Автомобільна тема

Себастьян Перейро

торговець чорним деревом
Місто
Михайлівка
Телефон
Lenovo P2
Roman_UA, это хорошо если текущая страховка заканчивается через месяц два.
А если через пол-года или больше, то такое досрочное оформление не так уж может оказаться и выгодным
вигідно вмеодно, бо попередню страховку можна розірвати і повернути кошти за невикористаний період часу

Місто
Харьков
овернути кошти за невикористаний період часу

Позвонил своему страховому агенту, вот что он мне прислал:

Навскидку
2439/365*(108-30) (предупредить за месяц нужно)=521грн остаток по сроку
минус 20%(расходы на ведение дела)
минус 259(скидка)
Т.е. если расторгать, то там почти ничего не остается

Даже если выкинуть услуги агента, то в моем случае это я верну что-то около 200 грн.

И сразу возникает вопрос, а зачем козе баян....

Місто
Харків
А если через пол-года или больше, то такое досрочное оформление не так уж может оказаться и выгодным
вигідно вмеодно, бо попередню страховку можна розірвати і повернути кошти за невикористаний період часу
і як це зробити?

Місто
Харьков
...
минус 20%(расходы на ведение дела)...
гарно він завуалював свою комісію ;)
Вопрос не в комиссии, а в конечной сумме.
Я ж написал, что даже если откинуть его хотелки - все равно останется копейки.
Да и при этом если я в мае покупал страховку со скидкой, то эту скидку надо вернуть, что автоматом удорожает стоимость страховки которая действует сейчас.

Себастьян Перейро

торговець чорним деревом
Місто
Михайлівка
Телефон
Lenovo P2
і як це зробити?
звернутися до ск

Місто
Харків
прям реально вырастет в 2 раза? почему
все хотят купить наперед?

Останнє редагування:

Себастьян Перейро

торговець чорним деревом
Місто
Михайлівка
Телефон
Lenovo P2
...
минус 20%(расходы на ведение дела)...
гарно він завуалював свою комісію ;)
Вопрос не в комиссии, а в конечной сумме.
Я ж написал, что даже если откинуть его хотелки - все равно останется копейки.
Да и при этом если я в мае покупал страховку со скидкой, то эту скидку надо вернуть...
ясна річ, що тобі ніхто не поверне знижку. якщо купляти за старими цінами зараз, то і знижку можно наново задіяти.

Місто
kiev
Автоцивілка для УБД: що зміниться у 2025 році
Звернувся в страхову компанію де раніше була страховка - на сайти реконструкція, в особистий кабінет зайти не можу. Питання відкладено на 1 січня. Оформлена страховка буде не раніше як з 2 січня. А мені 1-го обов'язково за кермо треба сісти, поїду на свій страх та ризик...
оформлюйте 31.12.2024 і ніяких проблем, єдине беріть до уваги що ваші ліміти будуть по старому закону. я так розумію, що страхові не хочуть оформлювати 01.01, бо це є колізія зараз є діючий старий закон, а новий вступить в дію лише 01.01, і фактично страхові не хочуть з цим розбиратись, але насправді ніякоі колізіі не має, бо договор ми підписуємо ще по старому діючому закону, дата початку діі страхування може бути здвинута на 90 днів за діючим законом, тобто все в рамках, і ліміти будуть старі відповідно до діючого закону. От всі договори підписані з 01.01 це уже новий закон і нові ліміти. У мене закінчується 05.01.25, оформити з 06.01 не дають, плюнув і оформив 31.12, втратив 5 днів.

Місто
kiev
прям реально вырастет в 2 раза? почему
все хотят купить наперед?
кіпішу наганяють, вони ж заборонили оформлювати датою після 01.01, залишається тільки 31.12. Ліміт виросте з 160 до 250, дивився відос, то людина рахувала попередні ліміти, як висновок іі прогноз 30% в першому кварталі, далі конкуренція хто як буде піднімати, бо за новим законом вже не буде держрегулювання ціни. Тому приблизно на 2000 грн 30% = 600 грн, 2000/12=167 грн, 600/167= 108/2= 54 дня. Тобто, якщо здорожчення на 30 і більше відсотків то всі у кого страховка закінчується до 22.02.25 вигідно оформити 31.12.24. А по хорошому повинні були дати можливість оформлювати до 01.04.25 згідно діючого закону.

Зверху