Причина: шапка теми
Останнє редагування модератором:
Бо Розетку возить Мііст. Що ти від калік хочеш?
Щось я не розумію, чи то нас читають, чи то просто співпадінняОт всі скаржаться то на Нову Пошту, то на Укрпошту... Осьо, Розетка Делівері, ото швидкість доставки
Переглянути вкладення 71032
По Дніпрі більше доби будуть катати![]()

а також НП, принаймні рік тому так булоБо Розетку возить Мііст. Що ти від калік хочеш?
І мені товар привезла НП, не Міііста також НП, принаймні рік тому так було
У Львові вже рік як почали скорочувати ті точки, бо дійшло до того, що по 2-3 партнерських занюханих точки в кожному великому будинку. Позалишали точки, які віддалені більш ніж на 1 км +/- від того, що у Міст називається "відділення" і в наливайках, які працюють 7-23. В "Сільпо" точки повідкривали. В "Розетках" точки прибрали, бо точки "Розетки" не мають одноманітності в графіку роботи. Таке враження, що персонал конкретної "Розетки" ті графіки під себе малює.Андрюх@dp.ua, в магазинах розетки точка выдачи мистов
Продовження історії і невеличке розслідування про те, як Розетка видаляє негативні відгуки про своє китайське барахло RZTK:Ніколи б не подумав, але виявляється Розетка чистить відгуки до свого брендового барахлішка
Хм, з іншого боку це плюс. Якщо ціна однакова, то варто брати на розетка, у випадку виникнення проблем залишати негативний відгук і отримувати пропозиції на повернення товару і повернення коштів.Відгук довго чекав на модерацію, проте його опублікували, і я завмер в очікуванні, а що буде далі.
Приблизно через 2-3 тижні до мене зателефонував менеджер RZTK, почав розпитувати а шо з товаром не так, а що не сподобалось, і в тому дусі. Пропонував повернути товар,
Для коштовних товарів в розетки є інший варіант,шоб ніхто не відчував себе обділенимале для коштовних товарів - це варіант
Такая же ситуация со звездочками была. Писала об этом ранее.Історія
Продовження історії і невеличке розслідування про те, як Розетка видаляє негативні відгуки про своє китайське барахло RZTK:Ніколи б не подумав, але виявляється Розетка чистить відгуки до свого брендового барахлішка
Писав раніше про такий неприємний факт, але враховуючи багаторічний позитивний досвід, все ж таки була надія, що це якийсь неприємний збіг обставин.
Рішив зробити невелике "розслідування", купив товар RZTK та написав про нього негативний відгук. Товар дійсно виявився паршивий, і з відгуком я ні граму не злукавив. Відгук довго чекав на модерацію, проте його опублікували, і я завмер в очікуванні, а що буде далі.
Приблизно через 2-3 тижні до мене зателефонував менеджер RZTK, почав розпитувати а шо з товаром не так, а що не сподобалось, і в тому дусі. Пропонував повернути товар, але оскільки на той момент цей товар знаходився далеко від мене, то я відмовив і сказав, що його повернення "не стоит свеч" (нераціональне, доставка дорожче ніж сам товар)". Менеджер попрощався, я на всяк випадок зайшов на Розетку, бачу мій відгук на місці, все ок, проте замітив що пару негативних коментарів все ж таки знову почистили: напевно все ж таки манагер домовився про повернення і про видалення негативного відгуку з іншими покупцями. Зі мною цей номер не прокатив))
Час від часу я так і далі спостерігав як з'являлись і потім кудись зникали негативні коментарі, а мій відгук чесно висів і муляв всім очі. Проте одного прекрасного дня, захожу я на свій відгук і бачу цікаву картину: відгук (сам текст) є, а вот оцінка (зірочки) зникли і він тепер не впливає і не формує рейтинг товару.
Ось вам і секрет чудових відгуків на товари RZTK, перед покупкою цих товарів раціонально зважте всі за і проти, оскільки коментарі та оцінки цих товарівфейковінеоб'єктивні.