Можна. Я переніс. Тариф залишився той самийА можна номер it phone перенести на gsm?
Откуда такие данные? Может это те с 21.12 повторно отправили 26.12?)Статистика MNP (заявки до Інтертелеком):
21 грудня 2024 року - заявка 32900.
26 грудня 2024 року - заявка 33020
Предполагаю, что человек делал 2 перехода по MNP в эти даты и при каждом ему присвоили номер заявки, который указан.Откуда такие данные? Может это те с 21.12 повторно отправили 26.12?)Статистика MNP (заявки до Інтертелеком):
Это лишь заявки, даже не факт. Как пытаться отследить по номеру лицевого счета при создании оного.Из чего следует, что за 5 дней Интер переманил к себе 120 человек
В особистому кабінеті ввів дані, укрпоштою отримав безкоштовно сімкарту. Вихідні одночасно з ітфон та з сімкарти без танців з бубномatmos, розкажіть як це зробити. Замовляв через особистий кабінет без результатів, через оператора пробував оператор каже такої можливості немає
Как перейти по MNP к Интертелеком? Можете дать ссылку с инструкцией.Статистика MNP (заявки до Інтертелеком):
И они после подачи заявки, пришлют сим карту с поддержкой GSM стандарта ?
А вхідні як приходять? На застосунок чи на сімку? Чи одночасно на обидва канали?В особистому кабінеті ввів дані, укрпоштою отримав безкоштовно сімкарту. Вихідні одночасно з ітфон та з сімкарти без танців з бубномatmos, розкажіть як це зробити. Замовляв через особистий кабінет без результатів, через оператора пробував оператор каже такої можливості немає
В особистому кабінеті ввів дані, укрпоштою отримав безкоштовно сімкарту. Вихідні одночасно з ітфон та з сімкарти без танців з бубномatmos, розкажіть як це зробити. Замовляв через особистий кабінет без результатів, через оператора пробував оператор каже такої можливості немає
У мене на сім ВСІ вхідніА вхідні як приходять? На застосунок чи на сімку? Чи одночасно на обидва канали?В особистому кабінеті ввів дані, укрпоштою отримав безкоштовно сімкарту. Вихідні одночасно з ітфон та з сімкарти без танців з бубномatmos, розкажіть як це зробити. Замовляв через особистий кабінет без результатів, через оператора пробував оператор каже такої можливості немає
Я в особистому кабінеті залишив заявку. Через тижні три подзвонила жіночка з інтера і сказала, що моя сім успішно відправлена. (Номер в мене зареєстрований на паспорт). Через кілька днів забрав на пошті.atmos, розкажіть як це зробити. Замовляв через особистий кабінет без результатів, через оператора пробував оператор каже такої можливості немає