Останнє редагування модератором:
Ааа... Точно, переплутавАндрюх@dp.ua, почитай про різницю між Copyright і Registered Trademark. І як вони позначаються.
ну виходить що машина 01.2020 року, яка виїхала з салону в 04.2021, наче новіша та свіжіша, але виготовлена трохи раніше та просто стояла в теплому салоні та чекала власника.ПОясніть в чому зміст надрочування на дату виїзду з салону авто?
Тіпа машина 2018 року випуску, 11 місяць. Але дуже сильно і часто наголошують, що виїхала з салону у 2019 році.
Або: машина 2020 року (але по документах грудень 2019-го)?
Щоб виставити ціну на продаж дорожчеПОясніть в чому зміст надрочування на дату виїзду з салону авто?
Тіпа машина 2018 року випуску, 11 місяць. Але дуже сильно і часто наголошують, що виїхала з салону у 2019 році.
По той же причине, почему в магазинах ценники делают 18,98, а не просто 19,00ПОясніть в чому зміст надрочування на дату виїзду з салону авто?
Майже в кожній об'яві вказують "гаражне зберігання" - та в країні стільки гаражів просто фізично немає Особливо у великих містах.стояла в теплому паркінгу
Особливо смішно це при продажу колишньої євробляхи з пробігом 500 тис, при тому що теперішній власник володіє автівкою два місяці, але точно знає що всі свої 20 років вона стояла сама в паркінгу. Як і біток зі СШАМайже в кожній об'яві вказують "гаражне зберігання" - та в країні стільки гаражів просто фізично немає Особливо у великих містах.стояла в теплому паркінгу
По резинці на педалях підбирають зараз тільки "мамкині" підборщики. 25 грн на базарі і в тебе нова резинка.Кстати, посмотрел на днях на педали, салон. На водительском сиденье есть конкретные следы износа, педаль газа хорошо так вытерта, особенно с одной стороны. Что скажут "знатоки" , авто 300000 км прошло, "из под такси", а я пробег скрутил?
Авто - не курточка Коламбія, яку ти майже не носив, відростив живіт з роками і продав недорого худішому куму, і не трохи застарілий смартфон, який кум викупить у тебе для батька. Віддати умовні 8...13к зелених папірчиків за седан кума, якщо мені потрібен тільки універсал/хечбек, або брати авто з мкпп, навіть вона проїхала всього 10к, в ідеалі, я не буду, бо мені нафік не треба мкпп. Все, що продавали "знайомі через знайомих", або "через три п... товарищі" якось не підходило. Звісно, буває що щастить, але скоріше заберуть перекупи, наполірують і впарять на 1...2 дорожче.скоріше розходяться по своїх
А что тут такого? У меня 15 лет и 73 тыс.км. пробега...........И на последнее будут смотреть со скепсисом, у меня за 9 лет владения (с момента выпуска 10, но там было 29 км пробега) пробег 72 тыс.
Імхо, з таким пробігами вигідніше викликати таксі за потребою. Бо страховка, розходники, мастило міняти раз на рік мінімум, все одно вона гниє, якщо ще за стоянку платити, то взагалі тільки "в мінус".У меня 15 лет и 73 тыс.км. пробега.
Аналогічно. Ще з кінця грудня 2021 тримав два повних баки. Доки хтось готував мангал на травневі шашлики.авто має бути обслужене, заправлене і готове в дорогу в будь яку хвилину
Мабуть так, я розраховував на великі міста.з Вараша в якесь поліське село
15 років та 25т. пробігА что тут такого? У меня 15 лет и 73 тыс.км. пробега...........И на последнее будут смотреть со скепсисом, у меня за 9 лет владения (с момента выпуска 10, но там было 29 км пробега) пробег 72 тыс.
подивись гарантію виробника на вілсутність корозії. Навіть маленької цятички іржі не має. Авто в гаражі...все одно вона гниє, ....