Кочевник

Ховрах-Терорист
Команда форуму
Місто
Київ, Львів
Телефон
Sams Note 20 Ultra + S8
Місто
Біла Церква
Телефон
Samsung A55 5G
Тому що для продавця це не безкоштовно. А Розетка без того бере немалий відсоток з продавця за торгівлю на маркетплейсі.
Так, може бути, що продавець не хоче додавати вартість небезплатної для нього доставки Розеткою до ціни товару, щоб потім написати: безкоштовна доставка у відділення Розетки.

Паук

Пивовар
Команда форуму
Місто
Полтава
Телефон
(M) forever
Попросив дружину забрати замовлення (інший продааван але доставка в розетку, оплачений відразу при замовленні). Думав, ну може там якийсь код в смс прийде...
Ввечері віддає пакунок - "твій номер телефону назвала, більше нічого не питали", прикольно там в них.

chelavek

Слава Україні !!!
Місто
Київ
Телефон
iPhone (KS/UMC)
Паук, та ж фігня в комфі і на укрпошті і на новій пошті
Дружині віддають мої посилки
Посилки що на дружину теж мені в новій пошті віддають часто просто так
Може ми просто вже там засвітились

Паук

Пивовар
Команда форуму
Місто
Полтава
Телефон
(M) forever
chelavek це так, мені УП теж без доків віддає (тільки для ОЛХ-доставки смска-підтвердження), для дружини або доньки теж можуть мені віддати без жодних питань. Дружині мої теж віддають. Але то дійсно вже примєлькалися. Я сам таке дуже рідко спостерігаю, зазвичай дівчата у всіх доки перевіряють (або по смс, коли хтось за когось забира).
А от на видачі вже оплаченого в розетці, це трохи занадто. Хоча у мене вони теж жодного разу не питали доки, скільки та точка видачі існує.

Зверху