Інтернет-магазини

Удавалось забрать товары за монеты + 0,01$ ?

• Кількість людей, що взяли участь в опитувані
    72

Паук

Пивовар
Команда форуму
Місто
Полтава
Телефон
(M) forever
Магазини не всюди є, це перше.
За сотню іноді шось краще замовити кур'єром до дверей (ніж витрачати час і їхати самому забирати з магазину та везти наприклад мамі). Це друге.
Хрєнь розмірами 2м+ на 1м+ була відправкою тільки НП, без варіанту "забрати з магазину". І таки я б теж витратив мінимум годину (а то і більше) свого часу, щоб цю хрєнь забрати з магазину. Я вже не кажу, що маю можливість перевезти самотужки такий негабарит, але не всі таку можливість мають.

kvv

Місто
Ровно
замовили в інет магазі взуття - виявилося розпарованим(різний колір нитки, різний шкіра...).
рекламацію не писав(посилання на заявку не робоче на сайті), домовилися що я взуття вертаю а мені гроші.
минуло вже 18 днів як вони отримали назад це взуття, а гроші так і не вартають... спочатку писали, що чекайте 14 днів, потім питання вирішується...

якщо так і не повернуть куди звертатись? ціна питання 1300грн.

upd
варто були написати в четвер, що якщо не повернуть кошти до понеділка то звернуся до органів Нацполіції так через 30хв. гроші повернули.

#sandalino.ua шахраї

Останнє редагування:
Місто
Лисичанск
Хотел спросить, кто-то покупал на ТаоБао с доставкой mist-ch? Они много где сейчас свои услуги рекламируют, гайды по пошаговой покупке сделали. Присматриваю себе lifepo4-ячейки на аккумулятор, ищу где дешевле (тао или али).

Місто
Чернигов
замовили в інет магазі взуття - виявилося розпарованим(різний колір нитки, різний шкіра...).
рекламацію не писав(посилання на заявку не робоче на сайті), домовилися що я взуття вертаю а мені гроші.
минуло вже 18 днів як вони отримали назад це взуття, а гроші так і не вартають... спочатку писали, що чекайте 14 днів, потім питання вирішується...

якщо так і не повернуть куди звертатись? ціна питання 1300грн.

upd
варто були написати в четвер, що якщо не повернуть кошти до понеділка то звернуся до органів Нацполіції так через 30хв. гроші повернули.

#sandalino.ua шахраї
Ви ще купуєте взуття у шаражкіних конторах? Або закордон або Інтертоп під час сезонних знижок. Не знаю чому чекали 18 днів, що це за регламент?

Останнє редагування:
Місто
Чернигов
Інтертоп під час сезонних знижок
Хіба це не шаражкіна контора? Дешманський китай за шалені гроші.
Останнім часом там з'явилось багато дешевих брендів, але я їх не розглядаю. Це треба було уточнити. Щодо повернення коштів-проблем не було. Лякати Нацполіцією їх не треба.
Шалені гроші на Інтертопі платять дурні, які босоніжки купають навесні, а ботинки взимку. Треба робити навпаки.

Місто
Харьков
Телефон
Iphone Хs+ Huawei P30 PRO
Інтертоп під час сезонних знижок
Хіба це не шаражкіна контора? Дешманський китай за шалені гроші.
Останнім часом там з'явилось багато дешевих брендів, але я їх не розглядаю. Це треба було уточнити. Щодо повернення коштів-проблем не було. Лякати Нацполіцією їх не треба.
Шалені гроші на Інтертопі платять дурні, які босоніжки купають навесні, а ботинки взимку. Треба робити навпаки.
А що робити при форсмажорі? ;)

LiquidStrm

>/dev/null
Місто
Banderstadt
Телефон
LG v60 5G
уникнути форс-мажору
Аби вигідно купляти товари в період низького сезону, треба мати бюджет і добрі навички планування наперед. Іноді - не вибагливий смак, як от користування речами попереднього модельного року.

Щодо теми інтернет-магазів, то в Інтертопа бувають цікаві варіанти, як і всюди, просто треба відслідковувати. Рекламацій із ними не мав, але вони легко скасовують усе замовлення, навіть наперед оплачене, або розбивають на декілька товарів і скасовують частково, коли покупець аж занадто оптимізував віртість. Подається як відсутність наявності/пересорт, але за кілька днів то саме, що скасували, раптово знов стає доступне, тіко за іншою ціною :sneaky:

kvv

Місто
Ровно
Ви ще купуєте взуття у шаражкіних конторах? Або закордон або Інтертоп під час сезонних знижок. Не знаю чому чекали 18 днів, що це за регламент?
я більше довіряю брендам самого взуття, а хто його продає то вже таке.(купував Faber як на сайті виробника так і на Промі, м-н Хрещатик так і на ринку - якість та сама, а ціна різна)

а от дехто все ще вірить що ноунейм буде одночасно і дешевим і якісним.

Місто
Харьков
Телефон
А що робити при форсмажорі?
Купувати по тій ціні, яку пропонують. Щоб уникнути форс-мажору, треба мати не одну пару сезонного взуття;).
Ага... В наші часи... Особливо коли треба терміново евак і з собою на родину можна 1 великий пакет атб...

Місто
Харьков
Телефон
я більше довіряю брендам самого взуття, а хто його продає то вже таке.(купував Faber як на сайті виробника так і на Промі, м-н Хрещатик так і на ринку - якість та сама, а ціна різна)

а от дехто все ще вірить що ноунейм буде одночасно і дешевим і якісним.

Не забувайте що є ще і підробка.
В шарашках на кшталт прому 1000% більше вірогідність купити абібас, довіряючи бренду ;)

Місто
Kyiv
Телефон
Samsung
А что это за магазин такой "Y"?
Гугл пишет "Цифра".
Кто-то покупал в нем?

Вот там есть телефон, которого нет еще в Украине.
Самсунг.
Написано: гарантия 12 месяцев.
Но это же не Самсунга гарантия будет?

Кстати, любопытно с этими серыми телефонами.
Некий магазин на Закарпатье продает 8/128 за 18+ тысяч ггривен.
А эти продают такую же модель, но 8/256 за 16.

Отчего зависит цена?

Місто
Хмельницький
Телефон
Samsung A54
Останнє редагування:
Місто
Kyiv
Телефон
Samsung
Stiv,
Аааа...
То-то я смотрю, что у них точки выдачи в магазинах "Стилус" 😄

Ну...если этой модели у нас еще нет-значит серый телефон.
Значит, гарантия от магазина...

А как понять, появилась модедь у нас или нет? Смотреть, есть ли она в продаже у официальных продавцов?

Зверху