Останнє редагування модератором:
Ничего про номера в статье не увидел.То есть будут проверять всех с номерами ВЕ, так что ли?
Надеюсь это лёгкий юмор.Тому що їх ніхто не купуватиме в салонах. Краще приженуть з Європи з пробігом 200 тисяч. Або битий фермерський авто з США.
Бачив вчора Arkana на Обухівській трасі. Якесь одоробло. Як воно по трасі їде? Центр ваги високий, хатинка на курячих лапах з огромадним кліренсом.
Не завозять хетчі.Меганы Хетчбэки
В Германии такой универсал стоит приблизительно 20K € с ПДВ 19% Если привезти, то сколько она может выйти в Украине?Не завозять хетчиМеганы Хетчбэки
Я пару років тому був здивований чому кліо та меган хетч і універсал не завозили офіціали. Але то таке, підштовхнуло до іншого вибору.Меганы Хетчбэки и седаны завозят, а вот универсалы по неведомой мне причине нет. Бу это другой сигмент
Він написав з ПДВ, а ти його вколотив в розрахунок. Також не врахував мито та акциз.20 000 євро + мито + 1% ПДВ ( в нас ПДВ на 1% більше) + послуги брокера + вартість сертифікації + 500-600 євро за послугу доставки в Україну.
Ну повернуть йому на кордоні ЄС ПДВ, але в нас ПДВ потрібно буде заплатити вже 20%. Я й написав +1%.Він написав з ПДВ, а ти його вколотив в розрахунок.
Коли ще була 3-тя серія Megane і Clio, вибір був багатший. Навіть купехи завозили. Потім порахували, що дуже дорого сертифікувати всі моделі і тримати їх на складах, бо пролетаріат неохоче купляє гарні моделі.чому кліо та меган хетч і універсал не завозили офіціали
Якщо враховувати що рено та ніссан один концерн і наповненням українського ринку рулять з за пєрєбріка, то і не дивно.Коли ще була 3-тя серія Megane і Clio, вибір був багатший. Навіть купехи завозили. Потім порахували, що дуже дорого сертифікувати всі моделі і тримати їх на складах, бо пролетаріат неохоче купляє гарні моделі.чому кліо та меган хетч і універсал не завозили офіціали
20.000-19%+20%=19.440Ну повернуть йому на кордоні ЄС ПДВ, але в нас ПДВ потрібно буде заплатити вже 20%. Я й написав +1%.Він написав з ПДВ, а ти його вколотив в розрахунок.
Увы, это грустная правда рынка.Надеюсь это лёгкий юмор.
не слышал, но видел, по моему наблюдению самая распространенная модель легковушек в Турции ...Кто что слышал про Fiat Tipo?