Мне поменяли припейд,анонимный,вообще без проверки на месте,молча выдали сим карту.до этого я составил заявку по телефону.Там просто спросили дату регистрации и сколько денег на счету.это все есть в кабинетеанонимные
У мене вже не виникає бажання юзати сіп, на смарті, джсм 2ж на кнопалці впевнено тримає мережу при відключеннях світлаПомітив такий момент, щодо послуги смс повідомлень:
Після активації сім карти всі смс надходять на неї. Паралельно активна руїм карта та сіп, туди смс не надходять. Якщо термінал з gsm sim картою вимкнутий, то смс теж не надходять.
Перевірено на двох номерах.
С одной стороны и хорошо, что есть резерв для связи. А с другой, шагая в сторону сокращения количества телефонов и интернетизации, вернулись по кругу к тому что было. Прогресс замкнулся в тетраэдр. Где ж мы так накосячили в прошлой жизни....)У мене вже не виникає бажання юзати сіп, на смарті, джсм 2ж на кнопалці впевнено тримає мережу при відключеннях світла
А не надо было трубки у таксофонов срезать. Карма.С одной стороны и хорошо, что есть резерв для связи. А с другой, шагая в сторону сокращения количества телефонов и интернетизации, вернулись по кругу к тому что было. Прогресс замкнулся в тетраэдр. Где ж мы так накосячили в прошлой жизни....)У мене вже не виникає бажання юзати сіп, на смарті, джсм 2ж на кнопалці впевнено тримає мережу при відключеннях світла
все залежить від обставин.Maxno, ти просто не береш від SIPa все.
Ще забули про радіоточки.А не надо было трубки у таксофонов срезать. Карма.С одной стороны и хорошо, что есть резерв для связи. А с другой, шагая в сторону сокращения количества телефонов и интернетизации, вернулись по кругу к тому что было. Прогресс замкнулся в тетраэдр. Где ж мы так накосячили в прошлой жизни....)У мене вже не виникає бажання юзати сіп, на смарті, джсм 2ж на кнопалці впевнено тримає мережу при відключеннях світла
Я не відмовився від сіп. Обрав двох операторів з гідним наповненням пакету послуг і помірну абонплату. За 120 грн мені хватило Інтера - проте інтернет майже відсутнійвсе залежить від обставин.Maxno, ти просто не береш від SIPa все.
Щось на сайті нічого не зрозуміло. Окрім як купити SIM в авторизованих магазинах, більше ніяк? Типу через інтернет?!
Певне тим, що мені до любого магазина км 150 треба намотати …Чим в Алло недовподоби ?
Що таке 150 км до любого магазину? А НП далеко?? Чи ви в Молдові???Певне тим, що мені до любого магазина км 150 треба намотати …Чим в Алло недовподоби ?
Не бачу SIM інтера.![]()
Зв'язок, сервіси – інтернет-магазин ALLO.ua!
Купити ⚡ Стартові пакети ⚡ з доставкою по Україні. ⏩ ALLO.UA ✴️ Огляди, Відгуки, Характеристики. ✴️ Кредит.allo.ua
ПриватIhor-UA, що за банк?
Это мои друзья и партнеры. Там у них офис был рядом. Ото куда некогда прилетело, ото именно туда. Поэтому закрыли и офис (прилетом), и пришлось магазин.На сайті зазначена точка ІТ в Києві на старій назві Мельнікова 2/10.
Это каких?и по оплате возможных дополнительных услуг,
Вообще не понял к чему это, там остались дилеры разве?Тем более, что я через неделю из командировки возвращаюсь домой в Запорожье.
Был намёкЭто каких?
Это не про дилеров. Меня просто не будет в КиевеВообще не понял к чему это, там остались дилеры разве?