Місто
Хмельницький
Місто
Zaporizhzhia
Місто
Хмельницький
Телефон
Samsung A54
І кумедно виглядає перекреслина ціна, хоча вона така у цьому році не була. Тут треба 349 грн перекреслити замість 1799 грн. А цей ДБЖ у мене два рази вже роутер перезавантажував. Сьогодні знову було, в момент короткочасного відключення і включення електрики, а на юсб виході малопотужний zigbee шлюз не включався, поки кабель юсб не витягну і назад вставлю. У мене стоїть загальне реле з 15 секундою затримкою, тому миттєві скачки чи викл/вкл електрики не повинні так впливати на нього.

Місто
Zaporizhzhia
Stiv, я б відправив в сервіс. Може, на всяк випадок, ще примусово вимикнув-вмикнув реле, і зняв на відео, як дбж поводиться. Як доказ.

Місто
Хмельницький
Телефон
Samsung A54
Кондюки вже міняли?
Так він після нещодавнього ремонту, тому мають бути нові.

Stiv, я б відправив в сервіс. Може, на всяк випадок, ще примусово виключив-включив реле, і зняв на відео, як дбж поводиться. Як доказ.
Витягую кабель з розетки і назад вставляю, то працює нормально. Він після ремонту, зараз відправлю знову і декілька тижнів потримають у себе і відправлять назад. А в гарантійці напишуть, що проблем не виявили. Перший раз заряд був майже на межі, бо останній індикатор мигав і вже пройшло 4 години з моменту відключення, тому припустив, що десь акумулятори винні. Напевно менше 12V просідає і роутер перезавантажується.

Провів експеримент, підключив другий кабель до 12V виходу на ДБЖ, то напруга тримається 12.1V при працюючому роутері та навантаженню по Wi-Fi чи кабелю. Коли виключаю чи включаю живлення на ДБЖ, менше 12V не просідає. Сам вимкнув роутер його кнопкою живленння, вимикається Zigbee шлюз, який живиться від юсб ДБЖ і поки роутер не завантажиться повністю, шлюз не вмикався. Напруга трималась більше 12V.

Андрюх@dp.ua

Член гуртку дідів )))
Місто
Дніпро - мій рідний дім
Телефон
дивись підпис
кумедно виглядає перекреслина ціна, хоча вона така у цьому році не була. Тут треба 349 грн перекреслити замість 1799 грн
Ну ось його на Промі продають, пишуть, що 10 покупок вже було

• Haha
Реакції: Stiv

dzidzio

Генерал Ухилянтських Військ
Місто
Тарнопіль
Телефон
iPhone
Місто
Київ
Телефон
RN15pro+ КС ВР оптим
Кондюки вже міняли?
Так він після нещодавнього ремонту, тому мають бути нові.

Stiv, я б відправив в сервіс. Може, на всяк випадок, ще примусово виключив-включив реле, і зняв на відео, як дбж поводиться. Як доказ.
Витягую кабель з розетки і назад вставляю, то працює нормально. Він після ремонту, зараз відправлю знову і декілька тижнів потримають у себе і відправлять назад. А в гарантійці напишуть, що проблем не виявили. Перший раз заряд був майже на межі, бо останній індикатор мигав і вже пройшло 4 години з моменту відключення, тому припустив, що десь акумулятори винні. Напевно менше 12V просідає і роутер перезавантажується.

Провів експеримент, підключив другий кабель до 12V виходу на ДБЖ, то напруга тримається 12.1V при працюючому роутері та навантаженню по Wi-Fi чи кабелю. Коли виключаю чи включаю живлення на ДБЖ, менше 12V не просідає. Сам вимкнув роутер його кнопкою живленння, вимикається Zigbee шлюз, який живиться від юсб ДБЖ і поки роутер не завантажиться повністю, шлюз не вмикався. Напруга трималась більше 12V.
А яка модель роутера?

Місто
Київ
Телефон
RN15pro+ КС ВР оптим
Так в ньому блок живлення 12v 2A тобто 24 вати, а цей ДБЖ реально більше 18 не видає, тому дійсно при сівших акумах можливо в піках цей роутер і жере 19-20 ват, а якщо через нього ще й onu підключену то тут без варіантів щось інше треба.

Зверху