АТБ маркет

Місто
Львів
АТБ здивував.
Сьогодні пробував задіяти сертифікат на 50грн, що складається з 8-ми цифр і букв латинського алфавіту і в якому ще й штрих-код був.
Просканував його на самокасі - та дзвонить викликати асистента, підійшов охоронець, який сам не бум-бум, на екрані надпис "штрих-код не розпізнано".
Охоронець кричить касирші, - Галю, як тут сертифікат ввести?
Та, - я поняття не маю.

Далі кличуть шустру менеджерку років під 30, та зайшла в якесь довге меню в налаштуваннях терміналу і давай там по вікнах лазити.

Не знайшла, довелось мені йти на звиклу касу і тицяти касирші той код на смартфоні, аж тоді спрацювало.

Мені аж цікаво стало, невже криворукі розробники самокас АТБ й справді не передбачили ввід сертифікату? :unsure:

LiquidStrm

>/dev/null
Місто
Banderstadt
Телефон
LG v60 5G
криворукі розробники самокас АТБ
Так. Ще такі самі ідіоти - в Eva, там відсканувати сертифікат може тіко дівчинка на касі.

На нормальних самокасах, наприклад, Сільпо, коли тиснеш "Оплата" там є один із варіантів - "Сертифікат", скануєш, сума зменшується на номінал сертифікату, і якщо сертів є більше одного, до оплати можна ще тиснуть, а тоді обираєш "картка" і оплачуєш.

Місто
Львів
скануєш, сума зменшується на номінал сертифікату,
Справедливості заради, на нових самокасах Сільпа (типу тих що на Стрийській чи Науковій) задіювання сертифікату теж кривувато реалізоване.
Після його сканування у відповідному меню відразу не показує великими цифрами в окремому вікні його номінал і термін дії, натомість треба тицьнути на "Ввести" і лише тоді сума до оплати зменшується.

Зверху