Місто
Куренiвка
Телефон
C75,MC100,S930,Mi Max2.
Місто
Odesа
Как возврат происходит ?
Первый раз столкнулся с этим
Заполнил заявление, отдал товар на отправку в Киев, сижу жду.
Как быстро должны ответить/вернуть деньги ?

Місто
Днепр
Телефон
POCO F6 Pro
Как возврат происходит ?
Добрий день!
Повертав зернову каву неналежного стану, очікував десь 7 днів повернення на карту коштів.

rikky

ремонтник
Місто
Шостка
Телефон
Iphone 15
Как возврат происходит ?
Первый раз столкнулся с этим
Заполнил заявление, отдал товар на отправку в Киев, сижу жду.
Как быстро должны ответить/вернуть деньги ?
одежду в тот же день.

Місто
Odesа
Ну мое отправляли в Киев. Так что в тот же день точно не может выйти. Там ещё все пересмотреть должны. Надеюсь в неделю влезут.
Эпопея с лампочками бракованными, описывал в ветке про электроэнергию.

Місто
Хмельницький
Чи хтось знає про доставку з Розетки в Ізраїль?

""Я просто оставила ссылку. Всё остальное сделали за меня”
Честно, не думала, что это будет так удобно.
Мне нужно было заказать фен и детские вещи с Rozetka — цены хорошие, но доставка в Израиль раньше была головной болью.
Подруга подсказала сервис Style Cargo. Я просто скинула ссылку на товары — и всё!
Они выкупили, проверили, упаковали, привезли. Через пару недель курьер позвонил в дверь, и я держала всё в руках. Без переплат, без нервов, без беготни.
💙
Цены — как в Украине.
📦
Привезли домой.
🔒
Посылку отслеживала, всё пришло в целости."

Це ж до розетки відношення не має? Просто служба доставки? Але в Ізраїлі високі мита, а тут (я так зрозумів) це якось обходиться?
Чи є тут користувачі цією системою?
Чи може є інші, кращі?
Дякую.

П.С.
Чи може є тема по форвардерам, що доставляють в Ізраїль з українських інтернет-магазинів?

Останнє редагування:
Місто
Жовті Води
Здав по гарантії телефон 24.06 і по цей день, ніяких сповіщень, подзвонив на гарячу лінію, сказали ще на діагностиці, чекайте. Що там у розетці завал з ремонтами, або не має працівників роботи той ремонт.

dzidzio

Генерал Ухилянтських Військ
Місто
Тарнопіль
Телефон
iPhone
Рішив замінити значить я акуми в ДБЖ, на Розетці назбирав трохи бонусів (не путати з бонусами які роздають на халяву, ці бонуси зароблені кровно за покупки:nenado:), думаю дай но замовлю парочку, тим більше безкоштовна доставка. Но не тут то било: як тільки в гру вступають бонусні кошти - доставка стає платною. Розєтка - щоразу що треба :poop:

1753530003648.png
1753530057181.png

dzidzio

Генерал Ухилянтських Військ
Місто
Тарнопіль
Телефон
iPhone
Місто
Жовті Води
Здав по гарантії телефон 24.06 і по цей день, ніяких сповіщень, подзвонив на гарячу лінію, сказали ще на діагностиці, чекайте. Що там у розетці завал з ремонтами, або не має працівників роботи той ремонт.
Отримав свій телефон, здав 24.06 , сервіс отримав 3.07, відремонтували 21.07.

Останнє редагування:
Зверху