Інтертелеком переходить на стандарт зв'язку GSM

Місто
Київ
atmos, розкажіть як це зробити. Замовляв через особистий кабінет без результатів, через оператора пробував оператор каже такої можливості немає

Tsarsky

Never sleeps
Місто
Киев
Статистика MNP (заявки до Інтертелеком):
21 грудня 2024 року - заявка 32900.
26 грудня 2024 року - заявка 33020

Місто
Київ
Телефон
OnePlus 8T
Статистика MNP (заявки до Інтертелеком):
21 грудня 2024 року - заявка 32900.
26 грудня 2024 року - заявка 33020
Откуда такие данные? Может это те с 21.12 повторно отправили 26.12?)
Предполагаю, что человек делал 2 перехода по MNP в эти даты и при каждом ему присвоили номер заявки, который указан.
Из чего следует, что за 5 дней Интер переманил к себе 120 человек

Місто
Киев
Из чего следует, что за 5 дней Интер переманил к себе 120 человек
Это лишь заявки, даже не факт. Как пытаться отследить по номеру лицевого счета при создании оного.
"Стрельбу в молоко оценил" (это у нас там свое, не личное, кто понял тот поймет)).

Місто
kiev
станом на 1.12 всього 70 переходів, а загалом за час існування лише 1500 переходів до ІТ, звідки 120 це велике питання.

Вкладення

• Screenshot_20241227_011119.jpg
    Screenshot_20241227_011119.jpg
    57.8 КБ · Перегляди: 46
  • Screenshot_20241227_011104.jpg
    Screenshot_20241227_011104.jpg
    53.6 КБ · Перегляди: 46

Maxno

Заблокирован
Місто
Kyiv
atmos, розкажіть як це зробити. Замовляв через особистий кабінет без результатів, через оператора пробував оператор каже такої можливості немає
В особистому кабінеті ввів дані, укрпоштою отримав безкоштовно сімкарту. Вихідні одночасно з ітфон та з сімкарти без танців з бубном

Останнє редагування модератором:
Місто
Запоріжжя
Телефон
Samsung s24 ultra
В особистому кабінеті ввів дані, укрпоштою отримав безкоштовно сімкарту. Вихідні одночасно з ітфон та з сімкарти без танців з бубном
А вхідні як приходять? На застосунок чи на сімку? Чи одночасно на обидва канали?

Maxno

Заблокирован
Місто
Kyiv
А вхідні як приходять? На застосунок чи на сімку? Чи одночасно на обидва канали?
У мене на сім ВСІ вхідні

Місто
Одесса
Я в особистому кабінеті залишив заявку. Через тижні три подзвонила жіночка з інтера і сказала, що моя сім успішно відправлена. (Номер в мене зареєстрований на паспорт). Через кілька днів забрав на пошті.

Місто
Бахмут
Користувався як сдма так тепер іджсм.
Доброї ночі! Розумію що це лист з минулого але коллекціоную сімки і в кого залишилися цікаві то викуплю. А якщо ще й робочі то взагалі клас. [email protected]

Місто
Хмельницький
Вже кілька тижнів регулярно читаю цю гілку і не можу точно зрозуміти, що зараз з мобільним Інтернетом в Інтертелекомі?. Працює тільки там, де є 3G мережа Київстар? В Тримобі також працює? А в решті міст, де вже відключили 3G тільки EDGE? Які швидкості показує?

Зверху