Останнє редагування модератором:
У Чернігові 1 фізична каса і 7 чи 8 самокас. Не скажу чи всі там вірно налаштовані, але в мойому випадку на самокасі був дім та ремонт.но люди и такое про Эпицентр пишут:Те ж саме купував на самокасі рибу і креветки пройшло як дім і ремонт.Я брав в інтернет-магазині цукерки, кешбек спрацював (навіть національний кешбек отримав, але оплачував картою у точці видачі).Доброго дня. Цікаво чи спрацює приватівський кешбек 15% на дім та ремонт, якщо придбати в епіцентрі наприклад планшет. Можливо хтось купляв.
fnm, у Львові самокаси що йдуть з продуктового відділу налаштовані як продукти, а з будівельних матеріалів- як 'усе для дому', мають різні mcc.
та вже доїхало.Та по прямій 150 км. У мене за добу доїхала.
спочатку оплатіть на цій касі якусь дрібницю (той же пакет) і будете знати напевно.отак пришкандыбать в эпик только из-за большого кешбека на "для дома", и получить слезы как за "продукты"
как бы да, но мне по такой онлайн схеме пару раз кешбек начислили , но аж после отмены заказа и моей покупки с меньшей выгодой в другом местеfnm, У меня все заказы онлайн в Эпицентре проходили как "дом и ремонт" - хоть елочные игрушки, хоть гвозди, жалюзи или вилы. Можно же оплатить онлайн заказ, глянуть, есть ли кешбек, и отменить, если что-то не так. Пока не получили товар, возврат быстрый. Я так онлайн заказ в аптеке сделала и отменила, где 15% не насчитали, деньги через 15 минут были на карте.