Автомобільна тема

Кочевник

Ховрах-Терорист
Команда форуму
Місто
Київ, Львів
Телефон
Sams Note 20 Ultra + S8
ПОясніть в чому зміст надрочування на дату виїзду з салону авто?
Тіпа машина 2018 року випуску, 11 місяць. Але дуже сильно і часто наголошують, що виїхала з салону у 2019 році.

Або: машина 2020 року (але по документах грудень 2019-го)?

Місто
Харків
Тіпа машина 2018 року випуску, 11 місяць. Але дуже сильно і часто наголошують, що виїхала з салону у 2019 році.

ну виходить що машина 01.2020 року, яка виїхала з салону в 04.2021, наче новіша та свіжіша, але виготовлена трохи раніше та просто стояла в теплому салоні та чекала власника.

Місто
Київ
Телефон
iPhone SE2/Samsung A05
В теплих салонах стоять хіба феррарі :) Все те що ви щодня бачите на вулицях - стояло просто у дворі ділера чи на логістичних майданчиках серед поля у передмістях. Був до 2022 такий здоровенний наприклад під Бородянкою.

Тара

Заблокирован
Місто
Одеса

Щоб виставити ціну на продаж дорожче 😜
Того ж плану розповіді про дід возив бабцю в церкву по неділях, стояла в теплому паркінгу, зимою не експлуатувалась, так як в сімʼї є ще 15 автівок і Тд 😂

Місто
Харьков

По той же причине, почему в магазинах ценники делают 18,98, а не просто 19,00 :)

Просто выходит что машина "молодеет" на один год, но только в голове :)

Kritik

Имею мнение...
Місто
Odessa <--> Berlin
Ну у меня такая машина. И я прекрасно понимаю, что на год первой регистрации будут смотреть, если вообще посмотрят, после оценки состояния авто и пробега. И на последнее будут смотреть со скепсисом, у меня за 9 лет владения (с момента выпуска 10, но там было 29 км пробега) пробег 72 тыс. Ну а что я могу поделать, две машины в семье, до покупки второй было 15-20 тыс/год. А сейчас, в связи со многими нюансами, пробег у авто за год даже не семь, а пять тыс. км.

Кстати, посмотрел на днях на педали, салон. На водительском сиденье есть конкретные следы износа, педаль газа хорошо так вытерта, особенно с одной стороны. Что скажут "знатоки" , авто 300000 км прошло, "из под такси", а я пробег скрутил?

Гаражное хранение по многим причинам может быть минусом. У меня в доме есть гараж, но я лично считаю, что хранение в нем быстрее "убьет" авто. Ибо вентиляция плохая (покойный дед пытался улучшить, но все равно, он даже свои Жигули старался держать не в нем, а на улице. А хорошую вентиляцию мне посчитали в очень круглую сумму).

Останнє редагування:

Тара

Заблокирован
Місто
Одеса
стояла в теплому паркінгу
Майже в кожній об'яві вказують "гаражне зберігання" - та в країні стільки гаражів просто фізично немає :LOL: Особливо у великих містах.
Особливо смішно це при продажу колишньої євробляхи з пробігом 500 тис, при тому що теперішній власник володіє автівкою два місяці, але точно знає що всі свої 20 років вона стояла сама в паркінгу. Як і біток зі США

Місто
Київ
Телефон
iPhone SE2/Samsung A05
Kritik, ну так такі машини а) рідкі статистично б) рідко попадіють на ріа, скоріше розходяться по своїх (я так собі 5 річну у куми з пробігом 62 купив) в) якщо і попадають на базар то швидше перекупа який др*чить кнопку F5 24\7 ти не будеш і він її забере за півгодини.

krebs83

Заброньований ухилянт
Місто
Вінниця
Телефон
Poco X7 pro
Кстати, посмотрел на днях на педали, салон. На водительском сиденье есть конкретные следы износа, педаль газа хорошо так вытерта, особенно с одной стороны. Что скажут "знатоки" , авто 300000 км прошло, "из под такси", а я пробег скрутил?
По резинці на педалях підбирають зараз тільки "мамкині" підборщики. 25 грн на базарі і в тебе нова резинка.

Maxxx

420244
Місто
Київ
Телефон
iPhone 12 Pro Max
скоріше розходяться по своїх
Авто - не курточка Коламбія, яку ти майже не носив, відростив живіт з роками і продав недорого худішому куму, і не трохи застарілий смартфон, який кум викупить у тебе для батька. Віддати умовні 8...13к зелених папірчиків за седан кума, якщо мені потрібен тільки універсал/хечбек, або брати авто з мкпп, навіть вона проїхала всього 10к, в ідеалі, я не буду, бо мені нафік не треба мкпп. Все, що продавали "знайомі через знайомих", або "через три п... товарищі" якось не підходило. Звісно, буває що щастить, але скоріше заберуть перекупи, наполірують і впарять на 1...2 дорожче.

Місто
Київ
Телефон
iPhone SE2/Samsung A05
Maxxx, ну Ви не візьмете, а кум свата сусіда візьме, ще і проставиться :)
Я наприклад всі 3 машини купляв у знайомих. Ясно що чудес не буває, стара машина є стара машина але все ж приємніше, ніж з перекупами спілкуватися. Якщо за машиною хоч якось слідкували то є шанси знайти де, як, що зробили, а що треба.

SeLena

Шаровик-аматор
Місто
Вараш
Телефон
Xiaomi MAI132
..........И на последнее будут смотреть со скепсисом, у меня за 9 лет владения (с момента выпуска 10, но там было 29 км пробега) пробег 72 тыс.
А что тут такого? У меня 15 лет и 73 тыс.км. пробега.

Місто
Київ
Телефон
iPhone SE2/Samsung A05
SeLena, ніхто не сперечається що такі машини є. Але їх дуже мало, і ще менше в продажі. А в об'явах така кожна друга, якась нестиковочка :)

Maxxx

420244
Місто
Київ
Телефон
iPhone 12 Pro Max
У меня 15 лет и 73 тыс.км. пробега.
Імхо, з таким пробігами вигідніше викликати таксі за потребою.:) Бо страховка, розходники, мастило міняти раз на рік мінімум, все одно вона гниє, якщо ще за стоянку платити, то взагалі тільки "в мінус".

Місто
Київ
Телефон
iPhone SE2/Samsung A05
Maxxx, ну якщо камрад з Вараша в якесь поліське село чи навпки в Рівне раз в тиджень\місяць катає, то на таксі не накатаєшся :)
Плюс не знаю у кого як, а мене обслужена машина з повним баком палива вивезла 24 лютого із Бучі, а деякі хто чекав коридору громадським транспортом - не дочекались :( Так що у мене на все життя пунктік мабуть тепер - авто має бути обслужене, заправлене і готове в дорогу в будь яку хвилину :( Такий от ПТСР. Це подруга розказувала як її бабця до смерті у 2005 десь році в Києві тримала дома кілька батонів, вони пропадали, вона годувала пташок але завжди купляла свіжий. Бо пережила блокаду і голод ленінграда. Я тоді не розумів а тепер доля показала речі під іншим кутом.

Останнє редагування:

Maxxx

420244
Місто
Київ
Телефон
iPhone 12 Pro Max
авто має бути обслужене, заправлене і готове в дорогу в будь яку хвилину
Аналогічно. Ще з кінця грудня 2021 тримав два повних баки. Доки хтось готував мангал на травневі шашлики.
Post automatically merged:

з Вараша в якесь поліське село
Мабуть так, я розраховував на великі міста.

Себастьян Перейро

торговець чорним деревом
Місто
Михайлівка
Телефон
Lenovo P2
..........И на последнее будут смотреть со скепсисом, у меня за 9 лет владения (с момента выпуска 10, но там было 29 км пробега) пробег 72 тыс.
А что тут такого? У меня 15 лет и 73 тыс.км. пробега.
15 років та 25т. пробіг ;)

Себастьян Перейро

торговець чорним деревом
Місто
Михайлівка
Телефон
Lenovo P2
Зверху