Автомобільна тема

Кочевник

Ховрах-Терорист
Команда форуму
Місто
Київ, Львів
Телефон
Sams Note 20 Ultra + S8
Нарешті, розум потрохи перемагає..))

BMW перестане розробляти автомобілі з МКПП
А ти чого напрягаєшся? Ти ж ніколи не купиш собі BMW. BMW - це як особа ідеологія.

Особливо в місті, коли зчеплення витискаєш ну дуже багато..
Ті МКПП робилися не для того, щоби тошнити в корках...

Maxxx

Ябкодрочер)
Місто
Київ
Телефон
iPhone 12 Pro Max
А ти чого напрягаєшся? Ти ж ніколи не купиш собі BMW
Не куплю) Ну хтось має першим зробити вірний крок.. Повага👍
Post automatically merged:

Ті МКПП робилися не для того, щоби тошнити в корках..
А МКПП Фольксвагена та Лайноса - для того?))

SeLena

Шаровик-аматор
Місто
Вараш
Телефон
Xiaomi MAI132
Це як в тому анекдоті "...євреї, не шкодуйте заварки..." - якщо масло міняти не за регламентом 90к (або взагалі забути), а на 60, наприклад, то й коробка ГТ ходитиме довше.
Регламент - то таке.... Я поміняв на 45ткм (повна заміна), 75ткм часткова заміна + фільтр.... Далі планую частково міняти кожні 30ткм, фільтр кожні 60ткм.

omni

необмежено придатний
Місто
Запоріжжя
Телефон
ZTE Blade 20 Smart
Регламент - то таке
Правильно. Нафига соблюдать регламент который разработал производитель? Вот дядя Вася в гаражах сказал менять каждые 5 тыс.
Нужно слушать дядю Васю.

Тара

Заблокирован
Місто
Одеса
omni, некоторый регламент говорит что масло на весь срок службы акпп
Но под этим понимается те самые 100 тык после которыхбможноьр заменить акпп/автомобиль
А чтобы лучше ездилось, то масло все таки нужно менять раз в 60 тыс

Кочевник

Ховрах-Терорист
Команда форуму
Місто
Київ, Львів
Телефон
Sams Note 20 Ultra + S8

SeLena

Шаровик-аматор
Місто
Вараш
Телефон
Xiaomi MAI132
Правильно. Нафига соблюдать регламент который разработал производитель? Вот дядя Вася в гаражах сказал менять каждые 5 тыс.
Нужно слушать дядю Васю.
А ще, треба уважно читати ті регламенти та пункти, яки позначені зірочкою. Тоді дядя Вася, може прочитати, що у важких умовах експлуатації строки ТО зменшуються удвічі (до важких умов відноситься міський цикл).

Місто
Київ
Телефон
iPhone SE2/Samsung A05
З іншої сторони, виробнику цікавий тільки перший покупець і поки авто у нього на гарантії. Умовно Франц Мюллер. Наступні власники Хосе Гарсіа, Кшиштоф Бжишинкевич, і Тарас Петренко - не дуже.

Місто
Київ
Телефон
OnePlus 8T
Регламент - то таке.... Я поміняв на 45ткм (повна заміна), 75ткм часткова заміна + фільтр.... Далі планую частково міняти кожні 30ткм, фільтр кожні 60ткм.
Правильное решение.
Производитель указывает, что "масло залито на весь срок службы". Профессионалы по КПП говорят, что надо менять каждые 30-60тыс(в зависимости от типа АКПП).
Интересно, что тут нет противоречия, производитель тоже не врет - срок службы просто совсем иной получается, отличие раза в 3 минимум

plebis

why so serious?
Команда форуму
Місто
Київ
Телефон
OnePlus 10 pro
Місто
London
Телефон
Samsung Galaxy S20
Правильное решение.
Производитель указывает, что "масло залито на весь срок службы". Профессионалы по КПП говорят, что надо менять каждые 30-60тыс(в зависимости от типа АКПП).
Интересно, что тут нет противоречия, производитель тоже не врет - срок службы просто совсем иной получается, отличие раза в 3 минимум
У мене звичайний однодисковий робот, коли хотів поміняти на 60к масло - мені офіціали сказали що максимально не радять, бо раніше щось таке у регламенті було але від цих замін масла, роботи які до того нормально працювали - починали вельми швидко виходити з ладу і ніби як після того регламент змінили за принципом: "поки працює і не глючить - не чіпай".

Kritik

Имею мнение...
Місто
Odessa
"поки діє гарантія"
Нет, немного не так. У меня в книжке к машине написано, гарантия 100 тыс. км или три года, срок службы - 500 тыс., про года ничего.

И есть или было ещё где-то в законах , что производитель автомобиля должен обеспечить выпуск запасных частей к автомобилю на протяжении скольки то лет (десять, что ли) после окончания производства. Но не знаю, имеет ли это отношение к сроку службы изделия.

SeLena

Шаровик-аматор
Місто
Вараш
Телефон
Xiaomi MAI132
У мене звичайний однодисковий робот, коли хотів поміняти на 60к масло - мені офіціали сказали що максимально не радять, бо раніше щось таке у регламенті було але від цих замін масла, роботи які до того нормально працювали - починали вельми швидко виходити з ладу і ніби як після того регламент змінили за принципом: "поки працює і не глючить - не чіпай".
Правильно кажуть, бо вони зазвичай ллють не те, що треба, а те, що здатна виготовити фірма, з якою заключений договір. Після першої заміни мастила завжди їздив к офіціалам з власними розходниками (тоді вони мені замість 30-ки, який в них не було, 40-ку залили). Ще треба враховувати, який середній ресурс коробки до ремонту (може, там по барабану, міняєте ви трансмісійну рідину чи ні; ламається щось те, що не залежить від якості рідини).
На рахунок "коли почне глючить", там вже грошики на ремонт треба збирати.
Мій коробас відноситься до категорії "дуже надійний" (по класифікації ремонтників), але я все одно намагаюсь перестрахуватися. Ремонт дорожче.

Місто
Київ
Телефон
OnePlus 8T
Правильное решение.
До війни ти писав, що DSG6 в тебе. Й гроші на неї взагалі не потрібні. Судячи з того, що автівка вже інша - вже маєш іншу точку зору?:)

Місто
London
Телефон
Samsung Galaxy S20
До війни ти писав, що DSG6 в тебе. Й гроші на неї взагалі не потрібні. Судячи з того, що автівка вже інша - вже маєш іншу точку зору?:)
Прошу цитату, де я писав що у мене DSG6, бо машину мав і маю одну і вона на роботі. На DSG6 хіба на прокатних машинах міг кататися

Місто
Київ
Телефон
OnePlus 8T
webivan, можливо щось переплутав. До війни хтось(точно киянин) доказував мені, що DSG це дешево в експлуатації та обслуговуванні, "бо це практично та ж сама механіка"
Post automatically merged:

"звичайний однодисковий робот" - це хто такий?

Місто
London
Телефон
Samsung Galaxy S20
Причина: орфографія
Останнє редагування:
Зверху