Останнє редагування модератором:
Я думав свої запропонувати волонтерам, може ще десь знадобляться...Доречі за шини - а куда їх дівати?
Ні, майже пеншин-стайл)сподіваюсь шо автор 200 не колесить нашими автобанами
Я не знаю машини, які б на мою думку нормально валили 200 та мали розмір 185/65/15Згоден, але вже куплено, провтикав
Доречі, на 185-65-15 індекс швидкості 190 або 210, можна навалювати
Ну пробіг пробігом, за 9 років вони вже повинні бути дубові та потріскані9 років майже,
Япошки з 90-х валять. Але ну його нафігЯ не знаю машини, які б на мою думку нормально валили 200 та мали розмір 185/65/15
Я мав на увазі щоб і валили і керувались добре і тормозили потімЯпошки з 90-х валять. Але ну його нафігЯ не знаю машини, які б на мою думку нормально валили 200 та мали розмір 185/65/15
Ланос 13-14 диски, 15 то вже може бути щось з С класу.Я не знаю машини, які б на мою думку нормально валили 200 та мали розмір 185/65/15Згоден, але вже куплено, провтикав
Доречі, на 185-65-15 індекс швидкості 190 або 210, можна навалювати
Може я помиляюсь, питань нема
Як на мене, то 9—ка або Ланос в польоті на 200 кмч то не нормально, на будь якого Класа резині
Post automatically merged:
замовив ці, сподіваюсь будуть ок)Lassa Greenways
Другий сезон на них їжджу (щоправда в мене 195/65/15), дуже задоволений - на 120 дорогу чудово тримають (бистріше не їжджу), тормозять добре, аквапланування немає, нешумна, от ще подивлюся на скільки тис км їх вистачить - за відгуками по 60 тис на них їздять.замовив ці, сподіваюсь будуть ок)
По маркуванню виробника для ЄС - досить непогані: шум мінімальний, мокрий зачеп і паливна ефективність - достойні.замовив ці, сподіваюсь будуть ок)Lassa Greenways
У Дубні неповнолітній водій з ознаками алкогольного сп’яніння врізався в електроопору.
Порушником виявився 17-річний дубенчанин, який ніколи не отримував посвідчення водія і до того ж мав явні ознаки алкогольного сп’яніння.
На місце події викликали батька неповнолітнього і вже в його присутності хлопця провели огляд на стан сп’яніння, результат — 1,48 проміле.
Щоправда батько правопорушника також мав явні ознаки алкогольного сп’яніння, але це не зупинило його і він сів за кермо автомобіля, за що і був зупинений патрульними. Від проходження огляду відмовився.
Що за сексизм? Мамку викликати.Я б діда ще викликав, а в ідеалі якби був живий - то і прадіда. Ото б перегар стояв.
Ось це саме дивне.техническую экспертизу при покупке авто отменят,
в технічну експертизу не входять питання арешту майна, штрафи і т.п.Ось це саме дивне.техническую экспертизу при покупке авто отменят,
Тобто всі «вісяки» можно буде переєструвати ?
Зібрати з декількох корчів один))Тобто всі «вісяки» можно буде переєструвати ?
Була чесна машина, потім дтп, пошкодження номерів кузова, знищення номерів, або взагалі ще щось. Так і катаєшься. Ясна річ з таким йти на переоформлення не варіант.в технічну експертизу не входять питання арешту майна, штрафи і т.п.Ось це саме дивне.техническую экспертизу при покупке авто отменят,
Тобто всі «вісяки» можно буде переєструвати ?
Гадаю, що експертиза документів та номерів лишиться за бажанням.
чого б і ніЗібрати з декількох корчів один))Тобто всі «вісяки» можно буде переєструвати ?
Зараз не можна?Зібрати з декількох корчів один))Тобто всі «вісяки» можно буде переєструвати ?
Можна, але тільки "парєшать" за хабар у "іксперда", якщо перебитий номер кузова.Зараз не можна?
Шось цей клименко "нєсьот дічь". Якраз для можливості переоформлення ТЗ через всякі безнаДії, у автодилерів та інших сигаретних ларьках, процедуру експертного дослідження винесли за межі процесу переоформлення. І тепер спочатку йде "висновок еспертного дослідження" (який дійсний 10 днів) а потім безпосередньо "перереєстрація"Клименко подчеркнул, что техническую экспертизу при покупке авто отменят