Причина: шапка теми
Останнє редагування модератором:
Не пригадую проміків на алкоголь, може бути акційна ціна доступна всім.Ніколи не замовляв на розетка. Тепер почну. Підскажіть будь ласка як тут з промокодами на алгоголь. Де шукати?
Я думаю як і на промі в залежності від дня придбання. Умовно 5 числа придбали 5 і зніматиме, ну звісно якщо 31го то в останній день місяця.Якого числа буде зніматися абонка по отій акції з Промом?
ввели? Ці талони введені вже багато років. Я вже й не памʼятаю, коли востаннє забирав без вводу телефону на терміналі.Обьясните мне, пожалуйста, зачем они ввели выдачу электронных талонов?
Ну причина та сама: організувати роботу черги. Отримав талон з номером, чекаєш, доки номер засвітиться на екрані, тоді підходиш.Я понимаю банк, я понимаю поликлиника, но отделение Розетки?
Так і далі роблю, просто за 3хв. до того через моб.апку вже встаю в чергу на отримання, приходжу в магазин, підходжу до прилавку і дивлюсь на них з подивом, чому досі нема мого замовлення.Раньше, покупатель входил в магазин, и сразу шел к прилавку где общался с работниками, осматривал/оплачивал/забирал товар.
Нікуди не треба підходити, в додатку натискаєте стати в чергу і все, і ви в черзі швидше ніж ті хто в автоматі свої телефони вводять. Теж натискаю доходячи до магазину, і якщо підгадати правильно момент то коли ви дойдете до каси товар вже буде готовий до видачі.Была вчера в отделении Розетки.
Обьясните мне, пожалуйста, зачем они ввели выдачу электронных талонов?
Раньше, покупатель входил в магазин, и сразу шел к прилавку где общался с работниками, осматривал/оплачивал/забирал товар.
Сейчас надо подойти к автомату, ввести номер телефона, получить талончик и уже с ним идти к прилавку.
Это что бы очередей у прилавка не было? Но их и так не было, ибо подходят люди по очереди.
Но даже если предположить что они были, то вы их просто перенесли к автомату. Теперь очередь будет там.
Зачем вот этот промежуточный пункт между вход-прилавок?
Я понимаю банк, я понимаю поликлиника, но отделение Розетки? Зачем?
це цікаво, бо навіть у відділеннях на дві каси талони були вже давно.У нас отделение неподалеку, была там месяца 2-3 тому и не было никакх талонов
А який це район? Може, там тільки бухло брали "офлайн", то й талони не треба були?У нас отделение неподалеку, была там месяца 2-3 тому и не было никакх талонов.