Останнє редагування модератором:
Як в договорі зазначать. В мене раніше покупці завжди просили чимдовший термін.Після оформелення нотаріального договору куплі-продажу, протягом, якого максимального строку необхідно перереєструвати авто на нового власника?
А може бути незазначено взгалі? То що в такому випадку?Як в договорі зазначать. В мене раніше покупці завжди просили чимдовший термін.Після оформелення нотаріального договору куплі-продажу, протягом, якого максимального строку необхідно перереєструвати авто на нового власника?
Мне кажется этот разворот сам по себе ну очень неудачный. Возможно и авария именно из-за этого.У Києві трапилася смертельна дорожньо-транспортна пригода. Розбився мотоцикліст, який зіткнувся з авто на вул. Ревуцького.
Як повідомляють очевидці, мотоцикліст загинув на місці. У машині, в яку він врізався, затисло пасажирів, їх деблокували рятувальники.
Це про цей розворот мова? Якщо так, то при виїзді з житлового кварталу тільки на ньому зручно розвертатись. Там не дуже інтенсивний рух, тому аварії тільки завдяки неуважності таДТП у Києві: мотоцикл зіткнувся з автомобілем, є загиблий
У Києві мотоцикл зіткнувся з автомобілем: мотоцикліст загинув.
У Києві мотоцикл зіткнувся з автомобілем: мотоцикліст загинув.
Мне кажется этот разворот сам по себе ну очень неудачный. Возможно и авария именно из-за этого.У Києві трапилася смертельна дорожньо-транспортна пригода. Розбився мотоцикліст, який зіткнувся з авто на вул. Ревуцького.
Як повідомляють очевидці, мотоцикліст загинув на місці. У машині, в яку він врізався, затисло пасажирів, їх деблокували рятувальники.
Безопаснее для разворота развернуться через съезды ("клеверная развязка")
Скоріш за все 10 днів, як і інші "зміни".нотаріального договору куплі-продажу, протягом, якого максимального строку необхідно перереєструвати авто на нового власника?
Продаж (а особливо купівля) через оформлення ДКП економить купу часу та нервів. І це не "довєрка", а повний перехід права власності до покупця.продавати через ДКП а не в МРЕО напряму?
де це вказано, в якому НПА?Скоріш за все 10 днів, як і інші "зміни".нотаріального договору куплі-продажу, протягом, якого максимального строку необхідно перереєструвати авто на нового власника?
....
Скоріше початківціЗвонок перекупам, они мгновенно оплатили штраф. Это порядочные попались?
Раньше было 10 дней, далее со штрафом. И совершенно не важно что там написано в ДКП по этому поводуПісля оформелення нотаріального договору куплі-продажу, протягом, якого максимального строку необхідно перереєструвати авто на нового власника?
Перекупы заинтересованы в отсутствии штрафов даже больше, чем хозяин. Нашелся покупатель, допустим, а они оформить не могутСкоріше початківціЗвонок перекупам, они мгновенно оплатили штраф. Это порядочные попались?
Я хронологію мабуть не зрозумівПерекупы заинтересованы в отсутствии штрафов даже больше, чем хозяин. Нашелся покупатель, допустим, а они оформить не могут
тобто, якщо ДКП 21 року, то зараз заплатив штраф і перереєструють без питань? Якщо зараз відбулось ДТП, цього договору достатньо, щоб в СК отримати виплату?Раньше было 10 дней, далее со штрафом. И совершенно не важно что там написано в ДКП по этому поводу...Після оформелення нотаріального договору куплі-продажу, протягом, якого максимального строку необхідно перереєструвати авто на нового власника?
Перерегистрируют, но с вопросами. Ответы в письменном виде, пояснение называется. Я когда то ставил машину на учет, которая была снята с учета и продана, но новый владелец ее разбил и она около 15 лет висела воздухетобто, якщо ДКП 21 року, то зараз заплатив штраф і перереєструють без питань?Раньше было 10 дней, далее со штрафом. И совершенно не важно что там написано в ДКП по этому поводу...Після оформелення нотаріального договору куплі-продажу, протягом, якого максимального строку необхідно перереєструвати авто на нового власника?
Не знаю точно. Предполагаю, что выплату может получить только тот, кто в техпаспорте написан как хозяин. Сейчас снятие с учета при перерегистрации нет и старый хозяин является владельцем до самого получения нового техпаспорта. По крайней мере с точки зрения гайцовЯкщо зараз відбулось ДТП, цього договору достатньо, щоб в СК отримати виплату?
щось таке і СК каже, але ж наче ДКП є правовстановлюювачим документом., ні?Перерегистрируют, но с вопросами. Ответы в письменном виде, пояснение называется. Я когда то ставил машину на учет, которая была снята с учета и продана, но новый владелец ее разбил и она около 15 лет висела воздухетобто, якщо ДКП 21 року, то зараз заплатив штраф і перереєструють без питань?Раньше было 10 дней, далее со штрафом. И совершенно не важно что там написано в ДКП по этому поводу...Після оформелення нотаріального договору куплі-продажу, протягом, якого максимального строку необхідно перереєструвати авто на нового власника?
Post automatically merged:
Не знаю точно. Предполагаю, что выплату может получить только тот, кто в техпаспорте написан как хозяин. ...Якщо зараз відбулось ДТП, цього договору достатньо, щоб в СК отримати виплату?