Действительно я не в те характеристики по видимому глянул. Потом еще раз пересмотрел и понял что бэнд 2 нет.
Дайте программку показывающую доступные сети, а то в моей моторолке такой нет. Хочу посмотреть или у меня в городе светит.
Нет.Как думаете, ещё есть шансы, что Интер вернётся в Киев с сетью LTE?
Я взагалі нічого не зрозумів з написаного!Как ві думаєтє, есть лі шансі, что в Києві откроют приднєстровскую сєть супєрмаркєтов Sheriff?
Сеть приднестровских супермаркетов, владельцы которой связаны с оператором Интертелеком (инвесторы). Шанс открытия сети в Киеве = 0 на сейчас, как и запуск ЛТЕ от Интертелеком в том же регионе (Киев, а то еще и здесь не поймешь). Про это написано.Я взагалі нічого не зрозумів з написаного!Как ві думаєтє, есть лі шансі, что в Києві откроют приднєстровскую сєть супєрмаркєтов Sheriff?
800 (b20) це, якраз, стандарт для ЄС.Хлопці, камон, ну яка до біса 1900, це нестандарт для ЄС, як і 800. Тому це усе буде лише згортатися.
Интер как раз мог запустить 800 (B20), но не заплатил денег за лицензию и остался без LTE800 (b20) це, якраз, стандарт для ЄС.
850 - це нестандарт. Інтер планував запускатися на частотах 850 і 1900 мГц.
І яке це має відношення до мого попереднього допису? Історію Інтера ми тут пам"ятаємо.Интер как раз мог запустить 800 (B20), но не заплатил денег за лицензию и остался без LTE800 (b20) це, якраз, стандарт для ЄС.
Я про cdma 800. Це була така ж екзотика, як і лте 1900800 (b20) це, якраз, стандарт для ЄС.Хлопці, камон, ну яка до біса 1900, це нестандарт для ЄС, як і 800. Тому це усе буде лише згортатися.
А, ясно. Бо ЛТЕ 800 в ЄС - це поширений діапазон, і Інтер мав шанс зачепитись за нього.Я про cdma 800. Це була така ж екзотика, як і лте 1900
Отриманням ліцензії 4G вони намагалися залучити двох кандидатів у покупці - Фоззі-групп та якусь русню, відмовилися обидва.А, ясно. Бо ЛТЕ 800 в ЄС - це поширений діапазон, і Інтер мав шанс зачепитись за нього.Я про cdma 800. Це була така ж екзотика, як і лте 1900