Інтертелеком переходить на стандарт зв'язку GSM

Статус
Закрита.
Місто
kiev
нудмєн, короче в январе скажут что денег на симки небыло, всем срочно и досвидание
я взагалі вважаю, що новина про гсм співпрацю з КС із розряду фантастики, як мінімум про впровадження уже б була якась маломальськи інсайдерська інформація, а тут ну нічого зовсім не чутно, ну ок не КС а ВФ/ЛС, тоді б хтось з ВФ/ЛС почав би казати що з ними співпраця. повторюється історія з ліцензією на ЛТЕ!

Місто
Хмельницький
Так виглядає, що там йдуть якісь перемовини, напевно, з усіма трьома. Але "слони" активно впираються. Цілком можливо, що за таких умов результату може бути і не досягнено.

Місто
Limanka
Телефон
MI 9T Pro
Подскажите, кто в курсе дела, как Интер будет заменять сим-карты на GSM?
Как нужно подавать им заявку и как они их присылают: Укрпочтой, Новой Почтой или можно в почтовый ящик её получить, либо только к ним ехать по адресу на Большую Арнаутскую 100?

Андрюх@dp.ua

Пенсіонер
Місто
Дніпро - мій рідний дім
Телефон
дивись підпис
Как нужно подавать им заявку и как они их присылают: Укрпочтой, Новой Почтой или можно в почтовый ящик её получить, либо только к ним ехать по адресу на Большую Арнаутскую 100?
Не біжи поперед батька в пекло

нудмєн

Свідомий Свинорил
Місто
Харків
Телефон
Nokia 1100

Місто
Солоденьке місто 🍇
Інструкція по замовленню сімки

Місто
Радивилів
ТП іт світ буде діяти тільки в межах Одеської області? В інших областях проїхали?

Місто
Киев
Інструкція по замовленню сімки
Это даже не смешно. Очень надеюсь, что один из вариантов, а не единственный. Пока выглядит все таким раком, которых даже Одесситы на Привозе не видели в призрачных снах.

Місто
Kyiv
А где продажа новых номеров? Или это из ряда фантастики?
Дзвонити і замовити - укрпоштою бе
А где продажа новых номеров? Или это из ряда фантастики?
Дзвонити і замовити - укрпоштою безкоштовно
так, а шо пришлють? навіть умов ніде не має

У мене поки немає позитивного досвіду у цьому випадку, є поки що it phone

Місто
Вараш
Телефон
Alcatel 3X 2019 (5048y)
Maxno, Ще коли почнуть "1000грн Зеленського" роздавати через Укрпошту, ось це реально буде кайф в чергах стояти із пенсіонерами. Уявляю який буде коїтися хаос у відділеннях, потужніше ніж в часи коли міняли лампи.

Talit

симулякрів тато
Місто
Kyiv
Телефон
blackberry size & etc
Собі замовив сьогодні на *750, запевнила, що номер буде прямий міський та через 094 і тариф той самий, але у GSM. У мене зараз такий у CDMA і ITPhone. Обіцяла до 1 грудня отримую симку Укрпоштою. Ну не знаю ...

Місто
kiev
Собі замовив сьогодні на *750, запевнила, що номер буде прямий міський та через 094 і тариф той самий, але у GSM. У мене зараз такий у CDMA і ITPhone. Обіцяла до 1 грудня отримую симку Укрпоштою. Ну не знаю ...
лохотрон, записати номер на готову сімку в базі, 10 секунд, піти на пошту 1 сутки, Укрпошта доставка - 5 днів, накруг 13+7 днів =20 листопада ну це максимум при готовому техпроцесі

Статус
Закрита.
Зверху