Поки що не збирається цього робити. Не дарма всі основні оператори в нас запустили VoLTE/VoWiFi...а от Водафон не збирається цього робити.
Нацроумінг для 3g працює.Tsa, .
Річ у тім, що Київстар вимикає 3G, а от Водафон не збирається цього робити.
Інтертелеком обслуговує 3моб через Київстар, але ж, по суті, можуть і через Водафон почати обслуговувати.
нацроумінг є тільки для великої трійкиНацроумінг для 3g працює.Tsa, .
Інтертелеком обслуговує 3моб через Київстар, але ж, по суті, можуть і через Водафон почати обслуговувати.
нацроумінг є тільки для великої трійкиНацроумінг для 3g працює.Tsa, .
Не знаю, як там Лайка, але для Інтертелекому нема нац. роумінгу. Тобто, крім КС, нікуди більше не пускає.а лайка что не прыгает между водафоном и лайфом
В сети Киевстар, работает сим карта Интертелеком.Не знаю, як там Лайка, але для Інтертелекому нема нац. роумінгу.а лайка что не прыгает между водафоном и лайфом
Для Тримоб, тоже ведь есть национальный роуминг.нацроумінг є тільки для великої трійкиНацроумінг для 3g працює.Tsa, .
Все що відійшло в утк ,там залишається. Цей номер можна буде за 300+ грн в місяць, у мене юрособа 450 грнУ мене колись був номер 044 384... але Інтертелеком у мене його примусово відключив без жодних альтернатив зберегти. Чи можу я зараз його підключити?