Кочевник

Ховрах-Терорист
Команда форуму
Місто
Київ, Львів
Телефон
Sams Note 20 Ultra + S8
Маю номер, який ніде не засвічений, ніколи не робив на нього замовлення.
Сьогодні двонять з +380443508609 і розказують, що в мене остання можливість зареєструватися у всеукраїнському онлайн-лохотроні і побачити трансляції, як розводять лохів. І до чого тут Розетка?

Місто
Харків
новий чистий номер телефону
Тобто свіжокуплений, перевипущений оператором невідомо скільки раз? :sneaky:
в мене теж номер купленний в магазині лайф, з гарним номером місяць тому, але всі телефонують якійсь повії Аллі(

dzidzio

Генерал Ухилянтських Військ
Місто
Тарнопіль
Телефон
iPhone 14
Тільки сьогодні за покупку в додатку можна насвинорилити додаткові до 5% кешбеку)

1695727355910.png

vitaminC

сальце, м'ясце, вітамінЦЕ
Місто
Україна
Телефон
old NOKIA onelove
можете жартувати скільки завгодно над вказаними мною словами "чистий номер". цей номер куплено в 2020 році він стоїть в старій кнопковій Нокіа. вхідних спам дзвінків не було минулого тижня, не було минулого місяця, не було минулого року. останній спам дзвінок був ще до 24 лютого 2022 року.

повторюю, учора було замовлення, сьогодні на номер посипалось лайно дзвінки з шахраями. якщо на ваш погляд, це співпадіння, то це ваш погляд. у мене інша точка зору. я не вважаю, що особисто Чечоткін надав наказ торгувати даними в своїй компанії. але до бази даних мають доступ десятки різних працівників. що це за працівники, що там за роботи парсять дані, як там все налаштовано мені достовірно не відомо.

rikky

ремонтник
Місто
Шостка, Украина.
Телефон
Iphone 15
Та вони дзвонять по всьому діапазону. У мене два номера ще з діджус пара, одна остання цифра відрізняється. Дзвінки поступили майже одночасно.

vitaminC

сальце, м'ясце, вітамінЦЕ
Місто
Україна
Телефон
old NOKIA onelove
поки телефону на сайті розетка не було - не дзвонили. вказав номер і зробив замовлення - наступного дня почалося. єто совпадєніє

Місто
Харьков
vitaminC, тоже покупал на розетке в середине прошлой недели.
На выходных звонок - вы там что-то выиграли.

P22

Місто
Конотоп Сумской обл.
Телефон
Fire
Ціна товару при отриманні в пункті видачі Розетка при отриманні і при предоплаті продавцю одинакова (продавець не Розетка, інший)? Дякую за відповідь.

Кочевник

Ховрах-Терорист
Команда форуму
Місто
Київ, Львів
Телефон
Sams Note 20 Ultra + S8
Була однакова. Але видавати вміють не всі "каси".

• Like
Реакції: P22
Місто
Днепр
на покупку есть реферальные акции?
категория кешбек продукты без изменений?

dzidzio

Генерал Ухилянтських Військ
Місто
Тарнопіль
Телефон
iPhone 14
Свинорилу на замітку:
знижка -5% від Мастеркард на Розетці + кешбек 3% від Привата не сумуються((

2023-10-20_17-54-44-382.jpg

upd. сумується, але потрібно обов'язково підтвердити покупку через відправку коду в додатку, а не через пуш-меню "підтвердити покупку".

Останнє редагування:
Місто
Н.-Северский
Телефон
Samsung M21
Зверху