Причина: шапка теми
Останнє редагування модератором:
продавец Розетка. товары на разных складах, доставка с каждого склада 35 грн (если на этом складе товаров меньше чем на 700 грн)Якщо продавець товару Розетка, а загальна сума товарів, що купуються, складає 700 і більше гривень, то доставка безкоштовна, хоч товари знаходяться на різних складах. Подивіться уважно. Хіба щось змінилося?
Дивно. Який спосіб доставки ви обираєте?продавец Розетка. товары на разных складах, доставка с каждого склада 35 грн (если на этом складе товаров меньше чем на 700 грн)
Замовлення від 10/09, розділили на два, одне менше 700 грн по ціні - доставка у відділення розетки безкоштовнатовары на разных складах, доставка с каждого склада 35 грн (если на этом складе товаров меньше чем на 700 грн)
У мене - так само. Безкоштовно, якщо товарів на 700 та більше гривень загалом під час замовлення, не важливо, на скільки замовлень потім розділять та привезуть це в один пункт видачі Розетка.Замовлення від 10/09, розділили на два, одне менше 700 грн по ціні - доставка у відділення розетки безкоштовна
доставка платна. написав в чат бот розетки. завтра скажуть, чому така якщо вибрати відповідне відділення точки видачі магазину Розетка, доставка не стає безкоштовною? На вашому скріншоті відділення не вибрано.
Настоящий сервисОтвет розетки
Мені замість ремонту, поклали абсолютно новий девайс (в коробку з під старого)После ремонта ИБП (не знаю кто уж ремонтировал Розетка, или сервис, ибо документов нет) не даёт звуковой сигнал. Теперь у меня к Розетке отношение как к Шарашке и только так.
Куди ж мені до Генерала....Мені замість ремонту
А Ваш підшаманять і в коробку від нового. І на "розпродаж".Мені замість ремонту, поклали абсолютно новий девайс (в коробку з під старого)После ремонта ИБП (не знаю кто уж ремонтировал Розетка, или сервис, ибо документов нет) не даёт звуковой сигнал. Теперь у меня к Розетке отношение как к Шарашке и только так.![]()
який тоді зміст оцих махінацій? чому не можна підшаманити і назад мені повернути?А Ваш підшаманять і в коробку від нового. І на "розпродаж".