Місто
Київ
Телефон
RN15pro+ КС ВР оптим
В червні розетка їх по 349грн віддавала, але чомусь всі купують тільки під час, або перед блекаутами коли цінник нормально так піднімають.
в темі ціна-топчик давали посилання?
Повідомлення в темі "Ціна — топчик!"
https://red-forum.com/threads/Ціна-—-топчик.34335/post-2138994

Андрюх@dp.ua

Член гуртку дідів )))
Місто
Дніпро - мій рідний дім
Телефон
дивись підпис
В червні розетка їх по 349грн віддавала, але чомусь всі купують тільки під час, або перед блекаутами коли цінник нормально так піднімають.
Я пройшов повз, бо інтернет був "мідний", а "оптику" я підключив тільки у вересні. Ось тут і стало питання про ДБЖ.

Місто
Київ
Телефон
RN15pro+ КС ВР оптим
Я пройшов повз, бо інтернет був "мідний", а "оптику" я підключив тільки у вересні. Ось тут і стало питання про ДБЖ.
Я за Дніпро звісно не скажу, але за останні роки в Києві багато з провайдерів що на міді понаставляли ДБЖ, і теж певний час працюють при відключеннях.

dzidzio

Генерал Ухилянтських Військ
Місто
Тарнопіль
Телефон
iPhone
Хто оформляв карту Розетки, щоб діяла знижка на товар, потрібно використовувати виключно свою РозеткоКарту, чи можна і чужу?

Андрюх@dp.ua

Член гуртку дідів )))
Місто
Дніпро - мій рідний дім
Телефон
дивись підпис
Оце Розетка підганяє... Замов собі ДБЖ для роутера Marsriva, котру багато хто тут рекомендував. Застосував промокод від Водафона, сплатив

Переглянути вкладення 70265

Зараз прийшло повідомлення, що оброблено автоматично. Ненароком клацнув по товару, а там вже така ціна

Переглянути вкладення 70266

Вони ж мені вже ніяк не зможуть перерахувати вартість?

P. S. Що цікаво, всюди здорожчав цей ДБЖ. Вчора дивився на can.ua, він був за 485 гривень, зараз подивився, вже 579 гривень.
Ціна все вище...

Screenshot_20251008-110544.Moto App Launcher.png

dzidzio

Генерал Ухилянтських Військ
Місто
Тарнопіль
Телефон
iPhone

может так настроен алгоритм, увидел спрос, поднимает цену...
замітив, що ціна також залежить від коментарів, якщо позитивні - ціна росте, негативні - потроху падає ( не завжди і не на всіх товарах)

Місто
Germany
замітив, що ціна також залежить від коментарів, якщо позитивні - ціна росте, негативні - потроху падає ( не завжди і не на всіх товарах)

чтоб на такое был настроен алгоритм в первый раз слышу...

Андрюх@dp.ua

Член гуртку дідів )))
Місто
Дніпро - мій рідний дім
Телефон
дивись підпис

Себастьян Перейро

торговець чорним деревом
Місто
Запоріжжя
Телефон
Realme 9

может так настроен алгоритм, увидел спрос, поднимает цену...
У всіх магазинах здорожчало. І не тільки ця модель.

Зверху