Місто
Харків
Телефон
Samsung Galaxy S24
Говорячи про RZTK, замовляв кабель для роутера за 129 на той час. Начебто поки тримається (хоча використовував один раз, не настільки великі блекаути були)

Місто
Запорожье
Телефон
Redmi Note 13 4G
Arbitr, у меня почти такой же, только пару лет назад купленный. Работать - работает, но между первой и последней скоростью будто и нет разницы. Очень большие обороты. Свой я "успокоил" диммером, но интересно сохранилась ли проблема.

Місто
Київ
Телефон
RN15pro+ КС ВР оптим
Sanic, https://bt.rozetka.com.ua/ua/rztk_m_505/p254657131/
На промі знайшов схоже його старшого брата Вітька ВТ-6664 за 580 грн та с потужністю двигуна 1600 Вт :)

550грн, https://prom.ua/ua/p2742306282-miks...dium=referral_link&utm_source=b2c_app_android

Та і під іншими брендами є, але ціна +- та сама. Але знов таки краще за Алік. Нехай працює ваш рзтк, мені нажаль одна фігня траплялась, і тепер оминаю цей бренд. Єдине виключення їх лампочки були по надійності не супер, але міняли по гарантії, і був IC драйвер в них, що в селі де напруга часто була 155-165вольт сильно вирувало, не блимали як інші, в яких був більш дешевий драйвер.

Місто
Харків
Телефон
Ericsson A1018S
Don_Andrey, мабуть, проблему вирішили, на звук швидкість від перемикання змінюється.
Post automatically merged:

2all дивлюсь на карту Розетка, цікава, при умові наявності КЛ, тому питання, багато відмов в КЛ при оформленні цієї карти?

Місто
Львів
Розетка 'смалить', з нагоди недопуску італійця в Україну зробила промокод getoutrokko зі знижкою мінус 15% на італійські макарони :D

Місто
Васильків
Телефон
Xiaomi 15T
У мене за кілька останніх покупок товарів із національним кешбеком у продавця Розетка так і не з'являються відповідні нарахування в історії покупок у Дії. Доводиться переписуватись з підтримкою Розетки. Тільки після цього в Дії за кілька годин видно ці покупки з кешбеком. Не звертався б із проханням до Розетки, так і не було б кешбека. На жаль. Дуже дивно.

Магазин непоганий. Користуюсь багато років.

Останнє редагування:
Місто
Хмельницький
Телефон
Samsung A54
З моменту відкриття першої банківської Картки ROZETKA минуло 113 днів. І в нас уже близько 150 000 власників наших карток.

Місто
Киев
Телефон
iPhone 16e
Как быстро дают кредитный лимит по этой карте ROZETKA?

Місто
Львів
У додатку Нової пошти за 20 боксиків можна забрати промокод на Розетку: 100 грн від 700 або 200 грн від 3000.

Місто
Київ, Дніпро
Телефон
Tecno Spark 20C
У додатку Нової пошти за 20 боксиків можна забрати промокод на Розетку: 100 грн від 700 або 200 грн від 3000.
Ага, але онлі при доставці НП. В мене магазин Розетки у 2-х кварталах від хати - нащо мені та НП?
А от сьогодні брав деякий товар з полиці (без передзамовлення, просто повз проходив, зайшов водички попить, аж бачу - ось воно, те що мені тре і в акції), дівчина на касі пропонує зайти в застосунок, сканує там QR-код, покупка заходить у "Мої замовлення", а мені рахується + ще 5% знижки(!). Каже, таке дня 2, як ввели. Ну, дякую... от чи надовго та щедрість?

Місто
Харьков
Опытные,подскажите кто знает.Без промо кодов и прочего,просто на выдаче в Розетке реально купить или заказать на сайте мобильный телефон по самой дешёвой цене или с Розеткой такое не проходит?

Просто подходит время менять трубки,а в Розетке по сравнению с другими интернет магазинами цены космические Промо кодов не имею.Просто покупаю за наличку товары в отделениях выдачи в Харькове,но в Розетке уже года 2 ничего не беру-как зайду для сравнения-цены нереальные

Кочевник

Ховрах-Терорист
Команда форуму
Місто
В лісах під Ковелем
Телефон
Sams Note 20 Ultra + S8
Знижки по їхній кредитці пропонують вже лиш на відвертий непотріб?
Щось за півроку кількість пропозицій зменшилися суттєво.

• Like
Реакції: izon
Місто
Київ
Телефон
Motorola Edge 40
мені вчора нарахували +35 грн за доставку на ром, який вже стоїть в магазині))) Після того, як ткнув носом - визнали помилку)Знімок екрана 2026-03-10 235559.png

Андрюх@dp.ua

Член гуртку дідів )))
Місто
Дніпро - мій рідний дім
Телефон
дивись підпис
Місто
Київ
Телефон
Motorola Edge 40
ну потрібно мати гарантії, що саме той, і за ту ціну)

Зверху