Останнє редагування модератором:
З сьогоднішнього дня в Україні запроваджуються жорсткі заходи з контролю безпеки пасажирських перевезень. Таким чином, Національна поліція в Полтавській області прискіпливіше перевірятиме у перевізників:
- Ліцензії. У випадку її відсутності – конфіскація транспортного засобу!
- Якщо в перевізника буде ліцензія, але його автобус виявиться переобладнаним з вантажного в пасажирський – штраф 17 тис. грн.
Також з 27 липня на дороги України повернеться швидкісний контроль руху автомобілів. Вже найближчим часом всі екіпажі поліції отримають радари для вимірювання швидкості. Також патрульні жорсткіше контролюватимуть рух пасажирського автотранспорту на автошляхах Київ-Харків, Полтава-Кременчук, Київ-Кременчук та Решитилівка-Дніпро.
Я бы вообще дал откупную гаишникам, чтобы те всю сумму штрафа получали как премию, чтобы не было договорняков, типа я тебе 10-20-...50% штрафа налом и "досвиданя", но в то же время и дал бы возможность вздрючить гаишников за неправомерно взятый штраф. На ту же сумму "с походом" за моральный ущерб теперь уже водиле гаишник со своей зарплаты возвращает в размере 120% заплаченного водителем(т.е. водиле возврат штрафа, плюс 120% с кармана гаишника). Я не анализировал долго, есть ли здесь слабые места, но что-то такое бы замутил.Если будут реально штрафовать, а не работать на карман...
тут можно долго беседовать на такие темы.Я бы вообще дал откупную гаишникам, чтобы те всю сумму штрафа получали как премию, чтобы не было договорняков, типа я тебе 10-20-...50% штрафа налом и "досвиданя", но в то же время и дал бы возможность вздрючить гаишников за неправомерно взятый штраф. На ту же сумму "с походом" за моральный ущерб теперь уже водиле гаишник со своей зарплаты возвращает в размере 120% заплаченного водителем(т.е. водиле возврат штрафа, плюс 120% с кармана гаишника). Я не анализировал долго, есть ли здесь слабые места, но что-то такое бы замутил.
У меня сегодня малый (5 лет) на детской площадке выдал. Он водитель (В), другой малыш такого же возраста полицейский (П). П - "я лишаю вас прав, вы проехали на красный." В - "иди в баню, тут вообще нет светофора"главное не дать им возможность "дрючить" людей выдумывая штрафы.
Згідно правил дорожнього руху - жодних обмежень. Що стосується засмічення території - поговоріть, не допоможе - нехай ЖЕК/ОСББ виписує штраф за забруднення.26.2
У житловій зоні забороняється:
a) транзитний рух транспортних засобів;
б) стоянка транспортних засобів поза спеціально відведеними місцями і таке їх розташування, яке утруднює рух пішоходів і проїзд оперативних чи спеціальних транспортних засобів;
в) стоянка з працюючим двигуном;
г) навчальна їзда;
ґ) рух вантажних автомобілів, тракторів, самохідних машин і механізмів (крім тих, що обслуговують об'єкти і громадян, виконують технологічні роботи або належать громадянам, що проживають у цій зоні).
Згідно правил дорожнього руху - жодних обмежень. Що стосується засмічення території - поговоріть, не допоможе - нехай ЖЕК/ОСББ виписує штраф за забруднення.