Інтернет-магазини

Удавалось забрать товары за монеты + 0,01$ ?

• Кількість людей, що взяли участь в опитувані
    74
Місто
Харьков
Телефон
Iphone Хs+ Huawei P30 PRO
Пришло такое же, насквозь наполненное пафосом, письмо от F.UA :)
С этой же скидкой.
Главное что скидка реальна :)

Добавлено через 1 минуту
BaDa, этот код у всех, валяется на каждом углу в интернете.
Ноу проблем, сэр.
Кому надо - не стучитесь в личку. Ищите в инете на каждом углу ;)

Останнє редагування:

Кочевник

Ховрах-Терорист
Команда форуму
Місто
Свята Галичина
Телефон
Sams Note 20 Ultra + S8
А де взагалі почитати про цю "Програму лояльності"? На сайті не знайшов.

Кочевник

Ховрах-Терорист
Команда форуму
Місто
Свята Галичина
Телефон
Sams Note 20 Ultra + S8
Я не хочу реєструватися, не ознайомившись з умовами. Може воно мені взагалі буде нецікаво.

rikky

ремонтник
Місто
Шостка, Украина.
Телефон
Iphone 15
Я не хочу реєструватися, не ознайомившись з умовами. Може воно мені взагалі буде нецікаво.

это ж по желанию.

Все что есть:
Дисконт составит 94.67% (от максимальной скидки товара)

Например, Ваш процент от максимальной скидки товара составляет 40%. Вы хотите купить товар который стоит 1000 грн, а максимальная скидка на этот товар 20%.

Таким образом Ваша скидка составит 20% * 40% = 8%.
Стоимость товара для вас будет 1000 – 8% = 920 грн.

Себастьян Перейро

торговець чорним деревом
Місто
Запоріжжя
Телефон
Realme 9
Rozetka може закритись, якщо Зеленський підпише закон про касові апарати

[Інтернет-супермаркет Rozetka може припинити роботу

Власник інтернет-супермаркету Rozetka Владислав Чечоткін заявив, що згорне бізнес, якщо Президент України Володимир Зеленський підпише закон, що зобов'язує підприємців використовувати касова апарати.

"Уже наступного тижня президент може підписати законопроєкти №1053-1 і №1073, які Верховна Рада ухвалила нібито з метою вивести бізнес із тіні і створити здорову конкуренцію, а насправді – для боротьби з бізнесом. Я впевнений, що закони в такому вигляді вб'ють десятки тисяч підприємців", – написав Чечоткін у своєму фейсбуці.

Загалом у власника Rozetka немає запитань до законопроєкту №1053-1 про введення всезагальних касових апаратів. Натомістьпроблеми можуть виникнути із нормою законопроєкту №1073, за якою будь-який споживач може заявити у податкову про "неправильний" чек. Якщо буде доведено, що чек "неправильний", споживач отримає товар, придбаний за цим чеком, безкоштовно.

"Водночас "неправильний" означає – немає в базі публічної податкової. Немає обмежень на кількість заяв, немає відповідальності для заявника, немає відповідальності податкової. Зате є потенційний штраф для бізнесу у розмірі 250% і завжди, за кожною скаргою, 100% проблеми з позаплановою перевіркою для підприємця", – пояснив Чечоткін.

Він наголосив, що Rozetka виступає проти цього законопроєкту і в разі його ухвалення зупинить бізнес.

Ми в Rozetka категорично не підтримуємо цього закону. Ми готуємося до зупинення бізнесу,
– заявив Чечоткін.]

https://24tv.ua/rozetka_mozhe_zakritis_yakshho_zelenskiy_pidpishe_zakon_pro_kasovi_aparati_n1212018

Місто
Київ
utwer, не особо. Ну закроется магазин на 100500 ФОПов, никто не почувствует. А Зе отчитаются, что мутную схему на миллионы налогов побороли

Себастьян Перейро

торговець чорним деревом
Місто
Запоріжжя
Телефон
Realme 9
utwer, не особо. Ну закроется магазин на 100500 ФОПов, никто не почувствует. А Зе отчитаются, что мутную схему на миллионы налогов побороли
Так может они призывают к шантажу/ультиматому всех крупных играков интернет-шаражек? Типа как еаробляхеры разом нас багато...

Місто
Харьков
Телефон
Iphone Хs+ Huawei P30 PRO
Откуда инфа, что до 1го октября? Включительно или нет? В письме не нашел...
Вот

Зверху