Дорогувато тримати номер за 120 грн./міс. виключно на голос.У всіх він є номером 2, або номером 3
Lycamobile будет дешевле.чому? Де дешевше?
Буде.Перенесенный номер через MNP, на Интертелеком, будет без проблем регистрироваться в телеграмме и Вайбере ?
І це додаткова тупість чому напряму 094 не реєструється. Адже на перенесений код чудово приходить. Взагалі я користуюся перенесеним номером з грудня 2024 за весь час не стикнувся жодного разу з тим що код не прийшов. Всі українські банки перевірив, а також рідкісні сервіси, і навіть китайські сайти. І жодного разу проблем з цим не було. Походу інтет все виправив якщо раніше і були якісь проблеми.Буде.Перенесенный номер через MNP, на Интертелеком, будет без проблем регистрироваться в телеграмме и Вайбере ?
Не реєструється 091,094 - бо зазвичай це були коди які використовували шахраї (бо дуже дешеві) або VoIP що також не любить телеграм.Hibiskus, Лайки фіг сім карту дістанеш і номер не перенесеш, і лайка не планує 4G
Post automatically merged:
І це додаткова тупість чому напряму 094 не реєструється. Адже на перенесений код чудово приходить. Взагалі я користуюся перенесеним номером з грудня 2024 за весь час не стикнувся жодного разу з тим що код не прийшов. Всі українські банки перевірив, а також рідкісні сервіси, і навіть китайські сайти. І жодного разу проблем з цим не було. Походу інтет все виправив якщо раніше і були якісь проблеми.Буде.Перенесенный номер через MNP, на Интертелеком, будет без проблем регистрироваться в телеграмме и Вайбере ?
Навіщо тобі скільки сімок Інтертелекому? Ти що їми обмазуєшся? Ухххх на якийсь фетіш схоже! Навіть логотип собі поставив інтера. Манія якась до інтера, чи що?Я вже 2 сімки Інтертелекому придбав, + основний номер теж туди переніс. Ціна приємна.
Та теж лайно із заблокованими дзвінками і незрозумілим терміном життя, можуть відключити коли схочуть.лайка дешевша по тарифам.
Бізнес тарифи від слонів - вартість однієї хвилини дешевше. Плюс 4G, великий об'єм трафіку, роумінг.@Riznychenko, чому? Де дешевше?
Знову кинеш ссилку на заказуху? Вже четвертий місяць пішов, де хоч якісь кроки?Лайки фіг сім карту дістанеш і номер не перенесеш, і лайка не планує 4G
Також цікава відповідь на це питання. Але, думаю, що товаріщ з інтеровською аватаркою просто жирно тролить.Ще цікаво як Інтер планує 4G?
Був на просторах інтернету DAVE , який безапеляційно любив Wellcom з дрібною мережею по Києву і офісом на бульварі Шевченка 10Hibiskus, Лайки фіг сім карту дістанеш і номер не перенесеш, і лайка не планує 4G
Post automatically merged:
Інтер то планує 4G, але я впевнений що це буде не раніше ніж у Тримоба. Бо в принципі мережу надає тримоб наче.itfun, Сімку LycaMobile можливо ще знайти, неділю назад придбав на запас собі за 100грн на olx. (Хто шукає, той завжди знайде)
Перейти з LycaMobile на інший оператор можливо, до LycaMobile перейти не можливо.
Ще цікаво як Інтер планує 4G? У LycaMobile хоч 3G не вимикають як у інтертелекома, і лайка дешевша по тарифам.
Какой логотип оператора отображается на Интертелеком. В смартфоне. Можно увидеть скриншот?Інтер то планує 4G, але я впевнений що це буде не раніше ніж у Тримоба. Бо в принципі мережу надає тримоб наче.itfun, Сімку LycaMobile можливо ще знайти, неділю назад придбав на запас собі за 100грн на olx. (Хто шукає, той завжди знайде)
Перейти з LycaMobile на інший оператор можливо, до LycaMobile перейти не можливо.
Ще цікаво як Інтер планує 4G? У LycaMobile хоч 3G не вимикають як у інтертелекома, і лайка дешевша по тарифам.
Лайка вже дохне по троху, за останні два роки що вона в мене - з кожним разом все гірше, вона не живе а існує. Якщо запровадження 4G то ще не є велика проблема бо вона не залежить повністю від лайки, то неможливість вхідних/вихідних дзвінків смс, не працюють застосунок та сайт (особистий кабінет) вже протягом місяців 4х щонайменше. Підтримка така собі. Це все залежить від них.
А з Інтером справи дійсно набагато краще, хоч і дорожче ніж лайка але те того вартує.
Розписувати плюси інтера не буду, думаю вже багато разів писали тут про них.
Логотип?Какой логотип оператора отображается на Интертелеком? В смартфоне. Можно увидеть скриншот.Інтер то планує 4G, але я впевнений що це буде не раніше ніж у Тримоба. Бо в принципі мережу надає тримоб наче.itfun, Сімку LycaMobile можливо ще знайти, неділю назад придбав на запас собі за 100грн на olx. (Хто шукає, той завжди знайде)
Лайка вже дохне по троху, за останні два роки що вона в мене - з кожним разом все гірше, вона не живе а існує. Якщо запровадження 4G то ще не є велика проблема бо вона не залежить повністю від лайки, то неможливість вхідних/вихідних дзвінків смс, не працюють застосунок та сайт (особистий кабінет) вже протягом місяців 4х щонайменше. Підтримка така собі. Це все залежить від них.
А з Інтером справи дійсно набагато краще, хоч і дорожче ніж лайка але те того вартує.
Да. Или надпись какая. Или пишет сеть Киевстар? Так как Интертелеком работает в национальном роуминге в сети КиевстарЛоготип?Какой логотип оператора отображается на Интертелеком? В смартфоне. Можно увидеть скриншот.Інтер то планує 4G, але я впевнений що це буде не раніше ніж у Тримоба. Бо в принципі мережу надає тримоб наче.itfun, Сімку LycaMobile можливо ще знайти, неділю назад придбав на запас собі за 100грн на olx. (Хто шукає, той завжди знайде)
Нема ніякого логотипу. Там на екрані, де назва оператора, є бігуча строка UA-KYIVSTAR-INTERTELECOM. Одночасно в тій бігучій строці можна побачити лише кілька букв. Тому вона й біжить, бо весь напис не поміщається.Какой логотип оператора отображается на Интертелеком. В смартфоне. Можно увидеть скриншот?
У меня таклоготип оператора отображается на Интертелеком. В смартфоне.