Погано шукаєш. На офіційному сайті, в самому верху, посередині, тисни кнопку Підключити номер. І потрапиш сюди:Шановні, а чому не можна придбати сім на офіційному сайті інтертелеком? Чи я погано шукаю?
Дякую, зараз на розетка знайшов і замовив дві сім за 120 грн просто ізза інтересу. Хочу випробувати інтертелПогано шукаєш. На офіційному сайті, в самому верху, посередині, тисни кнопку Підключити номер. І потрапиш сюди:Шановні, а чому не можна придбати сім на офіційному сайті інтертелеком? Чи я погано шукаю?
Сучасні цифрові послуги для бізнесу від Інтертелеком за вигідною ціною від 50 грн/міс.
Підключайте послуги "Віртуальна АТС", "FMС", "SIP-номер", "Номер 0800" для ефективного ведення бізнесу за вигідними цінами від 50 грн/міс.digital.intertelecom.ua
Нема там що випробовувати. Особливо, там, де КС погасив мережу 3ж. В 2ж інтернету нема. Навіть, сторінку Ред-форуму не відкриває. Принаймні, в моїй локації. Як резервний номер для розмов, всяких сервісів типу олх, для розумних смс-розеток - годиться, оскільки можна користуватись без сплати абонплати, платити по факту користування.Дякую, зараз на розетка знайшов і замовив дві сім за 120 грн просто ізза інтересу. Хочу випробувати інтертел
2*60 или 2*120? Я на Розетке вижу по 120, а на ОЛХ брал по 60Дякую, зараз на розетка знайшов і замовив дві сім за 120 грн просто ізза інтересу. Хочу випробувати інтертел
2х60: https://rozetka.com.ua/ua/480090214/p480090214/2*60 или 2*120?
ДВА СП за 120, каждый пакет уже имеет Полный пакет услуг на месяц -1000 минут, 10000МБ. Активация Исходящим звонком, ПУ действует до конца месяца.
ДА, на балянсе 5 грн , плюс прямой городской и уроды не звонят.нудмєн, а ИТ стал твоим основным оператором по итогу? Остальные же выкинул, правильно понял?
А бонусом не дают первое место в очереди на Укрпочте при оплате коммунальных? Может еще и радио проводное в квартиру проведут?)плюс прямой городской
Бесплатный телемарафон.А бонусом не дают первое место в очереди на Укрпочте при оплате коммунальных? Может еще и радио проводное в квартиру проведут?)плюс прямой городской