Останнє редагування модератором:
Я купляв три роки тому 2 шт, може то по одному не хочуть продавати?погоджуються продавати менше ніж 4 шт комплектом.
Ну ти ж читати не хочеш, вважаєш, шо лише сам вумний.може то по одному не хочуть продавати?
Чув непогані відгуки про Gislaved (ціна-якість). Кум їздить (R19), правда на літі, задоволений.Перевзувався ось на зиму і побачив, що вже варто поміняти зимову гуму на двох колесах, де зараз найкраще/дешевше купити? Цікавить щоб в Києві приїхати забрати, в ідеалі щоб на місці недорого перебортували старі, але не принципово. Якщо Новою доставка, щоб ціна була не гірше враховуючи доставку. Пошук видає декілька сайтів магазів, часто за одною адресою, ціни іноді однакові, іноді трохи відрізянються, розумію, це один продавець, такий маркетинговий хід? Ну і який виробник гуми зараз "в тренді", щоб "по редівські" - баланс дешево / якісно?)) Зараз стоїть Матадор.
Варіант перевірених б/в з Європи теж вітається, сам не знаю де таке є.
Зимову брав цюІ на зиму, і на літо покупав Tigar
Цього виробника зараз пише у всіх "нема в наявності"...Чув непогані відгуки про Gislaved
є якісь побажання по моделі/розміру? Зазвичай на Хотлайні можна інколи знайти непогані варіанти під свій розмір, а далі вже дивитись по ціні/наявності. Ще тут можна глянути по наявності по містах і цінах.де зараз найкраще/дешевше купити? Цікавить щоб в Києві приїхати забрати, в ідеалі щоб на місці недорого перебортували старі, але не принципово.
185/60/R15, такі дві стоять ще нормальні, такі й хочу взяти.є якісь побажання по моделі/розміру?
Orium/Tigar. Виробляється на тему ж заводі що й мішка. По суті це майже і є мішка. В самого Orium зимова 195/65/15 з 2020 року, з осені 2022 на ній постійно (не перевзував на літо ), бо пробіги невеликі, швидше зтрухне чим зноситься.щоб "по редівські" - баланс дешево / якісн
Сусід, якого я знаю 15 років і ці всі роки(а може і більше) продає гуму на оптовій базі(продавці з базару майже всі в нього беруть), каже, що Tigar, Taurus, Orium(це сербські компанії Michelin) не бере, бо в них багато сажі і дуже швидко зношуються, багато було скарг, перестав їх возити. Хотів літню їх взяти, але передумавЗимову брав цюІ на зиму, і на літо покупав Tigar
Тільки в АЛЛО і по 1600 за колесо, та ще й в Оплату частинами на 6 місяців. Дуже задоволений!
Абсолютно згоден! Памятаю як в кінці нульових, на початку десятих, навалював клієнтам які Fly гарні телефони. Тому що Нокію і Самсунг продавати не треба було, вони самі продавались, а з флаєм треба було попотіти щоб продати і бонус був відповідний. А ще, трошки уміляють ці розмови про умовних нойнеймів в сфері автогуми, про те що, того роблять на заводі Мішлен, того на заводі Гудієра, а того на потужностях Контіненталю. Останні роки це популярний тренд від автобариг, який передається автомобілістам. Не хочу нікого образити, і навіть теоретично допускаю що так воно і є, але особисто я сумніваюся.krebs83, все може бути... Але багато оптовиків не торгують товарами деяких виробників не по причині поганої якості, а по причині поганих фінансових пропозицій від своїх постачальників на цей товар. І от таких кількох знаю, щоправда не в сфері автогуми, а в сфері будматеріалів. При цьому продають повне лайно (на якому можуть заробити більше), і нахвалюють його так, що аж вуха в'януть.
Імхо, я би дивився в сторону Goodyear UltraGrip Ice+ 185/60 R15 88T XL, можливо трохи дорожчі ніж планувалось (пара- 100 долларів), але це передусім ваша безпека.185/60/R15
Може й байка, сказав те що чув від інших.А ще, трошки уміляють ці розмови про умовних нойнеймів в сфері автогуми, про те що, того роблять на заводі Мішлен, того на заводі Гудієра, а того на потужностях Контіненталю
Orium tyres are made by Tigar Tyres, the Michelin-owned operation producing tyres in a factory in Pirot, Serbia. The plant was upgraded and expanded in 2014, before a second phase of expansion began with a view to making the Serbian Tigar operation the second largest Michelin facility in Europe. In addition, the Pirot site produces car, light commercial vehicle and two-wheeler tyres under the Michelin, Tigar, Riken, Kormoran, Strial and Taurus brand names.А ще, трошки уміляють ці розмови про умовних нойнеймів в сфері автогуми, про те що, того роблять на заводі Мішлен
Opera Mini на телефоне заходит на драйв без всяких лишних телодвижений. Независимо от того, мобильный интернет или чей-то вайфайЗ усього чебурнету ходжу майже тільки на drive2, дивно, його частина провів блокують, частина ні.. Водафон/Вега точно блокує. Користуюсь 1.1.1.1 на смарті та компі для доступу.
Весной это надо было делать, когда спихивают резину те, кому хранить негде(это если тебя б/у устраивает) и спрос околонулевой. На новую тоже весной скидки небольшие есть(даже чаще со второй половины зимы).Перевзувався ось на зиму і побачив, що вже варто поміняти зимову гуму на двох колесах, де зараз найкраще/дешевше купити? Цікавить щоб в Києві приїхати забрати, в ідеалі
Я не знаю, у мене повний комплект зимової гуми і два колеса літньої від Tigar, від'їздили по одному сезону кожна. Не можу сказать, що прямо зношуються катастрофічно. Але й я не літаю. Літня гума тиха, гарно тримає дорогу, але з глибокими лужами краще не ризикувати, аквапланування присутнє. Зимня дуже гарно тримає накатану снігову дорогу, навіть по невеличкому льоду не ковзає, але з водяно-снігової суміші вивозе гірше, ніж та пресловута Премміорі. Взагалі, брав той Tigar на "спробувати", більше її не візьму. На зиму краще вже Laufenn візьму, дуже хвалять її.Tigar, Taurus, Orium(це сербські компанії Michelin) не бере, бо в них багато сажі і дуже швидко зношуються