Причина: шапка теми
Останнє редагування модератором:
Повідомлення в темі "Ціна — топчик!"в темі ціна-топчик давали посилання?В червні розетка їх по 349грн віддавала, але чомусь всі купують тільки під час, або перед блекаутами коли цінник нормально так піднімають.
Я пройшов повз, бо інтернет був "мідний", а "оптику" я підключив тільки у вересні. Ось тут і стало питання про ДБЖ.В червні розетка їх по 349грн віддавала, але чомусь всі купують тільки під час, або перед блекаутами коли цінник нормально так піднімають.
Я за Дніпро звісно не скажу, але за останні роки в Києві багато з провайдерів що на міді понаставляли ДБЖ, і теж певний час працюють при відключеннях.Я пройшов повз, бо інтернет був "мідний", а "оптику" я підключив тільки у вересні. Ось тут і стало питання про ДБЖ.В червні розетка їх по 349грн віддавала, але чомусь всі купують тільки під час, або перед блекаутами коли цінник нормально так піднімають.
Ціна все вище...Оце Розетка підганяє... Замов собі ДБЖ для роутера Marsriva, котру багато хто тут рекомендував. Застосував промокод від Водафона, сплатив
Переглянути вкладення 70265
Зараз прийшло повідомлення, що оброблено автоматично. Ненароком клацнув по товару, а там вже така ціна
Переглянути вкладення 70266
Вони ж мені вже ніяк не зможуть перерахувати вартість?
P. S. Що цікаво, всюди здорожчав цей ДБЖ. Вчора дивився на can.ua, він був за 485 гривень, зараз подивився, вже 579 гривень.
А у тебе інша ціна?тільки для тебе
Ціна все вище...
замітив, що ціна також залежить від коментарів, якщо позитивні - ціна росте, негативні - потроху падає ( не завжди і не на всіх товарах)Ціна все вище...
может так настроен алгоритм, увидел спрос, поднимает цену...
замітив, що ціна також залежить від коментарів, якщо позитивні - ціна росте, негативні - потроху падає ( не завжди і не на всіх товарах)
У всіх магазинах здорожчало. І не тільки ця модель.Ціна все вище...
У всіх магазинах здорожчало. І не тільки ця модель.Ціна все вище...