omni

необмежено придатний
Місто
Запоріжжя
Телефон
moto g84 5g
Якщо продавець товару Розетка, а загальна сума товарів, що купуються, складає 700 і більше гривень, то доставка безкоштовна, хоч товари знаходяться на різних складах. Подивіться уважно. Хіба щось змінилося?
продавец Розетка. товары на разных складах, доставка с каждого склада 35 грн (если на этом складе товаров меньше чем на 700 грн)

Місто
Біла Церква
Телефон
Samsung A55 5G
продавец Розетка. товары на разных складах, доставка с каждого склада 35 грн (если на этом складе товаров меньше чем на 700 грн)
Дивно. Який спосіб доставки ви обираєте?
Перевірив. Доставка до магазину Розетка в моєму місті безкоштовна. Іншими способами доставки не користуюсь. Якщо товарів на 700 та більше гривень загалом при замовленні. Кількість складів у моєму випадку не має значення.

Місто
Днепр
Телефон
POCO F6 Pro
товары на разных складах, доставка с каждого склада 35 грн (если на этом складе товаров меньше чем на 700 грн)
Замовлення від 10/09, розділили на два, одне менше 700 грн по ціні - доставка у відділення розетки безкоштовна

Місто
Біла Церква
Телефон
Samsung A55 5G
Замовлення від 10/09, розділили на два, одне менше 700 грн по ціні - доставка у відділення розетки безкоштовна
У мене - так само. Безкоштовно, якщо товарів на 700 та більше гривень загалом під час замовлення, не важливо, на скільки замовлень потім розділять та привезуть це в один пункт видачі Розетка.

Місто
Львів
omni , спробуйте ще раз додати товари в корзину чи їм написати. У Львові все норм:

Місто
Київ
Телефон
RN15pro+ КС ВР оптим
Дивно, додав ці товари собі 729 грн за все при оплаті карткою онлайн без розділення замовлення.

Місто
Біла Церква
Телефон
Samsung A55 5G
omni, а якщо вибрати відповідне відділення точки видачі магазину Розетка, доставка не стає безкоштовною? На вашому скріншоті відділення не вибрано.

omni

необмежено придатний
Місто
Запоріжжя
Телефон
moto g84 5g
а якщо вибрати відповідне відділення точки видачі магазину Розетка, доставка не стає безкоштовною? На вашому скріншоті відділення не вибрано.
доставка платна. написав в чат бот розетки. завтра скажуть, чому так

Місто
Харьков
У меня с год назад такая же проблема была. Часть товаров доставка бесплатно, часть платно.
Причем два нужных мне товара (а остальное абы добить то 700 грн) попали в разные посылки.
В итоге плюнул и все купил на других сайтах, дороже было гривень на 10, и не покупал "балласт" для "бесплатной" доставки

omni

необмежено придатний
Місто
Запоріжжя
Телефон
moto g84 5g
Ответ розетки "делаете заказ, сообщаете нам номер заказа, мы вручную отменяем платную доставку"

Kladoff

Характер Скверный
Місто
Днепр
Телефон
Redmi note 11
После ремонта ИБП (не знаю кто уж ремонтировал Розетка, или сервис, ибо документов нет) не даёт звуковой сигнал. Теперь у меня к Розетке отношение как к Шарашке и только так.

dzidzio

Генерал Ухилянтських Військ
Місто
Тарнопіль
Телефон
iPhone
После ремонта ИБП (не знаю кто уж ремонтировал Розетка, или сервис, ибо документов нет) не даёт звуковой сигнал. Теперь у меня к Розетке отношение как к Шарашке и только так.
Мені замість ремонту, поклали абсолютно новий девайс (в коробку з під старого):yeee:

Місто
Хмельницький
Мені замість ремонту, поклали абсолютно новий девайс (в коробку з під старого):yeee:
А Ваш підшаманять і в коробку від нового. І на "розпродаж".

dzidzio

Генерал Ухилянтських Військ
Місто
Тарнопіль
Телефон
iPhone

Kladoff

Характер Скверный
Місто
Днепр
Телефон
Redmi note 11
dzidzio, нема там махінації просто не всі девайси можна ремонтувати
Post automatically merged:

dzidzio, штрих-код девайсу не співпадає з тим що на коробці?
Post automatically merged:

Якщо номер приладу не співпадає потім на ремонт не візьмуть у разі чого

Останнє редагування:
Зверху