 Pro Max
Должны ставить новый.
А куди вони повернуті дівають? 🤔
Сдают на переработку.

У мене лежить непідключена ONU за 100 доларів. Але тепер я не поспішаю її підключати. Все працює, як треба.
У меня за 100 долларов тоже лежит. Ubiquiti называется. Айпишник получает, а интернета нет. На укртелекоме шикарно работала.

Зверху