Автомобільна тема

Місто
Киев
Maugly, то есть у 300-ки считай каждое то 50 тыс пробега это 7куе только за адблю?
Якщо машина їздить більше по трасі, то системі вистачає пропалити ту всю сажу, що скоплюється. Якщо шоркатись по місту 5-10 км, то не пропалює.

Місто
Odesа
Maugly, так это проблеме уже сто лет в обед
Дизелю нужно периодически по трассе давать под хвост
И как раз 200-ки, прадики, лх, Джи икс, и соответственно я думаю и 300-ки, это машины с ооооочень большими пробегами, и трассовыми пробегами в 90% случаев
Так что им как раз эта проблема грозить должна меньше всего
На этих машинах наезжают по 50-70 тыс в год чаще всего

Місто
Киев
Звучить як піздьож історія з інтернету. Не стільки 300их наїздило, щоб таке стверджувати - раз, розхід вдвічі виглядає як гаражна маніпуляція - два, там може якісь датчики є, які треба переналаштувати
Ну, 50к - це не гараж, а офіційне СТО. Але, адблю - не гарантований випадок.
Дійсно, 300х дізєлєй не так багато, щоб вималювати всю картину, але це конкретні випадки з тих, що їздить. Інформація бралася з метою підбору нового авто і з близького кола користувачів і з офіціалів. Я не кажу про інші авто, просто в даному випадку Тойота, як гарантований бренд має теж проблеми.
Багаті теж плачуть, але тихо).
Post automatically merged:

Maugly, так это проблеме уже сто лет в обед
Дизелю нужно периодически по трассе давать под хвост
Тому й кажу, при виборі машини для "дуповозки по місту" дизель не завжди вдалий варіант, тим паче крузак).
Інша справа - нормальний гібрид чи бензиновий.
Окрема тема - бензиновий з ГБО, але таких (нормальних) двигунів стає все менше в нових авто.

Місто
Киев
Maugly, зачем тогда вообще было упоминать дизельную 300ку в разрезе поповозки для города ?
Я зауважив щодо роботи Адблу на Тойоті, як взірці якості.
Питання було саме про нові дизельні двигуни. Нажаль, всі нові дизельні двигуни мають історію з екологією і ця історія не завжди вигідна власникам.

plebis

why so serious?
Команда форуму
Місто
Київ
Телефон
OnePlus 10 pro
Прям витратив хвилин 15 на ресерчі з ШІ, жоден не знайшов навіть найнеблагонадійнішого досвіду з форуму в Нижньому Усть-ухлюйську про те, що зростає так розхід у ЛС300 чи просто іншої машини після відключення адблю, але запропонував купу посилань на історії, де навпаки, трохи зменшується (вірогідно з наслідками, але то інша історія). Шукав в різноязичних інтернетах, з усіх боків.
Коротше, я вважаю, що якась обізяна щось не те зробила рівно одному сісуду по кімнаті троюрідного дядька автора тези, і звідси росте вся дискусія про зростання розходу (ще й вдвічі).

Останнє редагування:
Місто
Харьков
plebis, тоже думаю, что если рукожоп начнет отшивать, то так и выйдет.
По своей модели могу сказать, что скорее все отмечали повышение динамики авто после вырезания AdBlue.

Так и сажевый могут отрезать\отшить через одно место.
Читал, как у чела вырезали сажевый фильтр, а через какое-то время ему авто стало кидать ошибки, что сажевый забит и переводила авто в аварийный режим.

Місто
Odesа
Maugly, ну по городским дизелям больше вроде европейцы спецы
Но тут нужно серьезную статистику поднимать, а не делать вывод на основании трёх мнений, естественно

Місто
Киев
plebis, тоже думаю, что если рукожоп начнет отшивать, то так и выйдет.
По своей модели могу сказать, что скорее все отмечали повышение динамики авто после вырезания AdBlue.

Так и сажевый могут отрезать\отшить через одно место.
Читал, как у чела вырезали сажевый фильтр, а через какое-то время ему авто стало кидать ошибки, что сажевый забит и переводила авто в аварийный режим.
Сажовий часто вирізають, коли він вже посипався в двигун, тому ший, не ший, а масложор гарантований.
Post automatically merged:

Maugly, ну по городским дизелям больше вроде европейцы спецы
Но тут нужно серьезную статистику поднимать, а не делать вывод на основании трёх мнений, естественно
Тих Вагів вже не буде)

Ба, більш того, за притомні гроші вже не купиш нормального атмосферника, на який можна ставити ГБО, або який буде на гібриді.

Останнє редагування:
Зверху