Автомобільна тема

Місто
London
Телефон
Samsung Galaxy S20
По процедурі скільки часу йде тех паспорт?
Вони його тільки Укрпоштою відправляють?
В дії я так розумію одразу з'являється?
І ще питання, за яку ціну купувати, бо хочуть продати мені за 1грн, це має різницю?
Вибір номера вже покупець десь вибирає щоб залишити?
Дружині прийшов навесні менш ніж за тиждень у Київ. Тільки Укрпоштою.
В Дії з'являється одразу.
Вказуйте реальну ціну. Якщо вилізуть якісь приколи з авто - буде до чого апелювати. Сенсу виставляти ціну в 1грн - немає, перший продаж авто на рік не оподатковується, а якщо продаж не перший - дія не дозволить продати. Хіба що якщо розвести хочуть.
Вибір номера вже покупець обирає на в інтерфейсі дії чи залишити чи отримати новий.

bossy

Заблокований
Місто
Харків
А якщо чоловік на дружину переписує,теж краще реальну ціну вказувати ?
Post automatically merged:

Доречі, в який день краще робити переоформлення?
Знайомий каже що в кінці тижня краще не подавати заявку, бо в вихідні не працюють . Краще з понеділка?

Останнє редагування:
Місто
London
Телефон
Samsung Galaxy S20
А якщо чоловік на дружину переписує,теж краще реальну ціну вказувати ?
Post automatically merged:

Доречі, в який день краще робити переоформлення?
Знайомий каже що в кінці тижня краще не подавати заявку, бо в вихідні не працюють . Краще з понеділка?
Можете вказати що завгодно якщо повністю довіряєте продавцю. Але я б вказував щось хоча б близьке до реальності, бо знов таки ця сума не оподатковується і в чому сенс занижувати вартість?
І в чому сенс чекати понеділка. Ну подасте в п'ятницю заявку - ну в крайньому випадку опрацюють її так само у понеділок. Загалом коли "продавав" авто дружині навесні, підтвердження угоди зайняло менше двох годин, по-моєму навіть менше години, але не певен на 100%.

bossy

Заблокований
Місто
Харків
А як зараз з вписаним газом?
Знайомий купив авто на газу, а в новому тех паспорті газ не вписані. Їздить тепер з 2ма тех паспортами.
Може хтось купував авто на газу, в новий іде вписаним газ?

Місто
London
Телефон
Samsung Galaxy S20
Если есть субсидия - стоит занижать.
Ніколи не цікавився субсидіями, тож не підкажу.

А як зараз з вписаним газом?
Знайомий купив авто на газу, а в новому тех паспорті газ не вписані. Їздить тепер з 2ма тех паспортами.
Може хтось купував авто на газу, в новий іде вписаним газ?
Він певен що газ не вписаний? Раніше його вписували як модифікацію, тепер просто в типі палива ставлять літеру "S" а не "B"

Kritik

Имею мнение...
Місто
Odessa <--> Berlin
Ніколи не цікавився субсидіями, тож не підкажу.
Я тоже не интересовался, но в ближайшем ко мне МРЭО (СЦ), когда я переоформлял авто на жену шесть лет назад, самое видное объявление над "окошком" было о том, что если есть субсидия - предупреждайте.

bossy

Заблокований
Місто
Харків
Раніше його вписували як модифікацію, тепер просто в типі палива ставлять літеру "S" а не "B"
В старому було написано s бензин або газ, в новому, просто бензин. В дії також бензин вказано.
От і цікавить цей момент, в тих хто купував авто саме з газом

Місто
Львів
Телефон
Meizu
bossy в мене пише тип палива P3 S, доречі хіба при переоформленні старий техпаспорт не здають?чи через дію оформлення робили?

bossy

Заблокований
Місто
Харків
bossy в мене пише тип палива P3 S, доречі хіба при переоформленні старий техпаспорт не здають?чи через дію оформлення робили?
Через дію. Через дію не треба здавати.
Ви робили переоформлення через дію ?

Місто
Львів
Телефон
Meizu
bossy ні звичайна купівля, попередній власник не мав цифрових доків.Значить у вас не повністю/невірно внесено дані були про авто.Сусід на початку квітня купив через дію, то дані в техпаспорті збігаються із даними додатка.А якщо через номер авто _пробити в базі?що вказано?

Причина: доп
Останнє редагування:

bossy

Заблокований
Місто
Харків
bossy ні звичайна купівля, попередній власник не мав цифрових доків.Значить у вас не повністю/невірно внесено дані були про авто.Сусід на початку квітня купив через дію, то дані в техпаспорті збігаються із даними додатка.
Сусід купив авто з вписаним газом?
Тут саме цікавить перереєстрація авто з газом, бо в інеті це масова ситуація, але вона була в січні

bossy

Заблокований
Місто
Харків
Якщо на дружині вже є 1 авто, хочу ще свое на неї переписати, буде у неї 2 авто = чи можуть забрати у неї 2 авто по новому закону?
чи краще 1 у неї, 1 у мене? що там зараз змінимось для чоловіків кого ще не зловили?

Кочевник

Ховрах-Терорист
Команда форуму
Місто
Галичина
Телефон
Sams Note 20 Ultra + S8
Зверху